Siz gelişirken etrafınızdakilerin aynı kalması durumu

Insanlae niye hobi edindiniz diye silsinler sizi ya sacma sapan paylasimlar yapiyorsunuzdur silmislerdir.

Son düzenleme:
Eskiden ben de böyle herkese tepeden bakıyordum ama sonra bir baktım hiçbir halt değilim.herkesin hayatı bazı konularda bazılarından iyi, bazı konularda daha geridedir.iyi bir işin varmış eee kocan var mı mesela? Ya da çocuğun? Kocası, çocuğu olanın da iyi bir işi olmayabiliyor.ikisi de olan sağlık sorunlarıyla sınanıyor.gibi gibi.hayat standardi dediğin şey de sadece maddiyat değil.kendinize kandırmayın.gurur yaptıkça hayat daha da zorlaşıyor.ben de yıllardır uğraşıyorum bu durumla maalesef.kabullenmek zor oluyor ama çabalamak lâzim.sen değilmişsin konu sahibi pardon.

Son düzenleme:
Ben de dedim bu kız bana niye yükleniyo şimdi son cümleyi okuyana kadar
Ben kendimi hiiic yüksek görmem kimseden. Öyle Bi kıyasa bile girmem. Sadece o bahsettiğim arkadaşımın düşüncesi açısından öyle dedim hayat kalitesi mevzusunda. Çünkü kendisi hep özenir işi düzgün olana, evi güzel olana filan. Benim faketmedigim şeyleri farkeder. Zaten o yüzden sürekli kendini anlatıyo sanırım. Hani ben de iyiyim VS demek için. Ama dinlerken benim içim şişiyo tabi

Ben sizi anladım da olaya öyle bakmamak lazım ortak noktalarınız kaldığı sürece veya birlikte vakit geçirmeyi seviyorsanız arkadaşlık devam eder. Belki bir vefasızlıktan arkadaşınız silmiştir sizi. Çünkü ben hep bu sebepten silerim mesela vefasızlık yapılmıştır sinirle karar vermemek için aylarca bekler durumu değerlendirip silerim.

Merhaba, az önce bu sebepten 5 tane eski arkadaşımı engelledim ve karşıma bu başlık çıktı. Bu konu kesinlikle doğru zararım olmayan insanlar kendi kendine iş değişikliğim sonrası beni sosyal medyadan çıkarılmıştı. siz kibarlık etmişsiniz ama bu insanlar dümdüz kıskanç yoksa ne alakamız var ki böyle bir şeye ihtiyaç duyuyorsun.

Herkes istediği gibi anlamakta özgür o nedenle saygı duyuyorum tabi beni tanımıyorlar. Aslında gelişmekten kasıt nasıl desem herhangi bir renk hayatınıza kattığınızda pozitif hissedersiniz değil mi ve bu enerji etrafa yansır. Ama bizim toplumumuzdaki konuşmalar hep dert anlatmak üzerine. Ne demeye çalışıyorum siz eğer ah vah tüh demeyi bıraktıysanız pozitife yöneldiyseniz karşıdaki insan bundan bence sıkılıyor. İstiyor ki haklısın hayat çok kötü vs dememizi bekliyor bir nevi kurban psikolojisi. Bu arada insanlara asla üstten bakan biri değilim ama neyse tanımadıkları için beni sorun yok:)

Evet paylaştığınız için sağolun. Burda yazma amacım aman da herkes beni kıskanıyor ben biriciğim denilmesi asla değil. Bazen anlam veremediğiniz bir şey oluyor hayatta bu da onlardan biriydi benşm için ve burdaki yorumları merak ettim. Ama insanlar anlamak istedikleri gibi anladılar. Ben ne ballana ballana anlatırım, ne paylaşım yaparım çok sessiz bir hayatım vardır ama ağzımla kuş da tutsam zamanında bir şey iyi gitmeye görsün hayatımda aa bi bakmışım ağaçtan tek tek dökülüyorlar

Ben anlıyorum, malesef bunlar yaşanıyor herkes tepki göstermiş ama doğrular bunlar

