- 7 Ağustos 2019
- 12
- 2
- 1
- Konu Sahibi Hayallerr1
-
Bu dert değil soruiyi ki kadınlar klubüne üye olmuşum
dertlerim için abartıyor muyum diyodum ama yok cidden sağlam dertlerim varmış.. burda dert diye yazılanları okudukça..
kusura bakmayın tutamadım kendimi..
Dertleriniz için Rabbim yardımcınız olsun.Bu dert değil soru
cinsellik aynı sıklıkta ve istekte devam ediyorsa niye sorun ediyorsunuz ki
İşte sebebi ne acaba merak ediyorum. Kadınlar beğenilmek ister. Göğsümu artık beğenmediğini düşünüyor olabilirim içten içe.
Soru sordum sadece . Allah herkesin dertlerine derman versin. Benim de dertlerim var tabiki. Ama ben soru sormak istedim.iyi ki kadınlar klubüne üye olmuşum
dertlerim için abartıyor muyum diyodum ama yok cidden sağlam dertlerim varmış.. burda dert diye yazılanları okudukça..
kusura bakmayın tutamadım kendimi..
Bazen kısa sürüyor bazen uzun. Uzun sürdüğü zaman göğüs ile değil de başka yerlerle ilgilenir.ön sevişme kısa mı sürüyor, ilişki esnasında da göğüslerle ilgilenebilir aslında ama zaten sık ilişkiye giriyormuşsunuz eşinize de sorununuzu dile getirmişsiniz, zamana bırakın,
ne zamandır böyle ve her ilişki de böyle mi,Bazen kısa sürüyor bazen uzun. Uzun sürdüğü zaman göğüs ile değil de başka yerlerle ilgilenir.
ne zamandır böyle ve her ilişki de böyle mi,
göğsünüzde tüy var mı bir de sizce sarkma vs var mı?
Bazen kısa sürüyor bazen uzun. Uzun sürdüğü zaman göğüs ile değil de başka yerlerle ilgilenir.
burası cinsellik bölümü ve ben sordum ön sevişme kısa mı sürüyor diye bu şekil cevap verdi ben bir edepsizlik göremedimCiddimisiniz ???
Şu cümlenizden sonra hem cinsiniz olmaktan utandım.
Azcık edep bilin ya bu nedir
burası cinsellik bölümü ve ben sordum ön sevişme kısa mı sürüyor diye bu şekil cevap verdi ben bir edepsizlik göremedim
Edepsiz geldi ise cevaplamayiniz. Kadınlar klubune yeni üye oldum. Bir şeyler okudum. Ve baktım ki kadınlar kadınları hep eleştirerek cevap veriyor. Karşıdakinin derdi kendinden az diye onu sorguluyor. Her şeye takılıyor. En takılmayacak şeylere bile takıyorlar. Kadın milleti işte. Ya kıskanç davranıyorlar ya kendini beğenmiş ya da küçük görerek. Herkes edepli olmuş maşalah.Evet cinsel problemlerin anlatıldığı ve diğer üyelerin çözüm sunduğu bir platform.
Sizin sorunuz gayet olası, konu sahibinin cevabı fazla nahoş geldi bana. Eşinin başka yerleri ile ilgilendiği kısmı.
tamam neden kızıyosunuz valla kötü bi niyetim yoktu yaSoru sordum sadece . Allah herkesin dertlerine derman versin. Benim de dertlerim var tabiki. Ama ben soru sormak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?