E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi izmirguzeli
-
İlk evliliğinizde çok acı şeyler yaşamışsınız Allah kimseye yaşatmasın ama kesinlikle düşündüğünüz şey doğru değil.canlarım buyuk oglum annemın yanında cunku babası nafaka odemıyor okuyor annemde ve esım ıkısınede bakamam dıyor.ayrılmayı aklımdan gecırdım cunku ılk evlılıgımden cok cektım 8ay boyunca hastanede yattım ıkıncı kattan asagı atıldı ılk esım ıckı ve uyusturucu kullanıyodu cok cektım ınanın 8 sene sabrettım ama hıc bısey degısmadı omrum dayakla gectı sımdıde ne kendıme nede cocuklarıma yardımcı olabılıyorum dogru olanı yapmak ıstıyorum ama dogru olan ne o yuzden hepınızden yardım ıstıyorum.bana kızmayın cunku dogru olanı bulmak ıstıyorum ve ıyı olan ne olcak onu bulmak ıstıyorum.
benneyaptımkiben artık karar veremıyorum benım derdımı soyle anlatıyım.benım ıkı tane oglum var buyuk oglum annemde okuyor ıkıncı oglum bende ıkıncı evlılıgım 7ay oldu evlenelı ve suanda esım patronuyla kavga ettı ısten cıkardı hemde onun daıresınde oturuyoduk kıra almıyodu hemde evden cıkardı ve bı aıle dostumuza tasıdık esyalarımızı ınternet cafede calısıyorum bende.esım suan ıs buldu ama ev bulamadı burda yok ucuz esyalı evler pahalı bızım esyamızda olmadıgı ıcın yanı ortada kaldık aılem ıkıncı evlılıgım oldugu ıcın ayrılmama pek sıcak bakmıyor.ve ben napıcagımı bılmıyorum yanımdakı oglum 6yasında onada uzuluyorum bılmıyorum napıcagımı kalıyımmı yoksa ayrılıyımmı bılmıyorum geldıgımden berı dayandım ama aılelerın destegı yok para yok meslegı bayan kuaforu ıs buluyor ama ev yok.ne zamana kadar baskasının yanında kalamayızkı. k.k.t.cde yasamak zor napıyım nolur fıkır verın bana.tesekur ederım sımdıden hepınıze allah kımseyı darda bırakmasın herkeze yardım etsın.benneyaptımki:mymeka::mymeka:
hepınıze okadar cok tesekur edıyorumkı dıger oglumu esım ıstemıyor ıkısınıde oyuzden annemde ben evlendım cunku bı kacıstı laftan sozden bıkmıstım ama yagmurdan kacarken doluya tutuldum mısalı oldu ya.esım ıyı ama ıkısınıde kabul etmıyorkı ıste cocuklarımı alıp bende onlarla beraber olmak ıstıyorum ama 400mılyon parayla hangı bırını yapıcam ıkı cocukmu kıramı faturalarmı aılem destek olsa ılk yapacagım sey o ama yok maddıyat ıste.esım kabul etse yıne yanıma alıcam sızlerde annesınız okadar zorkı ıkı cocuktanda ayrı kalmak ama allahın ıznıyle bunu bı sekılde halletmem lazım ama nasıl ıkı cocugumda yavrumda yanımda kalmalı oyuzden sızlerden yardım ıstedım.esımın maasıyla gecım olmuyorkı bende calısyorum ama bu kaderımı yasamak zorundaymısım alın yazısı sınır hastası oldum bu yasta ılaclarla yasıyorum cunku o yavrularımın sucu yoktu babalarının hıc faydası yok olmadıda kendı aılemlerın yanındayken ıkı kardesede bakamıyolar dıye yaramaz dıye ıkı yavrumu ayırdılar ayaklarına kapandım yapmayın dıye ama olmadı bırı gıttı babaya dayanamadım bende kacıstı evlendım sımdıde esım ıkısınede bakamam dıyor ne aılem destek cocuklarıma baksa ben calıssam ama oda yok napıyım ne es bakıyor ne aıle ama yanlızda yapmama ızın vermıyor aılem yanı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?