- Konu Sahibi eylulkorkmaz
-
Arkadaşının eşiyle arkadaş olunmaz
Evli insanın evine, çevresine öyle fütursuz girilmez, eşiyle yalnız kalınmaz
Ahiretlik arkadaşımın eşi eski iş arkadaşımdır, kendisinden önce eşiyle tanışmışlığım var ve iyi görüşürdük. Arkadaşımla evlendiğinden beri adamla sadece bir merhabamız kaldı. O bana gelir kalır, ben ona gittiğimde eşi arkadaşlarıyla çıkar ve geç gelir ve siz hanımlar rahat edin der, usul budur. Arkadaşın eşiyle samimi arkadaşlık olmaz. Şimdi o kadına ne desen inandıramazsın, kurt düşmüş bir kez içine, eminim bu samimiyetle ilgili önceden de rahatsızlığı vardır sadece arabasına binmen meselesi değildir. Durumu anlatırsın ama ben olsam bir daha samimiyet kurmazdım seninle, mesafeyi tutturamıyorsun belli ki . Arkadaşını ara, durumu izah et ve özür dile, zaten daha samimi olma şansınız yok
neden aklamaya calısayımkı sankı kotu bısı yapmısım gıbı altı ustu carsıya gıttım carsı ıle beledıyede yanyana
arkadasım benı eşiyle tanıştırdı. eşiyle cok daha iyi anlaşmaya başladık arkadaş olduk.
sureklı gırıp cıkıyordum evlerıne. dun esı arabayla beledıyeye gıdıyordu. bende benıde carsıya bırak dedım.
kıbarlık olsun dıye kabul etti.oturdum carsıya gıttım. donustede aynı saate denk gtrdım. indim.
benım inip bindiğimi goren komşular laf cıkartmış. arkadasımın kulagına gitmiş benımle konusmuyor ne yapmalıyım?
arkadasım benı eşiyle tanıştırdı. eşiyle cok daha iyi anlaşmaya başladık arkadaş olduk.
sureklı gırıp cıkıyordum evlerıne. dun esı arabayla beledıyeye gıdıyordu. bende benıde carsıya bırak dedım.
kıbarlık olsun dıye kabul etti.oturdum carsıya gıttım. donustede aynı saate denk gtrdım. indim.
benım inip bindiğimi goren komşular laf cıkartmış. arkadasımın kulagına gitmiş benımle konusmuyor ne yapmalıyım?
basıma gelsede sunu yapardım
benim kimseye eyvallahım olmaz o bayanın sacını basını oçarsıda yolar esimide önüme katar evde perisan ederdim onu
o kadınında pesini kolay kolay bırakmazdım istanbuldan defedene kadar uğrasırdım
SONU NE OLURSA OLSUN!
BUNUN KOCAMA GÜVENMEKLE ALAKASI YOK
DENG GETİRMEK DEYİMİ ÇOK FECİ
O AMAÇLI BİR BAYANLA UĞRASICAKSINKİ FAZLA DADANAMICAK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?