- 27 Mart 2025
- 161
- 58
- 13
- Konu Sahibi KahvemVeBen
-
Ben de bilsem:)Kendinizi geliştiriyorsunuz iyi hoş da insanlar niye bu yüzden görüşmeyi kessin ki ? Onlara zarar ne?
Rahat olun o zaman, denk olmadığınızı düşünüyor olabilirsiniz belki bu yüzden siz mesafe koymak istiyorsunuz olabilir mi?Ben de bilsem:)
Asla, kendileri elini ayağını çekiyorlar bendenRahat olun o zaman, denk olmadığınızı düşünüyor olabilirsiniz belki bu yüzden siz mesafe koymak istiyorsunuz olabilir mi?
Haklısınız sanırım:)Başka sebepler olabilir kendinizi bu kadar önemsemeyin
Ay ne alakası varSelam hanımlar, bu bir dert değil sadece fikirlerinizi merak ettiğim için konuyu açmak istedim.Gelen bazı yorumların gerçekten faydasını gördüğüme inanıyorum :) Neyse zaman geçtikçe sizin bir şekilde kendi hızınızda ilerleyip, kendinizce başarı elde etmeniz vs ama çevrenizdekilerin bu arkadaş olur, aile olur farketmez yerinde sayması sizi olumsuz etkiler mi? Hani hep diyor ya uzmanlar yerinde sayıyorsa karşınızdaki kişi ne sizin ona ne de onun size faydası olmaz bırakın gitsin vs vs. Şunu da farkettim(burda sakın kıskançlık ima ettiğim düşünülmesin) ben ne zaman kendi hayat yolculuğumda bir adım öteye gitsem bu bir hobi edinmek de olabilir, bir hayalimi gerçekleştirmek de etrafımdaki insanlar yavaş yavaş kaybolmaya başladılar. Hatta kimisi beni sosyal medyadan da çıkardı( inanın sebebi yok en azından benim bildiğim) , kimisi aramaları kesti. Bazen saçma gelcek size ama kendimi sabote ediyorum gelişmemek için. Çünkü sanki insanlar benimle artık görüşmek istemiycek gibi bilinçaaltıma işlenmiş.
aksine kırkyılda bir paylaşım yaparım varlığım yokluğum anlaşılmaz en çok da bu nedenle şaşırıyorum. Resmen ghostlanıyorum:)Paylaşımlarınız nasıl sosyal medyada? Bazen insanların paylaşımları kendilerine ne kadar güzel gözükse de dışarıdan bakanı bayabiliyor.
Örgü örmek çok sağolun baya güldümAyşe havalara bak, kendini çok geliştirdin de CEO oldun sanki, insanlar çekemeyip sosyal medyadan siliyor. Sen gittin örgü örmeyi öğrendin diye niye seni hayatlarından çıkarsınlar. Her şeyin kendi etrafında döndüğünü sanan bir insanla iletişimi kesmek istemiş olabilirler.
Bilmem belkiSen gelişmemiş olabilir misin? Çünkü gelişseydin böyle bi bakış açın olmazdı.
Eksiltmek yerine eksilmişsin gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?