Siz de böyle hissediyor musunuz?

Sevimli Muallime

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2020
442
908
18
Merhabalar iyi akşamlar hanımlar
Bu aralar üstümden atamadığım bir halsizlik var aslında halsizlik de sayılmaz yaptığım hiç bir aktiviteden zevk alamıyorum mutlu hissedemiyorum normalde neşeliyimdir bolca gülerim ama şuan gülmeyi bırakın kimseyle konuşasım dahi gelmiyor. Kan değerlerimde bir sıkıntı yok bu arada. Ne olacak benim bu halim bi el atın hanımlar

Selam galiba havalardan ve yaşanan olaylardan dolayı enerji düşüklügü yaşıyoruz. Herkeste aynı şikayet var emin olabilirsin

Bu ara oyle hissediyorum ama sebebi var.
Depresyondayım aslında ama yok gibi davranıyorum bir salsam kendimi on gun yataktan cıkmam.
Keyfin yoktur. Havalardandır. Belki senın de anlatmadıgin bir sebebin vardır.

İç anadolunun ücra bir semtinde bahtsız bir bedevi gibi sürünmekteyim Bende bir bıraksam tüm gün uyuyacağım

Bu ara oyle hissediyorum ama sebebi var.
Depresyondayım aslında ama yok gibi davranıyorum bir salsam kendimi on gun yataktan cıkmam.
Keyfin yoktur. Havalardandır. Belki senın de anlatmadıgin bir sebebin vardır.
Selam canımı sıkan bir durum da var elbet diyeceğim ama sebebini söylersem yine silkip beni kendime getirirsiniz hiç şüphem yok(ilişkiler hakkındaki yorumlarınızı sevdiğim için söylüyorum ) Önceden keyfimi yerine getirecek şeyleri bilir ve yapar bu ruh halinden kurtulurdum ama bu aralar olmuyor

Sende depresyondasın suan oldugum sehırde fırtına ve yagmur var, ıyı psikoloji bozulur. Gunduz de kapkaranlıktı.
Zaten sebebim var bi de hava eklenince busbutun mutsuzum.
Senın derdini de biliyorum
Ama bak hem sevimli hem Muallime hem de cok guzel kibar bir kızsın.
Ayna karsısına gecıp benı kaybettin agla kopek diye sarki söyleyebilirsin biraz duzelır moralin

1 haftadır katlamadığım çamaşırları katlamak için oturdum ve şu an içine uzanmaya karar verdim. Evet eşim eve gelene kadar uyuyakalıp çok çalışkan öğrenci profili çizeceğim neredeyse

Ya çok tatlısınız hemen elime fön fırçasını alıp böğürerek şarkı söylemeye gidiyorum Derdimi anladığınız için teşekkür ederim sanırım bu konuda beni destekleyen birine ihtiyacım vardı keşke aynı yerde çalışma imkanımız olsa siz böyle beni bir güzel silkeleseniz bende '' tamam ya kızma valla söz unuttum gidiyorum '' diyip topuklasam ne güzel olurdu umarım bunalımdan çabuk çıkarız insanın hayat kalitesi düşüyor

1 haftadır katlamadığım çamaşırları katlamak için oturdum ve şu an içine uzanmaya karar verdim. Evet eşim eve gelene kadar uyuyakalıp çok çalışkan öğrenci profili çizeceğim neredeyse
Benimde askılıkta kuruyup buharlaşmaya yüz tutan çamaşırlarım beni bekliyor

Her bu tarz konu açana aynı şeyleri yazıyorum..Bende aynı şekildeyim..esprili gülen heyecanlı bi insanken konuşmaya bile mecali olmayan birine dönüştüm..Bişey anlatasım hevesim yok...

Her bu tarz konu açana aynı şeyleri yazıyorum..Bende aynı şekildeyim..esprili gülen heyecanlı bi insanken konuşmaya bile mecali olmayan birine dönüştüm..Bişey anlatasım hevesim yok...
Evet çoğu kişide aynı sıkıntı olduğunun farkındayım belki kendinizi iyi hissetmek için yaptığınız bir etkinlik, aktivite ya da kitabı paylaşırız belki birbirimiz için faydalı oluruz diye açmıştım

Cok katılıyorum hayat kalitesinin dusme kısmına.
O hıcbısey keyıf alamama durumu cok fena
Aslında her sey yolunda ama bir sey eksik ve mutsuzsun ve mutsuz olmaman lazım bunu bılıyosun. Kısır Bı dongu
Sana sac masamı hediye edeyim mikrofona benziyor daha cok isine yarar, arada iki bukle atarsın sacına hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…