- Konu Sahibi sev_al
-
selam kızlar canımı sıkan bir olay oldu bunu hem burda sizlerle paylaşmak hemde bu konudaki fikirlerinizi almak istiyorum.
dün akşam eşimle aramızda böyle bir konu geçti ve çok canım sıkıldı.
eşimin abisinin yıllardır çocuğu olmuyor benimde şimdi 9 aylık bir oğlum var dün eşim demezmi bir çocuğum daha olsaydı abime verirdim. bende dedim nasıl böyle düşünürsün. ben onu karnımda taşıyorum ve daha karnımda oluştuğu zaman ona bağlanıyorum. kolay kolay hiç bir anne evladından vazgeçmez. dedim.
ben bir çocuk yaparsam bunu sırf oğlum yanlız kalmasın hayatta bir dalı budağı olsun diye yaparım dedim.
yanlış anlaşılmasın kimseden esirgemen gönderirim sevsinler zaman geçirsinler ama veremem. daha önce böylebi konu açıldımı bilmiyorum ben bunu dün akşam yaşadığım için paylaşmak istedim bu düşünce bile beni rahatsız etmeye yetti. çünkü ortada yeni bir çocuk yok bişey yok.
Mantığa bakar mısınız, kanım dondu..:1shok:Çocuk sahibi olamamalarının sorumlusu siz miydiniz ki, suçlar gibi size söylemiş anneniz..:1shok:
Başkasına verilen o çocuğun, ilerdeki psikolojisi ne olacak acaba? Bunu düşünüyor mu, bu mantıksız ve vicdan götürmeyen olayı yaşatanlar..
Allah korusun, illa da çocuk sevgisini tatmak isteyenler için yetiştirme yurtları, sevgiye anneye babaya aç, çocuklarla dolu.
malesef boyle seyler duyuyoruz canım.
nasıl bır zıhnıyet nasıl bır fıkırdır bılemıyorum ama malesef var
cocukken hatırlıyorum 9 10 yaslarındaydım sanırım
ve komsumuzun bırının maddı durumu ıyı degıldı ve 2.cogucuna hamıleydı dıger bebekte kucuktu.kocasının abısınınde cocugu olmuyor ve maddı ımkanları vardı.
yasındaydı sanırım buyuk olan cocuk
onu verdıler.ve gelıp gıttıgınde kadının aglamalarını gorur ama cok anlam veremezdım cocuktum netıcede
o amca yenge dıye severken anne evladına yansada yegenım demek zorundaydı
kocası verdı ve kadına fıkır sorulmadı
hayatta boyle ıgrenclıklerde var malesef kı bu benım acımdan ıgrenclıktır baska bısey degıl
bır evlat baskasına nasıl verılırkı???
allah yardımcınız olsun ne dıyım
boyle durumda olsam o kocaya guvenır bırdaha cocuk falan dogurmam
boyle bırseyı dusunmek ınsanın aklından gecmesı sacmakı bıde agzıyla soylemek esıne cok cok ayıp ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?