- Konu Sahibi eylulkorkmaz
-
Arkadaşımın eşiyle daha iyi anlaşıyorum demişsin ya muhtemelen bu iyi anlaşmalarınızın üzerine gidiş-dönüş arabasına binmen tuz biber olmuştur.bi de dönüşte de denk getirdim diyosun ya pes yani.
kadın sırf arabaya bindin diye yapmamıştır.daha önceki samimi davranışların olmuşsa bu da bardağı taşırmıştır.
kesinlikle hatalı bir davranış içindesin.
arkadaşının eşi ile samimiyet kurmak ta neyin nesi ya.
sınır koymayı bilemeyenlerdensin belli ki.
mesafe iyidir özellikle arkadaşlarının eşleriyle olan mesafe daha da iyidir.
niye denk getirdin mahsus yapar gibi..
beni bırakırmısın? kelimesini bir bayan olarak evli bir adama nasıl söyleyebiliyorsunuz ben anlamıyorum.Adam zaten bırakmak istese sizden önce söylerdi.ayrıca bu tip bir durumda eğer bırakılacak bir durumsa ben arkadaşıma söylerim beni bırakabilirmi eşin diye, adamla niye birebir diyaloğa gireyimki.yada hiç tenezzül etmem param yoksa tabana kuvvet ,param varsa bütün arabalar benim dir.siz biraz geniş davranmışsınız bu konuda.samimi olmak arabasıyla beni getirsin götürsün demek değildir.bu tür bir samimiyet de sizi işte bu duruma düşürür.
Arkadaşlar arasında kıskançlık olmaz yani bana göre olmamalı. Eşini arkadaşından kıskananla hiç işim olmaz. Bırakın konuşmasın çünkü o gerçek dost değilmiş.
Can dostum birkaç aylık tanışıklığımız varken eşini kasdederek X ile birbirinizi sevmenizi çok isterim demişti. Zamanla eşiyle iyi arkadaş olduk.
Benimki soğuktur, arkadaşımla istediğim düzeyde kanka olamadılar. Bende fırsat buldukça - ki genelde bu benim doktor işlerinde oluyor- Başbaşa kalmalarını sohbet etmelerini istiyorum.
Geçen minik bir operasyon geçirdim klinikte yatıyorum, hadi siz yemeğe gidin dedim, gittiler. 2 sevdiğim insanı yanyana görmek beni acayip keyiflendiriyor.
Bana çok ters arkadaştan dosttan eşi kıskanmak. Allaha bin şükür o tiniyette hiç arkadaşım yok. Herkes eşimle samimi, herkesin eşiyle samimiyim.
Üzme kendini sen normal birşey yapmışsın, kıskanan utansın
yok artıkbelediyeye gidiyordu beni de çarşıya bırak dedim dönerken de aynı saate denk getirdim de ne demek yaa valla o arkadas sana iyi dayanmış sadece küsmüşse iyi yapmış bence az yapmıs ben olsam var yaaa ....
Kusura bakmayın ama o bayanın yerınde olsam asla ve asla küsmekle kalmazdım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?