Evet haklisin benim kayin babamda kaynanama akuz salk kitapsiz der hep bagiriri dalga bile gecer kadinin onemi yokki evvde is yapsin yeter .. Bide yaslida degiller 50 yaslarindalarv.. Bende esime demisdim zaten ayri bir tartismamizda ayni haydar babam gb olacaksin sen ilerde diye yok yok adim cikmis diyordu ne yapsa onu yapiyor hata bazen karsimda babasi var saniyorum .. Ne yapayim ama ben onun annesi gb pisirik dgilimdir soylerim konusurum gerekirse cingar cikartiririm ben boyle bir evlilik hayal etmedim oncedende byle olsa tmm dicem ama disen ne acaba hep hatayi bnmi yapiyorum kendi sutte cikmis akkasik galiba .. Annesi babasi bile diyor ustunde sorumluluk cok diye herbiseye yapamicani dusunuyorsun surekli sinirliwin butun gun calisiyorum hic tatil yapamiyorum diyosun iki cocugun karin var normal dedi kaynanamlar gecenlerde anlamiuor anlamiyor kendi kaybetti bir yil oncesine kdr hiselerim bakbaskaydi simdi ise bambaska yuzunu goremsemde olur diyorum onceleri oylemiydim istn gelecegi saatti sayardim derdim inanmazdi simdi ise zaman hizli geciyor o olmasada bir bakiyorumki isten gelmis uf diyorum ne yaparlarsa kendilene yapiyorlar anlicn bizide uzuyorlar ama sevgimizden oluyorlar varmi daha otesi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynen canım kim ne yaparsa kendine yapar ben takmıyorum onun için .....gözden çıkardım onu sadece zamanını bekliyorum