Siz de böyle hissediyor musunuz?

Cok katılıyorum hayat kalitesinin dusme kısmına.
O hıcbısey keyıf alamama durumu cok fena
Aslında her sey yolunda ama bir sey eksik ve mutsuzsun ve mutsuz olmaman lazım bunu bılıyosun. Kısır Bı dongu
Sana sac masamı hediye edeyim mikrofona benziyor daha cok isine yarar, arada iki bukle atarsın sacına hem 😂😂🥰🥰
Çok teşekkür ederim düşünmeniz yeterli :KK19: evet eksik olan bir şey yok yaptığım da hep yaptığım aktiviteler ama mutsuzum ha birde sinirliyim. Mesela şuan arkada metin ışık ağla gözüm şarkısı çalıyor aynanın karşısındayken birden karar değiştirip bunu dinleme kararı aldım 😂😂

Çok teşekkür ederim düşünmeniz yeterli :KK19: evet eksik olan bir şey yok yaptığım da hep yaptığım aktiviteler ama mutsuzum ha birde sinirliyim. Mesela şuan arkada metin ışık ağla gözüm şarkısı çalıyor aynanın karşısındayken birden karar değiştirip bunu dinleme kararı aldım 😂😂
İnanmayacaksın aman bazen bende dinliyorum o sarkiyi 😂 ama ne zaman gucsuz hissetsem ben ne yangınlar gördüm hıcbırı öldürmedi yi açıyorum ve psikolojim degısıyor sana da tavsiye ederim 💙💙💜

Senelerdir boyleyim ben ahahahha bi yere gidicem ayaklarim geri geri gidiyor surekli yarin yaparim ya diyip erteliyorum😝 surekli ustumde bi rehavet sabahlari dayak yemis gibi uyaniyorum🥵

İnanmayacaksın aman bazen bende dinliyorum o sarkiyi 😂 ama ne zaman gucsuz hissetsem ben ne yangınlar gördüm hıcbırı öldürmedi yi açıyorum ve psikolojim degısıyor sana da tavsiye ederim 💙💙💜
Tek değilmişimm 🙈😂 şuan da onu dinliyorum sessizce göz yaşı bırakmak serbest mi :cry:

Senelerdir boyleyim ben ahahahha bi yere gidicem ayaklarim geri geri gidiyor surekli yarin yaparim ya diyip erteliyorum😝 surekli ustumde bi rehavet sabahlari dayak yemis gibi uyaniyorum🥵
Sanırım sürekli olsa ben dayanamam :eek: sabahları neşeli uyanmaya gayret ederdim ama bu aralar en az beş alarm çalıyor öyle uyanıyorum 😂

Çoğu zaman öyle hissediyorum kışın. Kapalı havalar yorgunluk veriyor. Bahar tam olarak geldiğinde enerjim yükseliyor. Sizin de öyle olur😍

Çoğu zaman öyle hissediyorum kışın. Kapalı havalar yorgunluk veriyor. Bahar tam olarak geldiğinde enerjim yükseliyor. Sizin de öyle olur😍
Temennim o yönde benimde 😍 aslında yağmuru da severim de yok ki yanımızda bir babayiğit yağmurda yürüyelim belki o zaman kışı da severdim :halay:

Aynen zaten cekilmiyor🤣 canini sikan bisey olduysa vucut fizilsel olarak tepki veriyor olabilir🥴
Dün sana söylemiştim ya Dido337'cim unuttun mu :KK48: şaka bir yana duygusal bir çöküş yaşadım evet hiç böyle tepkiler vermezdim önceden bilemiyorum
Saçlarımı bile yapmak istemiyorum durum vahim 😂😜

Teşekkür ederim bugünkü yorumlarınız için yüzüm az da olsa güldü biran önce hep birlikte bu depresyondan kurtulmak dileğiyle :dua::KK76:
Insallah muallimecim.
Cok gençsin onunde upuzun yol var. O yolun ve kendinin kıymetini bil.. Insallah hep mutlu olursun♥️

Merhabalar iyi akşamlar hanımlar :KK25:
Bu aralar üstümden atamadığım bir halsizlik var aslında halsizlik de sayılmaz yaptığım hiç bir aktiviteden zevk alamıyorum mutlu hissedemiyorum normalde neşeliyimdir bolca gülerim ama şuan gülmeyi bırakın kimseyle konuşasım dahi gelmiyor. Kan değerlerimde bir sıkıntı yok bu arada. Ne olacak benim bu halim bi el atın hanımlar :cry:
Bazı donemler yasadım. Bence her insan bellı donemlerde yazıyordur bunu. Uzman degılım yanlıs anlasılmasın ama bana biraz minör depresyon gıbı geldi. Bir doktora gıdın İstersenız. Ama mınor depresyon ılacsız atlatılıyor aslında. Mını bir tatil yapma şansınız var mı

Insallah muallimecim.
Cok gençsin onunde upuzun yol var. O yolun ve kendinin kıymetini bil.. Insallah hep mutlu olursun♥
Bundan sonra daha çok kıymetini bileceğim söz 😊 İnşallah sizde çok mutlu olursunuz hatta gülmekten ağlamanızı diliyorum :KK200: Güzel konuların altında görüşmek üzere :KK19:

Bazı donemler yasadım. Bence her insan bellı donemlerde yazıyordur bunu. Uzman degılım yanlıs anlasılmasın ama bana biraz minör depresyon gıbı geldi. Bir doktora gıdın İstersenız. Ama mınor depresyon ılacsız atlatılıyor aslında. Mını bir tatil yapma şansınız var mı
Maalesef tatil yapma şansım yok şuan 😔şimdi şöyle karadenizde olup mis gibi havada bir kahve içmek ne güzel gelirdi :KK68:

Maalesef tatil yapma şansım yok şuan 😔şimdi şöyle karadenizde olup mis gibi havada bir kahve içmek ne güzel gelirdi :KK68:
Bir doktora basvurun. Bende bir donem yasadım bunu sebebi. Coktu tabı. Ama doktora gitmedim battıkca battım. Sonu depresyon panik atak. 2 sene tedavi gordum cok sukur iyiyim sımdı bence siz belirtiler varken bir doktora danısın bakalım o ne dıcek

Merhabalar iyi akşamlar hanımlar :KK25:
Bu aralar üstümden atamadığım bir halsizlik var aslında halsizlik de sayılmaz yaptığım hiç bir aktiviteden zevk alamıyorum mutlu hissedemiyorum normalde neşeliyimdir bolca gülerim ama şuan gülmeyi bırakın kimseyle konuşasım dahi gelmiyor. Kan değerlerimde bir sıkıntı yok bu arada. Ne olacak benim bu halim bi el atın hanımlar :cry:
MAlesef ben de öyleyim
Bu ara diil hep ama hep estağfirullah
“Bu aralar” yazmışsınız o yüzden takmayın
Geçici olduğu belli

Bir doktora basvurun. Bende bir donem yasadım bunu sebebi. Coktu tabı. Ama doktora gitmedim battıkca battım. Sonu depresyon panik atak. 2 sene tedavi gordum cok sukur iyiyim sımdı bence siz belirtiler varken bir doktora danısın bakalım o ne dıcek
Yorumunuzu dikkate alacağım :KK200:

Ben kemdimi bildim bileli desem tövbe yaa. 20 li yaşlarda başlamıştr. 34 üm. Şimdi bebeğim oldu yavaş yavaş geçebilir. İnşallah aminn

Back
X