Siz gelişirken etrafınızdakilerin aynı kalması durumu

Zengin olanların çevreleri ile iletişimi kesmeleri genellikle yoğun iş yükünden oluyor. İnsan kendini ne kadar geliştirdikçe bir noktadan sonra iyi kazanmaya başlıyor. O yüzden ben kötü niyet görmüyorum görüşmeyen kişilerde çok mu masum düşünüyorum bilmiyorum

Demek istediğim bu . İlla gelişimden kasıt ceo olmanız gerekmiyor. Ama bakıyorum insanlar yıllarca süren arkadaşlıkları oluyor. Demek birlikte gelişiyorlar diyorum. Diğer türlü zor

Bazı insanlar olur ya hani, herkes onu kıskanıyodur, herkes onun gibi olmak istiyodur ama olamıyodur, gizli düşmanları vardır falan. Siz de tam bu sendroma tutulmuşsunuz. Ben diğer konularınıza da baktım. Flörtüm, sevgilim olunca arkadaşlarım uzaklaşıyor yazmışsınız ama bir yandan onlara hiç flört/sevgili durumlarımı anlatmıyorum, mıç mıç olmayı sevmiyorum da yazmışsınız. Hani hem insanlara soğuk davranıyosunuz hem benden uzaklaşıyolar diyosunuz. Kendi kendinize hayali düşmanlar üretmeyi ve kendinizi dünyanın merkezinde sanmayı bırakın artık.

Bir de sanırım temel sorun ortak noktaların azalması. Hayat durağan değil ki zaten. İnsan içindeki mevcur durumla ilgili konuşmak istiyor ama karşındaki bundan bi haber ya da elinde değil katkıda bulunması zaten bilmediği için.

Demek istediğim bu . İlla gelişimden kasıt ceo olmanız gerekmiyor. Ama bakıyorum insanlar yıllarca süren arkadaşlıkları oluyor. Demek birlikte gelişiyorlar diyorum. Diğer türlü zor
Ay Allah aşkına abartmayın ya.etrafimda o kadar donanımlı insan var hepsinin ortak özelliği asla kendilerinin geliştiğini düşünmezler.bilim adamlarına bakın hepsi egosuz ve hep daha geride olduğunu düşünürler.siz kıskaniyorlar kafasındasiniz abartmayın bence kimsenin sizi umursadigi yok.

Ayrıca şunu da ekliyim: dert anlatan arkadaşınızdan da bıktığınızı söylemişsiniz. Özel hayatınızı sorandan da şikayet ediyosunuz, derdini anlatan da şikayet ediyosunuz. İnsanların sizden hobi edindiniz diye uzaklaştığını sanmıyorum, insan sevmediğiniz için uzaklaşıyo olabilirler. Ki ben de insan pek sevmem bu yüzden sizi yadırgamıyorum ama ben kendimin farkındayım siz de biraz kendinizin farkında olun ve özeleştiri yapın.

Çok masum bence, işlerinde bir değişiklik yok esasen işlerimiz ve teknolarak kazancımız aynı ama benim eve tek maaş ona çift maaş giriyor ee birlikten de kuvvet doğuyor, dediğim gibi konuşmaları da bu minvalde olduğu için..

Teşekkür ederim. Bu tarz yorumlar kendimle ilgili farkındalığımı arttırıyor. Dikkate alacağım, sağolun:)

Kendini gelistitren bir insan çevresinde kendini geliştiremedigine inandığı insanların onun hayatından çıkmasına nört kalır .Hem aile ilişkilerimiz hariç belki tanıdığımız arkadaş olduğumuz sevgili olduğumuz evlendiğimiz insan bile yeri gelir hayatımızdan gider .Kimin gittiği burada bu örnekte önemli değil İnsanların paylaşımlar hedefleri ve birbirlerinden aldıkları keyif bittiğinde de bu durum görülür.Ustelik ortak çocuk bile olsa arada o bağ tavsar çocuk büyüdükçe biter çünkü ömür boyu değildir mesela.Bu nedenle büyümeyen çocuk dünyaya getirilemeyecegi için evlilik yürüsün diye çocuk yapma fikri saçmadır İnsanlar bu yüzden 20 yıllık evliliklerin bitmesine şaşırır .Paylasim etkileşim ve bağ dediğin şey iki kişinin isteği ile sürer sadece .Yani kim sizi niye silmiş bosvereceksiniz .Sizde hayatınızdan çıkardığıniz insanlar üzerinde düşünmeyeceksiniz.Gercekten çıkardım sözü doğruysa insanların size verdiği olumsuz tepkileri es geçtiğiniz zaman gelisiminiz büyük ölçüde yol almıştır zaten.Tabi mantıklı kararlar ve mantıklı bir yol izliyorsaniz kendi hayatınızda .Birde ne gibi bir gelişimden bahsediyorsunuz kendi adınıza bu önemli .Yerinde saymak yeni şeyler denememek sürekli geçmişte yaşamak depresif olmak hep takıntılı olmak dünyayı sadece çevreden aldığın tepkilere göre düzenlemek hep pişmanlık duymak her hatayi defalarca yapmak sadece duygusal davranmak ölmeden ölmek zaten.

