Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız fikirlerinize ihtiyacım var.

Dilacq

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2010
97
0
611
Balıkesir
merhaba. Erkek arkadaşım facebooktan bir arkadaşlık sitesinin sayfasını beğenmiş. Bende bunu ona sordum ve bir açıklama bekledim. Bana şöyle bir tavır takındı. '' ne olmuş yani beğendiysem sanki gittim ordan birini buldum yada oraya yorumlar yazdım. Arkadaşlarım beğenmiş diye begendim, içeriğine bile bakmadım art niyetim yok ''

şimdi size soruyorum arkadaşlar siz böyle bir durumla karşılaşsanız ne yapardınız. Özür diledi fakat Ona göre ben çok abartmışım bu durumu.

şimdiden yorumlar için teşekkürler.

bence su an ıcın abartma ozurde dılemıs ama bır daha benzer bır durumla karsılasırsan tepkını koy derim...

Bence de cok abartmissin
O onu begendi bu bunu begendi meselelerini asin artik

merhaba. Erkek arkadaşım facebooktan bir arkadaşlık sitesinin sayfasını beğenmiş. Bende bunu ona sordum ve bir açıklama bekledim. Bana şöyle bir tavır takındı. '' ne olmuş yani beğendiysem sanki gittim ordan birini buldum yada oraya yorumlar yazdım. Arkadaşlarım beğenmiş diye begendim, içeriğine bile bakmadım art niyetim yok ''

şimdi size soruyorum arkadaşlar siz böyle bir durumla karşılaşsanız ne yapardınız. Özür diledi fakat Ona göre ben çok abartmışım bu durumu.

şimdiden yorumlar için teşekkürler.
yani evet abartma ama arkadaşlarım beğendi diye beğenmek nedir kendi aklı fikri yok mu bu insanın

üye olup olmadığını bilmiyorum. Ama bakıyorum listemde o kadar kişi ekli ondan başka bir Allahın kulu o siteyi beğenmemiş bir tek benimkisi görünüyor. Pat diye haber kaynagımda cıkınca da baya bir moralim bozuldu açıkcası.

Bana oglanin tavri hic hosuma gitmedi ne var yani falan o ney oyle

Sanal hayatlardan uzak durun; facebook vs hayatları karartıyor.

Beğenmek istediğini beğenir; adamların beğenilerine de ipotek koymayalım yani. Açıklaması da makul; siteyi beğenmiş; kim bilir ne oldu da beğendi.

Ayrıca yolda giden bir kadını da beğenebilir; fotoyu da beğenebilir. Beğenmek ille de onunla bir şeyler yaşamak yahut sizinle yaşamaktan vaz geçmek değildir ki.

Sanal hayatlardan uzak durun; facebook vs hayatları karartıyor.

Beğenmek istediğini beğenir; adamların beğenilerine de ipotek koymayalım yani. Açıklaması da makul; siteyi beğenmiş; kim bilir ne oldu da beğendi.

Ayrıca yolda giden bir kadını da beğenebilir; fotoyu da beğenebilir. Beğenmek ille de onunla bir şeyler yaşamak yahut sizinle yaşamaktan vaz geçmek değildir ki.

aslında tam olarak sorun onu beğenip beğenmemesi de değil. bana takındığı tavır da hoşuma gitmedi. ben başta sadece bir açıklama ve belki de özür bekledim. evet özür diledi ama bnm sinirlendiğimi farkedince. başta üste çıkmaya çalıştı ne var bunda gibisinden. bende olayı bu kadar normalleştirme ben aynısını yapsam hoş karşılar mıydın acaba dedim. ondan sonra özür dileme yoluna girdi. ayrıca beğenilerine bir göz attım da sohbet siteleri de var bunların arasında :(

aslında tam olarak sorun onu beğenip beğenmemesi de değil. bana takındığı tavır da hoşuma gitmedi. ben başta sadece bir açıklama ve belki de özür bekledim. evet özür diledi ama bnm sinirlendiğimi farkedince. başta üste çıkmaya çalıştı ne var bunda gibisinden. bende olayı bu kadar normalleştirme ben aynısını yapsam hoş karşılar mıydın acaba dedim. ondan sonra özür dileme yoluna girdi. ayrıca beğenilerine bir göz attım da sohbet siteleri de var bunların arasında :KK43:

Siteleri yahut beğenme sistemini bilmiyorum ama söylemek istediğim bu kadar birbirinizi kısıtlamayın.

Sanalda beğendiği siteye bile karıştığınızda fazlasıyla itici olursunuz; siz de TV'de dizi izlersiniz belki. O diziyi izliyorsun demek ki başrol oyuncusunu beğeniyorsun dese hoşunuza gider mi mesela.

Özür dilenecek bir durum görmemiş esasen ama tartışmayı büyütmemek için özür dilemiş. zira bence de özür dilenecek yahut beklenecek bir durum yok. Kavga olmasın diye alttan almış geldi bana

Ne bileyim bir insan ilgisi olduğu şeyi beğenir. Ben öyle düşündüm. O tarz sitelere ilgi duymasa niye begensin. Bana bahane üretti gibi geldi. Ama günahını aldiysam da Allah affetsin.

Yorumlar için tskler.

Back
X