- 7 Ocak 2020
- 442
- 908
- 18
- Konu Sahibi Sevimli Muallime
-
Selam galiba havalardan ve yaşanan olaylardan dolayı enerji düşüklügü yaşıyoruz. Herkeste aynı şikayet var emin olabilirsinMerhabalar iyi akşamlar hanımlar
Bu aralar üstümden atamadığım bir halsizlik var aslında halsizlik de sayılmaz yaptığım hiç bir aktiviteden zevk alamıyorum mutlu hissedemiyorum normalde neşeliyimdir bolca gülerim ama şuan gülmeyi bırakın kimseyle konuşasım dahi gelmiyor. Kan değerlerimde bir sıkıntı yok bu arada. Ne olacak benim bu halim bi el atın hanımlar
Sanırım öyle biran önce bahar gelse keşkeSelam galiba havalardan ve yaşanan olaylardan dolayı enerji düşüklügü yaşıyoruz. Herkeste aynı şikayet var emin olabilirsin
İç anadolunun ücra bir semtinde bahtsız bir bedevi gibi sürünmekteyimNerede yaşıyorsunuz? İstanbul'da 2 gündür şiddetli lodos var ve bu da depresyona migrene halsizliğe neden oluyor. Benim de kolumu kaldıracak takatim yok. Yaşamaya üşeniyorum. Bugün yataktan çıkmadım neredeyse.
SelamBu ara oyle hissediyorum ama sebebi var.
Depresyondayım aslında ama yok gibi davranıyorum bir salsam kendimi on gun yataktan cıkmam.
Keyfin yoktur. Havalardandır. Belki senın de anlatmadıgin bir sebebin vardır.
Ne zaman bitecek bu merkür retrosu süreciHep merkür retrosu yüzünden
Sende depresyondasınSelamcanımı sıkan bir durum da var elbet diyeceğim ama sebebini söylersem yine silkip beni kendime getirirsiniz hiç şüphem yok(ilişkiler hakkındaki yorumlarınızı sevdiğim için söylüyorum ) Önceden keyfimi yerine getirecek şeyleri bilir ve yapar bu ruh halinden kurtulurdum ama bu aralar olmuyor
Ya çok tatlısınız hemen elime fön fırçasını alıp böğürerek şarkı söylemeye gidiyorumSende depresyondasınsuan oldugum sehırde fırtına ve yagmur var, ıyı psikoloji bozulur. Gunduz de kapkaranlıktı.
Zaten sebebim var bi de hava eklenince busbutun mutsuzum.
Senın derdini de biliyorum
Ama bak hem sevimli hem Muallime hem de cok guzel kibar bir kızsın.
Ayna karsısına gecıp benı kaybettin agla kopek diye sarki söyleyebilirsin biraz duzelır moralin
Ne zaman böyle bi hal alsa insanlar altından bu hınzır çıkıyorNe zaman bitecek bu merkür retrosu süreciondan kaynaklanıyorsa mahvetti zalım merkür hepimizi
Benimde askılıkta kuruyup buharlaşmaya yüz tutan çamaşırlarım beni bekliyor1 haftadır katlamadığım çamaşırları katlamak için oturdum ve şu an içine uzanmaya karar verdim. Evet eşim eve gelene kadar uyuyakalıp çok çalışkan öğrenci profili çizeceğim neredeyse
Her bu tarz konu açana aynı şeyleri yazıyorum..Bende aynı şekildeyim..esprili gülen heyecanlı bi insanken konuşmaya bile mecali olmayan birine dönüştüm..Bişey anlatasım hevesim yok...Merhabalar iyi akşamlar hanımlar
Bu aralar üstümden atamadığım bir halsizlik var aslında halsizlik de sayılmaz yaptığım hiç bir aktiviteden zevk alamıyorum mutlu hissedemiyorum normalde neşeliyimdir bolca gülerim ama şuan gülmeyi bırakın kimseyle konuşasım dahi gelmiyor. Kan değerlerimde bir sıkıntı yok bu arada. Ne olacak benim bu halim bi el atın hanımlar
Evet çoğu kişide aynı sıkıntı olduğunun farkındayımHer bu tarz konu açana aynı şeyleri yazıyorum..Bende aynı şekildeyim..esprili gülen heyecanlı bi insanken konuşmaya bile mecali olmayan birine dönüştüm..Bişey anlatasım hevesim yok...
Burçlarla ilgisi var mı ki bu zat'ınNe zaman böyle bi hal alsa insanlar altından bu hınzır çıkıyor
Cok katılıyorum hayat kalitesinin dusme kısmına.Ya çok tatlısınız hemen elime fön fırçasını alıp böğürerek şarkı söylemeye gidiyorumDerdimi anladığınız için teşekkür ederim sanırım bu konuda beni destekleyen birine ihtiyacım vardı keşke aynı yerde çalışma imkanımız olsa siz böyle beni bir güzel silkeleseniz bende '' tamam ya kızma valla söz unuttum gidiyorum '' diyip topuklasam ne güzel olurdu umarım bunalımdan çabuk çıkarız insanın hayat kalitesi düşüyor
Burç yorumcuları var diyor ama benim pek burç yorumları dinleme huyum yok bi özelliklerimi bilirim o kadarBurçlarla ilgisi var mı ki bu zat'ın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?