Akademik başarılardan söz ediyorsaniz o apayrı tabiBirde insanın her türlü yüzmeyi araba kullanmayı öğrenmesi yeni bir dil daha fazla uzmanlık eğitimi her ne olursa kendi için hicde boşa gidecek bir kazanım değil bence .Öğrenmek bizi diri tutuyor .Kendi sınırlarını kaç yaşına gelirsen gel zorlamak mümkün yeni hobi olur evcil bir dost alır yeni dünya tanırsın bisiklet motor sürmeye başlarsın tek başına hiç tatile cikmamissindir o bile olur .İnsanlara çok basit gelse bile olur.Deneyim yaşadığını anlamani saglar

Ya da yaptıklarınızı, kendi heyecanınızı çokça paylaşıyorsanız karşı taraf bir süre sonra irrite olabilir mi, aklıma bu geldi..Çünkü örneğin Spor çok yapılamayacak birşey değil, isteyen herkes kendine uygun bir spora başlayabilir, sizden uzaklasmalarina sebep olacak birşey değil. Ama şu olabilir mi, siz de kendinizi bir gözlemleyin mesela: Yaptığınız en ufak şeyi bile birkaç kez anlatmış, sürekli yaptıklarınızdan bahsetmiş, gereksiz detaylar vermiş olabilir misiniz, çünkü bir süre sonra karşı taraf "of sürekli önemli önemsiz birşeyler yaptığından bahsediyor" düşüncesine kapılıp sıkılıyor olabilirler mi

Öff kk nın börekle beslenen lise mezunu kadınları basmış yine. Sağlık diyince spor ve beslenme değil de tüp bebek anlaşılan bir yer burası. O yüzden derdinin anlaşılması zor.

Ayrıca keşiş de değiliz elbette yaptığımız başardığımız şeylerle övüneceğiz. Erkek olsan tee ortaokulda attığın gol bile övülür ama kadın olunca aman çok mu kibirlisin de bilmemne.

Canımcığım geliştikçe çevrendeki insanlar azalır çünkü onlara yapamadıkları şeyleri hatırlatırsın. Yapabilen birini gördüklerinde kendilerine sunacak bahane kalmaz bu yüzden rahatsız olup tetiklenirler. Güvercinler sürü halinde yaşarken kartalların tek uçması boşa değil

Çok teşekkürler:) Neden bu kadar linç yedim ben de anlamadım. Ama çok normal beni ve hayatımı bilmiyorlar. Verdiğim kısıtlı bilgiye göre yorum yapabiliyorlar ama ben insanların kendi tecrübelerine dayanarak biraz da sert yorumladıklarını düşünüyorum. Belki de gözlerinin önüne çevrelerinden biri gelmiştir gıcık oldukları benim sorumu görünce:)

Gelişip gelişmemek sizin kendiniz için yaptığınız şeylerle alakalı ve sizi bağlar sadece. Ben insanların siz gelişiyorsunuz diye uzaklaştıklarını düşünmüyorum. Hayatlar değişiyor, beklentiler farklılaşıyor, paylaşacak bir şey kalmıyor, hepsi bu.
Çok büyütülüp üzerinde düşünülecek bir şey değil bence.

Öff kk nın börekle beslenen lise mezunu kadınları basmış yine.
Börekle beslenen lise mezunu kadınları olunca ne oluyor?
Bi başkası da çıkıp "üff kk nın okuyunca kendini bi bk sanan, zihin yaşı 5 olan ot yemekten beyni otlaşmış kadınları basmış yine" dese hoş olmaz değil mi?
Bence de. O yüzden daha saygılı konuşursak daha hoş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…