Evet bu benim de dikkatimi çekti yaz geç işte me bakarsın eski konulara. Tamamen önyargıyla cevaplanıyor
Gruplaşma da oluyor bir tanesi gelip olumsuz yorum yapınca kankaları onu savunmaya geliyor. Lisede tuvalete grup halinde giden kızlar gibi Toplumun yüzde 90ı fesat işte burada bile aşağı çekmeye çalışıyor. Lise mezunu gelip okudun da noldu diyor mesela ahaha. Sabahlara kadar yazdığım tezimle döverim valla

Son düzenleme:
O kadar aynı şeyleri hissetmişiz ki! Hele sabotaj konusu... Çok güzel bir film izleyince veya birşey deneyimleyince birileriyle kritik etmek istiyorum ama yakın çevrem o kadar sığ ki... İçimde patlıyor duygular fikirler.. Ben bildiğim yoldan gidince diğerleriyle aramdaki boşluk büyüyor. Ancak böyle forumlarda falan kendimi kendim gibi hissedebiliyorum inanır mısınız..

Herkesin hayatında başka başka sorunları var herkes bişeylerle uğraşıyor kimş yerinde sayıklar bi anda zirveye ulaşır. Kimse açık açık göstermez ne yaptığını ve biri ehliyet alırken diğeri daha bekliyor durumda olabilir yada biri daha henüz ehliyetini almışken bi diğeri ev alacak konuma gelmiş olabilir bu kimseyi küçültmez yada yerinde sayıklıyor anlamına gelmez. Herkesin nasibi, vakti , kaderi farklı ilerliyor. Senin ilerlemene sevindim kendini eleştiriyomusun yoksa çokmu göklerde kendini görüyosun onu da ben anlamadım açıkcası. Belkide kendini biraz sorgulaman gerek , kıskançlık değilde ilerlerken arkadaş çevre vs' den sen uzaklaşmış ve değişmiş olabilir misin? İnsan önce kendini sonra başkalarını sorgulamalı. Bir anda okadar insan bunu kıskançlık için yapmış olamaz 1-2-3 kişi ok ama hepsi olamaz. Ben seni hiç tanımıyorum ama kadın olarak sevindim hayatına bişeyler kattığın için. Kendin için yapıyosun bu benim nasibimden ne götürebilir ki ? :) herşeyi kıskançlık olarak adlandırmak ve kalbimize böyle kötü düşünceler sokmamalıyız , karşı taraf bunu yapsa bile! İyi düşünmek pozitif kalmak insanı her alanda korur kollar

lutfen bu soylediklerinizi başka yerde yüksek sesle söylemeyin.bakin siz ve konu sahibi her ne kadar kabul etmezseniz de insanlar siz donanımlı olduğunuz için değil iki üç bilgi öğrenince ben ne oldum delisi olduğunuz için uzaklaşıyorlar sizden.yine söylüyorum kendini geliştiren insanlar ben daha çok şey öğrenmeliyim hiç bilmiyorum diyorlar.

Ben açtığım konuda ben her şeyi biliyorum, harikayım, aştım gibi bir mesaj mı veriyorum anlamadım. Siz kendi anladığınız şekilde yorumluyorsunuz tamamen ki çevrem her zaman gereksiz mütavazi olduğumu da söyler. Burda bence kişilere değil de duruma, anlatılan her neyse hikayeye diyelim yorum yapılırsa bence daha adil olacaktır. Diğer türlüsü kişilik tahminine kaçıyor bu da birbirimizi tanımadan ne kadar doğru, tartışılır

Bilgi verdiğiniz kısımlarda detay yok ki ama. Hobilerimi yapıyorum, spor yapıyorum, etrafımda insan kalmıyor diyorsunuz. Anlattıklarınız insanların sizden uzaklaşmasına neden olabilecek şeyler değil... Mutlaka farketmediğiniz birşeyler oluyordur, kendinizi dışardan bir gözle görmeyi denemelisiniz. Mesela ben bazen çok konuştuğumu veya aynı şeyleri anlattığımı farkedebiliyorum, insanlar bundan sıkılabilir, bunu farkedince susup kendimi dinlemeye alıyorum mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…