Siz gelişirken etrafınızdakilerin aynı kalması durumu

Benzetmeniz çok kötü lise mezunu kadınları asagilamissiniz.ben lisans mezunuyum ama konu sahibinin kendini geliştirdiğini düşünmüyorum.eski konularına bakarsanız hepsinde birinin onu kıskandığıyla ilgili şeyler var.

Maalesef kadınlarımızın en büyük eksikliği özgüven ve pozitiflik olduğu için bunları başka birinde görünce tetiklenirler.

Sizin evlendiğiniz için bekar arkadaşlarınızın sizi kıskanacağını düşündüğünüzle ilgili konunuz var. Orda linç yemiştiniz o yüzden kuyruk acınız konu sahibi gibi siz de herkes beni kıskanıyor sendromuna tutulduğunuz için hak vermeniz normal. İkiniz arkadaşlık kursanız konu sahibi çok gelişmiş ve kültürlü bir insan olduğu için sizin onu kıskandığınızı, siz de kocanız olduğu için onun sizi kıskandığını iddia edersiniz. Sonra iki güne küsersiniz

Ayrıca lisans mezunuyum ve kalitesiz karbonhidrat mümkün mertebe tüketmemeye çalışıyorum. Sizin konunuzda size saydıran kadınların da yüzde 90’ı lisans mezunuydu. Ülkede 1 milyon sıralama yapan bile üniversite okuyor büyük bir meziyet değil.

Sapık gibi insanların konularını mı ezberliyorsunuz? İşsiz mezun böyle oluyor herhalde

Uzaklaşırlar mi bilmem ama ben onlardan uzaklaşıyorum valla.çevremde çok aciz insan sevmiyorum.kimse sevmez gerçi de.insan bir süre sonra gıcık oluyor.bir etkinlik yapacaksın para yok.

İnsanların sizden bağımsız bir hayatları da var. Kendi dünyasında bir şeyler yaşıyor ve ona göre çekilmiştir. Niye her şeyi kendinize yoruyorsunuz ki?

belkıde davranış şekliniz onların hoşuna gıtmıyordur yada sıkıyor olabılırsınız yoksa nıye siz gelişince sizden uzaklaşsınlar herkes uzaklaşıyorsa sorun sizde olabilir uzaktan aramayın yanı

Sapık gibi insanların konularını mı ezberliyorsunuz? İşsiz mezun böyle oluyor herhalde
Bdvde nickini yazıp aratınca konular çıkıyor ve 3 sn falan alıyor. Küçümsediğin lise mezunu hanımlar siteyi kullanmayı 3- 5 güne öğreniyorlar. Lisans mezunu halinle daha forum sitesi kullanmayı bilmiyorsan ve ciddi ciddi konularını ezberlediğimi düşünüyorsan senin adına üzücü.

Belki sadece senden hoşlanmıyorlardır. Kendini geliştirmek derken ne mesela? Kıskançlık Türk milletinin bir gerçeği ama kıskanmak sebep değil bazen. Seni görmezden geliyorlardır, seni umursamıyorlardır veya hiçbir sebep yoktur cidden, sebepler bukadar basit olabilir. Ayrıca kıskanan insan görmezden gelmek isteyebilir ama daha çok yersiz yersiz eleştirir.

Sapık değil de zeki olmasın insanlar? Sen niye ezberleyemiyorsun mesela
Kafamı daha önemli şeylerle dolduruyorum çünkü. Lisans değil yüksek lisans mezunuyum canım. Benimle ilgili her şeyi arıyormuşsun ya onu da arayıp öğrenseydin.

Kafamı daha önemli şeylerle dolduruyorum çünkü. Lisans değil yüksek lisans mezunuyum canım. Benimle ilgili her şeyi arıyormuşsun ya onu da arayıp öğrenseydin.
Hala aynı şeyi söylüyorsun demek ki yl mezunu olmak bile bi yere kadar fjdjdjedn seninle ilgili her şeyi aramıyor, sen üstten üstten konuştuğun için vardır bunun bi falsosu demiş ve bakmış konuna. Yoksa emin ol durduk yere araştırılacak kadar önemli değilsin

Kafanı doldurduğun daha önemli şeyler: “bekar arkadaşlarımla artık görüşemiyorum çünkü mutlu evliliğimi kıskanırlar

Baya önemli şeylermiş kafayı doldurmak için. O kafaya bu yetiyo demek ki.

Bu arada durduk yere yorum yapanları aşağıladığın için eski konunu didikledim. Kesin kuyruk acısı var dedim doğru çıktı

sizin gelişiminiz onları gerçekten geride bırakıyorsa daha az görüşmek ya da görüşmemek mantıklı. burada bilinçli olup kendi içinize dönmeli ve bu kişiyle artık konuşamıyor musunuz, sizi anladığını hissetmiyor musunuz yoksa o kişiyi küçümsüyor musunuz buna bakmalısınız.

İşte insan kaybetmek çok üzüyor o kadar yaşanmışlık, anı hiç olmamış gibi
kaybettiğiniz insanlara üzülüyorsanız frekansınız üzgünüm yükselmiyor tam tersi siz onların hayatından düşüyorsunuz demektir.
zaten çok güzel yorumlar yazılmış. hala ama hala farketmiyorsunuz ve hatayı kendinizde aramıyorsunuz. çok garip.
insanlar kendi istekleri ile hayatınızdan çıkıp gidiyor, eğer sizi kıskanmış olsalardı çıkıp gitmez tam tersi hayatı size zindan etmeye çalışırlardı.

Ya aslında yaş ilerledikçe azalıyor zaten etrafındaki insanlar. Biraz doğal bi sürec. Kendini geliştirsen de gelistirmesen de...

Bazen de söyle bisey olabiliyor. Sen kendini geliştirmek için bi kurs bisey almışsındır ama sonra bütün muhabbetin o olmuştur. Bu da karşıdaki insanı sıkmıştır. Ben de zamanında bu sebeple mesafe koymuştum bir iki kişiye ordan biliyorum Kimisi sürekli gezip tozmalarini anlatır tüm gereksiz ayrintisiyla, kimisi sadece çocuğunu anlatır. Allah'ım böyle bi arkadaşım vardı yeminle artık sıkıntıdan saçımı filan yolasım geliyordu hep aynı konular, hep ben hep ben. İnsanı gerçekten sıkıyor. Asla kıskanmakla alakalı değildi. Çünkü ben ondan çok daha yüksek bi hayat standardına sahiptim her daim. Ama inan onun çeyreği kadar anlatmıyodum hayatımı. Sonuç olarak o beni aramadıkca aramadım, o aradığında kısa kestim ve artık aramamaya başladı çok şükür

Siz kendinizi onlarla denk görmüyorsunuz. Bunuda yazmaya çekinmişsiniz belliki.
Bilinç altınız bunu söylüyor.
Kendinizi bu kadar önemsemeyin. Sizde sıradan bir insansınız.

Size direkt zararları olmadığı sürece bırakın herkes durduğu yerde kalsın.
Sessizce hayatınızdan çıkmaları emin olun daha iyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…