Siz bebeğinizi verir miydiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sev_al
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
böyle durumlarda geleceğide düşünmek lazım tanıdığım bi kız dayısına evlatlık olarak verilmiş.büyüdüğünde de kendisine açıklamamışlar Genç kızlık döneminde halasının oğluna aşık olduğunu ve evlenmek istediğini söylüyor -.o senin öz abin kesinlikle olmaz. biz seni evlatlık aldık.demişler kız intihara kalkıştı.baya bunalım geçirdi zavallı... ailelerin bencilliğini evlatlar ödüyor.

toplumda böyle çarpık zihniyetli adamların olması ve bunların doğru düzgün kadınlarla evlenip,mutlu yuvalar kurma şansına erişmiş olmaları ne acı.Onlar için talih,kadınlar için talihsizlik.
Şaka yaptığını hiç sanmıyorum ben o adamın.Böyle hastalıklı bi zihniyete sahip adamlar keşke yalnızlığa mahkum edilebilse,haketmiyor bu adam 2.bir çocuğa sahip olmayı,1.çocuğu da haketmemiş ve hatta seni de haketmemiş.

canım bunu yapanlar var ama bende çok karsıyımm onun kokusunu alıpta ellerinle baskasına vermek kolaymı 10 tane cocugunda olsa yine veremez insan ilerde pişmanlıklar oluyor ve sorun çıkıyor böle durumnlarda

Al işte erkekler bu işte...duygusuz yaratıklar ana yüreğini nerden bilecekler..

bende veremesdım fakat böle olayların yasandıgı dogru ..

asla vermezdim nasıl verebilirim ki
düşüncesi bile kötü
nasıl ayrı durabilirimmm

eşime sordum şimdi "bebeğimizi abinlerin bebeği olmasa evlatlık verirmiydin yada düşünürmüydün böyle bişi " dedim oda benim gibi düşünüyo
verilirmi hiç diyo onun babası benim diyo

yani o babanın bunu düşünmeside çok tuhaf yani

bunu söylemesi kolay ama yapması zor
düşünmeden söylenmiş bir laf
insan canından kanından nasıl vazgeçebilir
bende ne olursa olsun veremezdim çocuğumu

böyle yapan bi tanidigim var..
altli üstlü oturuyorlar..cocuk iki evinde cocugu gibi ama yengesine anne diyor..
annesinin her defasinda ici yaniyor,o kadar belliki...
cocuk düsse,bi yeri acisa hemen gercek annesi kosuyor yavrum diye...
ilerde durumu aciklayacaklar ama ne olursa olsun cok aci bi durum ya(

eltinle konuşmalarından daha once boyle şeylerin konuşulduğu belli oluyor.demekki verseniz onlar da alıcaklar.

cok sinirlendim kızdım bağırmak istiyorum.tam bir bencillik yaptıkları içlerinde cocuk hasreti var ama yuvadan alma onu kendi cocuğu gibi sevme buyukluğunu gosteremiyorlar ama sizden cok buyuk bi acı evlat hasreti cekmenizi bekliyorlar.siz hamile kalıcaksınız doğuracaksınız herşeyi goğusleyeckseniz ama sonunda o meleği kollarınıza alamayacaksınız neden cunku evlat edinemiyorlar o buyukluğu gosteremiolar kendileri bilir..

esin cocugunuzu sevdikce aldigi hazzi abisinin tadamamasina uzulmustur .ammmaaaa cocuk asla verilmez kimseye esyami bu yaaaaaaaaaa

olurmu ya canından can vermek bir anne nasıl çocuğunu kendi elleriyle başkasına verebilir.anasız babasız yetimhanelerde o kadar çocuk var evlat edinirler hayır işlerler en azından.
bizim komşumuzda bir çocuğunu ev sahibinin çocuğu olmuyor diye ona vermiş.evlatlık verdiği çocuğu şu anda 35 40 yaşlarında hala annesine kırgın ve o komşum hala o evladı için ağlar nasıl verdim diye rabbim kimseye yaşatmasın

sonuna kadar haklısın. çocuk başka bi şeydir hiç birşeye benzemez dediğin gibi sevsinler görsünler ama vermek fikri bana göre çok ürkütücü eşin nasıl böyle düşünebildi anlayamadım

ben yüzüne bakmaya kıyamam yavrumun ,nazarım değecek sanırım ,bir saat bile bıraksam ,bir

heyecanla gelirim görmek için ,uyurken bile özlerim bir gülüşüne dünyaları değişmem nasıl veririm onu

başkasına nasıl ..şakası bile olmaz ,öylesine söylenmiş ciddiyeti olmayan bişeydir umarım yoksa hiç

hoş değil ..

YARADAN isteyen herkeze nasip etsin...
ben yavrumu taşıyacaam buyutecem karnımda onun sıcaklığını hıssedicem va başkasına verıcem söz konusu olamaz..
böyle bır isteğin talebide olamaz.
hiç kir kadın bunu isteyerek yapamaz..

off eşim böyle bir şey söylese korkardım...
insan nasıl çocuğunu başkasına verebilir ya..
canın kanın o senin..
ben yapamazdım. eşimden ayrılırım ama çocuğumu veremem.
Allah kimseyi almak ya da vermek zorunda bırakmasın inşallah..

kesinlikle olacak şey değil akla mantığa hiç bir şeye sığmaz bu...asla vermem tabi ki aklımın ucundan bile geçirmem böyle bir saçmalığı...yasakkelime

eşin böyle birşeyi nasıl düşünmüş ya çocuk bu verilirmi.insanın gördükce içi sızlar.yanında kızsalar zoruna gider.bunları hiçmi düşünmüyor.asla ve asla verilmez kim olursa olsun.allah inşallah onlarada bir bebek nasip eder.

ınsanlar çok şaşırmış bunu duyduklarına ama benim bildiğim bu durum toplumumuzda çok yaygın ben iki aile tanıyorum mesela bu durumda. Neyse tabi en mantıklısı gidip anasız babasız bir yetimi evlat edinmek.

ben bunu bana teklif edecek önüme sunacak ağzımı arayacak kişinin dersini o an verir tehlikeli bulur sevgisine güvenmem ve hayatımdan sonsuza kadar çıkarırdım normalde hiç katı bir insan değilimdir empati yaparım devamlı düşünür öyle konuşurum ama bu konu 1 sn bile düşünülecek bişey değil bence düşüncesi bile korkunç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…