Merhaba KK'nin güzel hatunlari,
Sizlere bir sorum olucakti,
Öncelikle bu kesinlikle bir dert degil (simdiden "Allah baska dert vermesin" diyenleri duyar gibiyimde) , ha ama yinede bu bölüme daha uygun buldum (çünkü es, aile, arkadaslar bu bölümde bahsediliyo), eger yanlis yere açtiysam, yetkililer'e özür, dogru yere tasinir ins..
Simdi sizler bir insana mesela : kardesinize olsun, ablaniza/agabeyinize, amcaniza, dayiniza, halaniza yengenize filan...vs vs...veya bir arkadasiniza kirildiysaniz, bir veya bir çok konu yüzünden kirildiysaniz (ve tabi suçlu taraf karsi taraf ise), ve artik bir sinir koymak istiyorsaniz, tavrinizi koymak istiyorsaniz, bunu nasil belli edersiniz ?
nasil yaparsiniz ? ne dersiniz ? ayni ortam'da bulununca nasil davranirsiniz ?
tamam herkes ayni sekilde davranmaz ama sizler nasil davranirsiniz genelde.... :)
Belki isime yariyabilir.......
Su an önerilerinize ihtiyacim var kizlar :26:, simdiden tskler...
Merhaba KK'nin güzel hatunlari,
Sizlere bir sorum olucakti,
Öncelikle bu kesinlikle bir dert degil (simdiden "Allah baska dert vermesin" diyenleri duyar gibiyimde) , ha ama yinede bu bölüme daha uygun buldum (çünkü es, aile, arkadaslar bu bölümde bahsediliyo), eger yanlis yere açtiysam, yetkililer'e özür, dogru yere tasinir ins..
Simdi sizler bir insana mesela : kardesinize olsun, ablaniza/agabeyinize, amcaniza, dayiniza, halaniza yengenize filan...vs vs...veya bir arkadasiniza kirildiysaniz, bir veya bir çok konu yüzünden kirildiysaniz (ve tabi suçlu taraf karsi taraf ise), ve artik bir sinir koymak istiyorsaniz, tavrinizi koymak istiyorsaniz, bunu nasil belli edersiniz ?
nasil yaparsiniz ? ne dersiniz ? ayni ortam'da bulununca nasil davranirsiniz ?
tamam herkes ayni sekilde davranmaz ama sizler nasil davranirsiniz genelde.... :)
Belki isime yariyabilir.......
Su an önerilerinize ihtiyacim var kizlar :26:, simdiden tskler...
Kizlar hepinizin yazdiklarini okudum teker teker bi kaç gun önce..... ama yogun oldugum için cevap yazamadim.....kusuruma bakmayin
Su an hepsini geri okumuyorum tam olarak hepsini hatirliyamiyorumda...
Sadece bi kaçiniz biraz daha ayrintili yaz, kime sinir koymak istiyorsun diye sormuslar.
Ona cevap vereyim : ben ailemde mesela amcam ve esi, ve kuzenlerim, onlar beni üzecek seyler yaptilar ve soylediler, çok kirdilar beni, bu yuzden araya mesafe koymak istiyorum kesinlikle ama yapamiyorum çunku çok iyi niyetliyimyapilan kotulugu aklimda tutup kin beslemiyorum :$
Ama geçen gun onlardan birisine cok kizdim ve kirildim, cunku resmen bana mesaj atarak benimle dalga gecti ! cok sinirlendim ve verdim agzinin payini !! sonra bi kaç gun gecmedi, ramazan bayrami geldi...
O gun, ben konusmak istemedim, ama kotu de davranmadim, bayramlastik, ve yerime oturdum yemegimi yedim... ilk adim ondan geldi, konustu filan vs vs vs.... ben de kin beslemedigim için, ve de ne olsa o kisiyi sevdigim için konustum normal sekilde (ama aramizda yinede bi mesafe var, ki eskiden hiç boyle degildik, cok cook severdik birbirimizi, simdi konussak bile arada bi sogukluk ayni cana yakinlik ikimizdede, iki yabanci arkadas gibiyiz)... ve bende o konustu diye normal konustum zaten... ve o mesajlasma konusu hiç acilmadi bile !! (ama aklima gelince sinir oluyorum yinede)
Sonradan kizdim kendime, niye sen sinir koyamiyosun insanlara diye.....kirildigimi anlasinlar sonuçta! boyle normal davranirsam anlamaz kimse...!!oyle degil mi?
Ne yapmaliyim sizce ????!!! :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?