Siz gelişirken etrafınızdakilerin aynı kalması durumu

Size. Bir sey katmayan insanlarin hayatınızdan çekilmesi normal değil mi enerjiniz değişiyor frekansınız değişiyor ve frekans değiştikçe o frekansta insanlari cekiyorsunuz hayatiniza gayet doğal bence. Mesela biz de de yasaniyor esimle biz cok farkli dünya da insanlariz kesfetmeyi yeni yerler görmeyi de seviyoruz ticarette basari elde ettik hayatimizda atak bekledigimiz insanlar birsey demezken ailelerden catirti geldi niye yükseliyorsunuz diye bize layik gördükleri koyde otuz senelik lojmanda oturup kit kanaat gecinmekti ama biz maddi basari elde edip ruhumuzu da olumlu besleyincr ayni frekansta olmadığımiz iyilik dusunmeyen insanlar hayatımızdan çıktı en yakınlarımiz da olsa vr fark ettik ki bu insanlar biz kötüyken destek olmamis kötü günümüze de sevinen insanlarmis bizi asagi cekiyorlarmis hayati gizli yaşamaya başladık daha sonra

Benim bir arkadaşım maddi olarak yükseldikçe,iletişimi kesti...Ondan daha düşük gelirde kalan biz arkadaşlarının onu kıskanacağını düşündü galiba,bu minvalde konuşmaları vardı,kendisinin iyi olan güzel olan her şeyi hak ettiğine,bu imkanlara sahip olmayanların kıskanıp nazar degdireceğine dair acaba sizde çevrenize bu duyguyu veriyor olabilir misini

İşte insan kaybetmek çok üzüyor o kadar yaşanmışlık, anı hiç olmamış gibi
Hic olmamis gibi degil ki hayatınıza giren insanlarin cogunun amaci oluyor kimi ders veriyor kimi baska seyler katiyor bir süre sonra hayatınızdan çıkıp gidiyorlar bunun psikolojide bile yeri vardi tam net hatırlamıyorum ama

Belki sizinle alakasi yoktur dediginiz de doğruluk payi olabilir ama Türk topluminda insanlar evlatlarinin dahi iyiligini istemiyorken insanlarin birilerine karsi gard almasini doğru bulmasam da oluyor

Belki sizinle alakasi yoktur dediginiz de doğruluk payi olabilir ama Türk topluminda insanlar evlatlarinin dahi iyiligini istemiyorken insanlarin birilerine karsi gard almasini doğru bulmasam da oluyor
Toplumumuzda maalesef böyle bir şey var evet. İnsan zor durumdayken herkes yardıma koşuyor o nedenle merhametli diyorlar bize. Fakat başarılı olun, her şey süper olsun bakın bakalım hangisi sizi tebriğe geliyor

Yok bu karara bir anda varmadım,aylarca analiz ettim,bize karşı tutumunu ve sözde ortaya atılan konuşmaları ile bağdaştarınca bu sonuca vardım,nitekim en son bir konuda ondan haber bekleyerek telefonu kapattım,daha da dönmedi 1 ay oluyor,ben ararsam açar ama böyle böyle mesafe koymak istediğini anlıyorum ve konunun bu olduğuna da eminim

Toplumumuzda maalesef böyle bir şey var evet. İnsan zor durumdayken herkes yardıma koşuyor o nedenle merhametli diyorlar bize. Fakat başarılı olun, her şey süper olsun bakın bakalım hangisi sizi tebriğe geliyor
Benim bahsettiğim arkadaşımı bir konuda tebrik etmek için aradım müsait anında görüşelim diye,haber veririm dedi,diyiş o diyiş

Başlığı okuyunca gerçekten kendini geliştiren ve çevredeki sohbetlerin artık onu tatmin etmediği biri diye düşünmustum.siz beni kiskandilar havalarına girmissiniz.bi kere donanımlı kendini geliştirmiş insanlar bunun öyle olmadığını daha çok gelişmeleri gerektiğini düşünür.biri ben çok geliştim diyorsa demekki hiç gelişmemiş benim gözümde.tahminen onlardan üstün olduğunuzu sürekli dile getirmissinizdir millette uzaklasmistir

Örgü örmek çok sağolun baya güldüm
Şaka bir yana, sizi çıkaran ya da uzaklaşan insanlar sizin için önemliyse böyle kuruntu yapacağınıza gidin konuşun, seni kıracak bir şey mi yaptım diye sorun. Aramızda hiçbir şey olmadı diyorsunuz ama bazen yaptığınız bir şaka söylediğiniz ufak bir şey karşıdakini kırabiliyor. Bir davranışınızdan da rahatsız olmuş olabilirler. Umurumda değil diyorsanız da sallayın gitsin, isteyen takipten çıkarsın

Belki de siz kendinizi geliştirdiğinizi düşündükçe farkında olmadan kibirli davranıyorsunuz ve insanlar o yüzden uzaklaşıyor. Yani ne bilim bi çevremde birisi kursa vs gitse hiçte "waooww kendini geliştiriyor" diyip uzak durmam

Yerinde sayan insanların sana bir zararı yoksa niye seni etkilesin. Senin başarını kıskanan insanlar zaten kendini belli eder

Nasıl bir gelişme mesela bunlar? Örnek verebilir misiniz..Kariyerinizde büyük bir sıçrama mı yaşadınız vb

Kendını herkesın hayatının merkezındeymıs gıbı sanan kısı. Herkes benı kıskanıyor, imrenıyor, çekemiyorlar.
Fazla önemsemeyin kendınızı vasatın iki tık altı ya da iki tık üstü bırısınız

Nasıl bir gelişme mesela bunlar? Örnek verebilir misiniz..Kariyerinizde büyük bir sıçrama mı yaşadınız vb
Hayır en basitinden mesela spora başlamak olsun. Karşıdaki kişi kendisi yapamadığı için sizin bunu yapmanız hoşuna gitmiyor bu ona kendini sanırım yetersiz hissettiriyor. Sanırım benim dediğim yanlış anlaşılıyor. Bence şöyle bir şey var. İnsanlar istiyor ki yerinizde sayın sayın ki onları bırakmayın eşit olun hep. Birlikte aynı şeylere tüh tüh diyin. Haklısın haklısın diyin. Eskiden mesela off işte spor aman yapmasak ölmeyiz derken şimdi öneminden bahsetmeye başlayınca off pof olmaları gibi

Bence herkes kendini önemsemeli. Vasat olup olmadığına birinin karar vermek de sizin vazifeniz değil

Ben bunu her memlekete gittiğimde hissediyorum. Ben o bir yıl içerisinde Yükseklisans yapmışım şu belgeyi almışım bu belgeyi almışım doğurmuşum çocuk bakmışım ama herkesin hayatı hala mı aynı olur… ama bu soğuma olayı karşılıklı ben de soguyorum çevremden yeni çevreler ediniyorum çünkü.
Hani kurtulamayacağınız kuzen akraba gibi çevrelere yaşadığınız gelişimden bahsetmeyin. Ya da kendini geliştirmeyen arkadaşlarınız varsa kendinizden bahsetmeyin bunun iki sebebi var birincisi insanlar zaten böyle şeyleri konuşmaktan hoşlanmaz ikincisi de konuştukça büyüsü bozulur siz de gerilemeye başlarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…