Siz de böyle hissediyor musunuz?

Çok teşekkür ederim düşünmeniz yeterli evet eksik olan bir şey yok yaptığım da hep yaptığım aktiviteler ama mutsuzum ha birde sinirliyim. Mesela şuan arkada metin ışık ağla gözüm şarkısı çalıyor aynanın karşısındayken birden karar değiştirip bunu dinleme kararı aldım

İnanmayacaksın aman bazen bende dinliyorum o sarkiyi ama ne zaman gucsuz hissetsem ben ne yangınlar gördüm hıcbırı öldürmedi yi açıyorum ve psikolojim degısıyor sana da tavsiye ederim

Senelerdir boyleyim ben ahahahha bi yere gidicem ayaklarim geri geri gidiyor surekli yarin yaparim ya diyip erteliyorum surekli ustumde bi rehavet sabahlari dayak yemis gibi uyaniyorum

İnanmayacaksın aman bazen bende dinliyorum o sarkiyi ama ne zaman gucsuz hissetsem ben ne yangınlar gördüm hıcbırı öldürmedi yi açıyorum ve psikolojim degısıyor sana da tavsiye ederim
Tek değilmişimm şuan da onu dinliyorum sessizce göz yaşı bırakmak serbest mi

Senelerdir boyleyim ben ahahahha bi yere gidicem ayaklarim geri geri gidiyor surekli yarin yaparim ya diyip erteliyorum surekli ustumde bi rehavet sabahlari dayak yemis gibi uyaniyorum
Sanırım sürekli olsa ben dayanamam sabahları neşeli uyanmaya gayret ederdim ama bu aralar en az beş alarm çalıyor öyle uyanıyorum

Çoğu zaman öyle hissediyorum kışın. Kapalı havalar yorgunluk veriyor. Bahar tam olarak geldiğinde enerjim yükseliyor. Sizin de öyle olur

Çoğu zaman öyle hissediyorum kışın. Kapalı havalar yorgunluk veriyor. Bahar tam olarak geldiğinde enerjim yükseliyor. Sizin de öyle olur
Temennim o yönde benimde aslında yağmuru da severim de yok ki yanımızda bir babayiğit yağmurda yürüyelim belki o zaman kışı da severdim

Aynen zaten cekilmiyor canini sikan bisey olduysa vucut fizilsel olarak tepki veriyor olabilir
Dün sana söylemiştim ya Dido337'cim unuttun mu şaka bir yana duygusal bir çöküş yaşadım evet hiç böyle tepkiler vermezdim önceden bilemiyorum
Saçlarımı bile yapmak istemiyorum durum vahim

Teşekkür ederim bugünkü yorumlarınız için yüzüm az da olsa güldü biran önce hep birlikte bu depresyondan kurtulmak dileğiyle
Insallah muallimecim.
Cok gençsin onunde upuzun yol var. O yolun ve kendinin kıymetini bil.. Insallah hep mutlu olursun

Bazı donemler yasadım. Bence her insan bellı donemlerde yazıyordur bunu. Uzman degılım yanlıs anlasılmasın ama bana biraz minör depresyon gıbı geldi. Bir doktora gıdın İstersenız. Ama mınor depresyon ılacsız atlatılıyor aslında. Mını bir tatil yapma şansınız var mı

Insallah muallimecim.
Cok gençsin onunde upuzun yol var. O yolun ve kendinin kıymetini bil.. Insallah hep mutlu olursun♥
Bundan sonra daha çok kıymetini bileceğim söz İnşallah sizde çok mutlu olursunuz hatta gülmekten ağlamanızı diliyorum Güzel konuların altında görüşmek üzere

Maalesef tatil yapma şansım yok şuan şimdi şöyle karadenizde olup mis gibi havada bir kahve içmek ne güzel gelirdi

Maalesef tatil yapma şansım yok şuan şimdi şöyle karadenizde olup mis gibi havada bir kahve içmek ne güzel gelirdi
Bir doktora basvurun. Bende bir donem yasadım bunu sebebi. Coktu tabı. Ama doktora gitmedim battıkca battım. Sonu depresyon panik atak. 2 sene tedavi gordum cok sukur iyiyim sımdı bence siz belirtiler varken bir doktora danısın bakalım o ne dıcek

MAlesef ben de öyleyim
Bu ara diil hep ama hep estağfirullah
“Bu aralar” yazmışsınız o yüzden takmayın
Geçici olduğu belli

Yorumunuzu dikkate alacağım

Ben kemdimi bildim bileli desem tövbe yaa. 20 li yaşlarda başlamıştr. 34 üm. Şimdi bebeğim oldu yavaş yavaş geçebilir. İnşallah aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…