- Konu Sahibi KahvemVeBen
-
Zengin olanların çevreleri ile iletişimi kesmeleri genellikle yoğun iş yükünden oluyor. İnsan kendini ne kadar geliştirdikçe bir noktadan sonra iyi kazanmaya başlıyor. O yüzden ben kötü niyet görmüyorum görüşmeyen kişilerde çok mu masum düşünüyorum bilmiyorumBenim bir arkadaşım maddi olarak yükseldikçe,iletişimi kesti...Ondan daha düşük gelirde kalan biz arkadaşlarının onu kıskanacağını düşündü galiba,bu minvalde konuşmaları vardı,kendisinin iyi olan güzel olan her şeyi hak ettiğine,bu imkanlara sahip olmayanların kıskanıp nazar degdireceğine dair acaba sizde çevrenize bu duyguyu veriyor olabilir misini
Yazdıgınız yazı buram buram pick me kokuyor. kendını onemseyle alakalı bır sey yazmamıssınız. Yıne dıyorum üst insan olarak gormeyın kendınızıBence herkes kendini önemsemeli. Vasat olup olmadığına birinin karar vermek de sizin vazifeniz değil
Demek istediğim bu . İlla gelişimden kasıt ceo olmanız gerekmiyor. Ama bakıyorum insanlar yıllarca süren arkadaşlıkları oluyor. Demek birlikte gelişiyorlar diyorum. Diğer türlü zorBen bunu her memlekete gittiğimde hissediyorum. Ben o bir yıl içerisinde Yükseklisans yapmışım şu belgeyi almışım bu belgeyi almışım doğurmuşum çocuk bakmışım ama herkesin hayatı hala mı aynı olur… ama bu soğuma olayı karşılıklı ben de soguyorum çevremden yeni çevreler ediniyorum çünkü.
Hani kurtulamayacağınız kuzen akraba gibi çevrelere yaşadığınız gelişimden bahsetmeyin. Ya da kendini geliştirmeyen arkadaşlarınız varsa kendinizden bahsetmeyin bunun iki sebebi var birincisi insanlar zaten böyle şeyleri konuşmaktan hoşlanmaz ikincisi de konuştukça büyüsü bozulur siz de gerilemeye başlarsınız
Evetçok mu masum düşünüyorum bilmiyorum
Bir de sanırım temel sorun ortak noktaların azalması. Hayat durağan değil ki zaten. İnsan içindeki mevcur durumla ilgili konuşmak istiyor ama karşındaki bundan bi haber ya da elinde değil katkıda bulunması zaten bilmediği için.Zengin olanların çevreleri ile iletişimi kesmeleri genellikle yoğun iş yükünden oluyor. İnsan kendini ne kadar geliştirdikçe bir noktadan sonra iyi kazanmaya başlıyor. O yüzden ben kötü niyet görmüyorum görüşmeyen kişilerde çok mu masum düşünüyorum bilmiyorum
Ay Allah aşkına abartmayın ya.etrafimda o kadar donanımlı insan var hepsinin ortak özelliği asla kendilerinin geliştiğini düşünmezler.bilim adamlarına bakın hepsi egosuz ve hep daha geride olduğunu düşünürler.siz kıskaniyorlar kafasındasiniz abartmayın bence kimsenin sizi umursadigi yok.Demek istediğim bu . İlla gelişimden kasıt ceo olmanız gerekmiyor. Ama bakıyorum insanlar yıllarca süren arkadaşlıkları oluyor. Demek birlikte gelişiyorlar diyorum. Diğer türlü zor
Evet bir de köstek olunuyorToplumumuzda maalesef böyle bir şey var evet. İnsan zor durumdayken herkes yardıma koşuyor o nedenle merhametli diyorlar bize. Fakat başarılı olun, her şey süper olsun bakın bakalım hangisi sizi tebriğe geliyor
Ayrıca şunu da ekliyim: dert anlatan arkadaşınızdan da bıktığınızı söylemişsiniz. Özel hayatınızı sorandan da şikayet ediyosunuz, derdini anlatan da şikayet ediyosunuz. İnsanların sizden hobi edindiniz diye uzaklaştığını sanmıyorum, insan sevmediğiniz için uzaklaşıyo olabilirler. Ki ben de insan pek sevmem bu yüzden sizi yadırgamıyorum ama ben kendimin farkındayım siz de biraz kendinizin farkında olun ve özeleştiri yapın.Bazı insanlar olur ya hani, herkes onu kıskanıyodur, herkes onun gibi olmak istiyodur ama olamıyodur, gizli düşmanları vardır falan. Siz de tam bu sendroma tutulmuşsunuz. Ben diğer konularınıza da baktım. Flörtüm, sevgilim olunca arkadaşlarım uzaklaşıyor yazmışsınız ama bir yandan onlara hiç flört/sevgili durumlarımı anlatmıyorum, mıç mıç olmayı sevmiyorum da yazmışsınız. Hani hem insanlara soğuk davranıyosunuz hem benden uzaklaşıyolar diyosunuz. Kendi kendinize hayali düşmanlar üretmeyi ve kendinizi dünyanın merkezinde sanmayı bırakın artık.
