Siz de böyle hissediyor musunuz?

Peki bulunduğunuz durumdan kendinizi kurtarmak için birşeyler yapıyor musunuz hiç
Yapıyorum deliye vurdum genelde. İyi geliyordu. İşyerinde espirili kişiliğimle tanınıyordum. Çalışmak cidden iyi geliyor, eve gelince yorgunluktan bişey takamıyordum. Şimdilerde deliye vurmaktan vazgeçecepim, çünkü ciddiye alınmadım pek. Hafif insan gibi oluyor. Dozunu ayarlayamadım. Nadiren çok kötü hissedersem de ev işi yaparım. Hatta bi kere ALlah göstermesin yoğun yaşadım hatta piskytriye gittim. Neyse devamını anlatmıyım korkmayın ama mesgale olunca inanın geçer. Canınız istemese de misafirliğe gidin, gün yapın

Hiç destek aldınız mı belkı de melankolik bir yapınız vardır.
Hem de nasııll bi yapı. Destek aldım aslında ama insanın kendinde bitiyor. Tabi ALlah korusun ağır vaka olmamak için destek şart. Size de geçmiş olsun bu arada. Yaşanmışlıklar da tetikliyor. Bir istemeden vazgeçme, bir nişan, bir boşanma yaşadım ayrı ayrı. Şimdi mutluyum şükür ama çok zordu çok

Aybuke18 ama bazı durumlar da insanın kişilik yapısı inan. Böyle gelmiş böyle gider derler yaa. Kaç kere dedim, artık kendime güvenen biri olucam, insanlardan çekinmicem, kırıcam kabuğumu yok. Aslında insanlara karşı gram utangaç durmuyorum, gırgır şamata hatta dozunu bile kaçırıyorum ama iinsanlar sanıyo ki her davranışım kendi isteğimle. Çünkü halimden memnun görünüyorum. Ama öyle depil , insanlara hayır diyememek falan
Örnekler veriyim, 1)bu ay güne katılamıcam yaa, ay guruba ne yazıcam. Hayır de geç salak dimi. Hep bi açıklama hissi, boyun bükme.
2) biri bi mesai işini verir. Hayır dessne salak. Eee tabi muhtacım yaa iş soruyorum. Ya o da bana gün içinde yardım etmesse.... kaygııııı
3) son anda iş gelir, sen alsana diyemem bana kalır hep
Daha bi sürü destan olur. Bebeğim olunca takımtılar geçer sandım ama belki yeni diye, evden aylardır çıkamıyorum desem bebeğe zor bakıyorum de orada da beceriksizim. Normale dönerim inşallah bebekten dolayı

O hayır diyememe olayı bende de var Malesef Ama altın kural hayır diyebilmek aslında. Yoksa ınsanlar bu sekılde bize saygı duymuyor. Valla ben kızım olduktan sonra oncelıgım evladım oldugu ıcın cok degıstım. Hayırsa hayır. Benim aramayan bende aramıyorum. Iyılıgımı suistimal edeni direk siliyorum oyle olmak lazım. Bu arada cok neselı biri gıbı bir enerji verdiniz bana

Söylediklerinize katılıyorum aslında kendimizi iyi hissetmek ve bunun sürekliliği için çabalamakla başlıyor her şey. Umarım biran önce atlatırsınız sizde. Ben mesela modum yoksa bi kahve yaparım kendime oturup tek başıma içerim nerde hata yapıyorum? böyle yaparak ne kazanıyorum? Hayatımda öyle büyük bir sıkıntı olmamasına rağmen en büyük kötülüğü kendimi dibe çekerek kendimin yaptığımı söylüyorum yani sadece kendime vakit ayırıyorum. Aklımı oyalaycak şeyler buluyorum ve gerçekten işe yarıyordu fakat şuan içinde bulunduğum durum yemek yeme isteğimi bile azaltıyor

Allah bağışlasın, valla da altın kural. İş için arkadaşım aramıştı, açmamışım kırk yılın başı, Bana hesap soruyo. Yanımda oturan arkadaş da açmamış ya ona sorsana.. adamına göre işte... haha ama doğru enerjim iyi teşekkürler

Teşekkürler. Ben de avm gezin dicektim vazgeçtim bana tek dolaşmak iyi gelmiyodu ama tek bişeyler yapmak belki size iyi gelir. En büyük çözüm “İNSAN”insana insan lazım cidden. Daha bu sene anladım. Komşu edinicem inş iştahsızlığa kadar gelmesin ya nolucak. Merak etme aşacaksın inan bana. Hissediyorum ben burdan

Bugün üst seviyelerde yaşadım bunu sanırım benim bide regl öncesi diye uyandım sürekli yattım arada kalkıp ağladım ağladım tekrar yattım.

Aslında sizin de enerjiniz çok güzel bence artık sizin de bu içinde bulunduğunuz durumu aşmanız lazım

Allah razı olsun. Enerjiniz daim olsun

Bugün üst seviyelerde yaşadım bunu sanırım benim bide regl öncesi diye uyandım sürekli yattım arada kalkıp ağladım ağladım tekrar yattım.
Bende çok duygusalım bu sıralar sizinki regl öncesi bir duygu değişikliği olabilir ben mesela o günler aşırı agresif olurum karşımdaki insanın gözünün üstünde kaşı var diye bile çatasım gelir

Evet öyle olmus olabilir :)) bende ağlıyorum işte böyle

Bende sürekli böyleyim.
Hatta bi Böyle bide böyle
Genelde uyurum. Uyutmadıkları zaman uzun oturur kös kös şiir kitap falan okurum müzik dinlerim bu depresyon yetmedi azdaha gir dibine diye. Bir aydır böyleyim sanırsam işi sonunda olcam.

Bence gündem de etkiliyor tabi depremler,koronavirus vs yani hep bir endişe içindeyiz.9 katlı binanin 2. Katindayim Allah korusun deprem olsa üstümdeki 7 kati düşünmekten kendimi alamıyorum.Bir an önce 3 katlı mütevazi bir apartman dairesi veya müstakil eve taşınma planlarım var tabi herşey depreme kaldıysa..Arabayı kullanirken de aynı dert galiba herşey kafada bitiyor guzel kardesim

2020 ye girer girmez gündemler canımıza okudu zaten. 4 yanda virüs, her yanda savaş, evler sürekli zır zır sallanıyor, gelen haberler. Ben birde araya boşanmayı soktum saadet zinciri istiyorum hayatımıza şöyle hep mutlu haberler alalım ahhh herşey sonmuş gibi hissetmekten gına geldi

Ah canım benim Allah kimsenin yuvasını huzurunu dagitmasin.Hep olumlu iyi düşünelim insaallah gerçekten zor dönemlerden geçiyoruz mübarek günlerin feyzi hürmetine Allahim cümle müslüman alemine sağlık huzur barış ihsan etsin sana da dua edeceğim şimdi güzel kardesim

Allah razı olsun. Hepimizin hayatı,sevdiklerimiz,herkesin sağlığı yerinde olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…