O kadar haklisiniz ki..Ben kendi adima her bebegin yeme,icme,giyinme,barinma ihtiyaci ve hakki oldugu kadar doya doya anne kokusu alabilme hakki oldugunu dusunuyorum.Henuz cok kucuk ve savunmasiz,anneyle muthis bir bag ile bagli bir canlinin kim olursa olsun bir baskasi tarafindan bakilmasi bana cok acimasizca geliyor.Üzerinize alinmayin lütfen bu benim fikrim.Tabi Allah kimseyi muhtac etmesin mecbur kalinir ona bir sey diyemem...
Ben uzaklaşma gibi bir hisse kapılmadım
Iş dışında evde hiçbir şey yapmadım yemek yediğim tabağı bile kaldırmadım
Bakıcı baktığı için ben girdim o gitti o geldi ben gittim öyle karşılaştıracak kıskanacak vs ortamın da olmadı
Ama büyükanneler vs bakıp evde kalsa idi sıkıntı olurdu belki
25 aylık kreşe başladı şimdi 5 yaşında kendine güvenli işini gören huzurlu bir çocuk agresif vs olmadığını söylüyorlar
Canım biz dün akşam eşimle tekrar konuştuk eşi vefat etmiş bir bayan var oturduğum sitede. Kadının çok ihtiyacı var çok kişide kefil. Ev temizliğinide yaparım diyor açıkcası nasiplensin istiyorum akşam eve giderken cocuğu küçük onada yemek götürsün başka ihtiyaçlarına da yardımcı olayım 2 yaşına kadar baksın istiyorum. KV en fazla 3 ay bakar gider çünkü.37.haftamda işten ayrıldım
38. de doğum yaptım
Doğumdan sonraya kaldı izinlerim böylelikle
Ücretsiz iznimi kullandım, 2 ay ücretli kullanabildim işe dönmem gerektiği için.
5,5 aylıkken başladım ben işe.
1 yaşından sonra ne olacak ? Kayınvalidem o zamana kadar bakacak dedin ya
Aslında hem ihtiyaç sahibi hemde düzgün insan diyorsun fena olmazCanım biz dün akşam eşimle tekrar konuştuk eşi vefat etmiş bir bayan var oturduğum sitede. Kadının çok ihtiyacı var çok kişide kefil. Ev temizliğinide yaparım diyor açıkcası nasiplensin istiyorum akşam eve giderken cocuğu küçük onada yemek götürsün başka ihtiyaçlarına da yardımcı olayım 2 yaşına kadar baksın istiyorum. KV en fazla 3 ay bakar gider çünkü.
Çok teşekkür ederim çok güzel yazmışsınız. Şuan İzindeyim oğlumu haftanın 3 günü yolluyorum kreşe faydasını gördüğüm için. İngilizce müzik ve dilbilgisi dersi alıyor. Düşünüyorum da ben 3 yaşındayken annem bana sus otur diye parmak sallardı korkumdan kanepe örtüsü bozulcak diye yerimden kalkamazdım. Şimdiden çok şanslı.Ben de calisan anne cocugum, 25 yasindayim hic eksi yonunu gormedim sukur. Sizin konunuz icin demiyorum ama bazen boyle konu aciliyor sanki calisan annesi olan cocuklar sevgisiz buyumus gibi yorumlar oluyor. 25 yasindayim ailesel olarak hic sevgisizlik gormedim. Herkes cocugunun gelecegi icin calisiyor. Ben calismayin diyebilen insanlari cok tuzu kuru buluyorum. Ekonomileri Turkiye genelinin ya cok ustundedir ya da cocuklari icin iyi bir egitim onemli degildir, cunku baska aciklamasi yok. En kotu universite hazirlik lisesi yani iste temel lise olmus 10.000, saglik olmus para. Durumu iyidir eyvallah, standartlari farklidir eyvallah, herkesin kendi secimi ama calisma demek bana cok garip geliyor. Yazdiklariniza gore iyi bir yasam istiyorsunuz cocugunuz icin, bence uzulmeden calisin, elbette zordur ama ileride 25 yasina geldiginde benim gibi anne iyi ki calismissin tesekkur ederim diyecektir size :)
Ben de tesekkur ederim :) Kres cok onemli bence. Ben kres yillarim cat pat hatirliyorum ama sosyallik acisindan da okulda basari acisindan da cok onemliydi. Insallah butun cocuklarin cok guzel hayatlari olur diyelim.Çok teşekkür ederim çok güzel yazmışsınız. Şuan İzindeyim oğlumu haftanın 3 günü yolluyorum kreşe faydasını gördüğüm için. İngilizce müzik ve dilbilgisi dersi alıyor. Düşünüyorum da ben 3 yaşındayken annem bana sus otur diye parmak sallardı korkumdan kanepe örtüsü bozulcak diye yerimden kalkamazdım. Şimdiden çok şanslı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?