Çok masum bence, işlerinde bir değişiklik yok esasen işlerimiz ve teknolarak kazancımız aynı ama benim eve tek maaş ona çift maaş giriyor ee birlikten de kuvvet doğuyor, dediğim gibi konuşmaları da bu minvalde olduğu için..Zengin olanların çevreleri ile iletişimi kesmeleri genellikle yoğun iş yükünden oluyor. İnsan kendini ne kadar geliştirdikçe bir noktadan sonra iyi kazanmaya başlıyor. O yüzden ben kötü niyet görmüyorum görüşmeyen kişilerde çok mu masum düşünüyorum bilmiyorum
Teşekkür ederim. Bu tarz yorumlar kendimle ilgili farkındalığımı arttırıyor. Dikkate alacağım, sağolun:)Ayrıca şunu da ekliyim: dert anlatan arkadaşınızdan da bıktığınızı söylemişsiniz. Özel hayatınızı sorandan da şikayet ediyosunuz, derdini anlatan da şikayet ediyosunuz. İnsanların sizden hobi edindiniz diye uzaklaştığını sanmıyorum, insan sevmediğiniz için uzaklaşıyo olabilirler. Ki ben de insan pek sevmem bu yüzden sizi yadırgamıyorum ama ben kendimin farkındayım siz de biraz kendinizin farkında olun ve özeleştiri yapın.
Ya da yaptıklarınızı, kendi heyecanınızı çokça paylaşıyorsanız karşı taraf bir süre sonra irrite olabilir mi, aklıma bu geldi..Çünkü örneğin Spor çok yapılamayacak birşey değil, isteyen herkes kendine uygun bir spora başlayabilir, sizden uzaklasmalarina sebep olacak birşey değil. Ama şu olabilir mi, siz de kendinizi bir gözlemleyin mesela: Yaptığınız en ufak şeyi bile birkaç kez anlatmış, sürekli yaptıklarınızdan bahsetmiş, gereksiz detaylar vermiş olabilir misiniz, çünkü bir süre sonra karşı taraf "of sürekli önemli önemsiz birşeyler yaptığından bahsediyor" düşüncesine kapılıp sıkılıyor olabilirler miHayır en basitinden mesela spora başlamak olsun. Karşıdaki kişi kendisi yapamadığı için sizin bunu yapmanız hoşuna gitmiyor bu ona kendini sanırım yetersiz hissettiriyor. Sanırım benim dediğim yanlış anlaşılıyor. Bence şöyle bir şey var. İnsanlar istiyor ki yerinizde sayın sayın ki onları bırakmayın eşit olun hep. Birlikte aynı şeylere tüh tüh diyin. Haklısın haklısın diyin. Eskiden mesela off işte spor aman yapmasak ölmeyiz derken şimdi öneminden bahsetmeye başlayınca off pof olmaları gibi
Çok teşekkürler:) Neden bu kadar linç yedim ben de anlamadım. Ama çok normal beni ve hayatımı bilmiyorlar. Verdiğim kısıtlı bilgiye göre yorum yapabiliyorlar ama ben insanların kendi tecrübelerine dayanarak biraz da sert yorumladıklarını düşünüyorum. Belki de gözlerinin önüne çevrelerinden biri gelmiştir gıcık oldukları benim sorumu görünce:)Öff kk nın börekle beslenen lise mezunu kadınları basmış yine. Sağlık diyince spor ve beslenme değil de tüp bebek anlaşılan bir yer burası. O yüzden derdinin anlaşılması zor.
Ayrıca keşiş de değiliz elbette yaptığımız başardığımız şeylerle övüneceğiz. Erkek olsan tee ortaokulda attığın gol bile övülür ama kadın olunca aman çok mu kibirlisin de bilmemne.
Canımcığım geliştikçe çevrendeki insanlar azalır çünkü onlara yapamadıkları şeyleri hatırlatırsın. Yapabilen birini gördüklerinde kendilerine sunacak bahane kalmaz bu yüzden rahatsız olup tetiklenirler. Güvercinler sürü halinde yaşarken kartalların tek uçması boşa değil
Börekle beslenen lise mezunu kadınları olunca ne oluyor?Öff kk nın börekle beslenen lise mezunu kadınları basmış yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?