- 25 Haziran 2016
- 7.654
- 13.718
- 248
- Konu Sahibi KahvemVeBen
-
Benzetmeniz çok kötü lise mezunu kadınları asagilamissiniz.ben lisans mezunuyum ama konu sahibinin kendini geliştirdiğini düşünmüyorum.eski konularına bakarsanız hepsinde birinin onu kıskandığıyla ilgili şeyler var.Öff kk nın börekle beslenen lise mezunu kadınları basmış yine. Sağlık diyince spor ve beslenme değil de tüp bebek anlaşılan bir yer burası. O yüzden derdinin anlaşılması zor.
Ayrıca keşiş de değiliz elbette yaptığımız başardığımız şeylerle övüneceğiz. Erkek olsan tee ortaokulda attığın gol bile övülür ama kadın olunca aman çok mu kibirlisin de bilmemne.
Canımcığım geliştikçe çevrendeki insanlar azalır çünkü onlara yapamadıkları şeyleri hatırlatırsın. Yapabilen birini gördüklerinde kendilerine sunacak bahane kalmaz bu yüzden rahatsız olup tetiklenirler. Güvercinler sürü halinde yaşarken kartalların tek uçması boşa değil
Maalesef kadınlarımızın en büyük eksikliği özgüven ve pozitiflik olduğu için bunları başka birinde görünce tetiklenirler.Çok teşekkürler:) Neden bu kadar linç yedim ben de anlamadım. Ama çok normal beni ve hayatımı bilmiyorlar. Verdiğim kısıtlı bilgiye göre yorum yapabiliyorlar ama ben insanların kendi tecrübelerine dayanarak biraz da sert yorumladıklarını düşünüyorum. Belki de gözlerinin önüne çevrelerinden biri gelmiştir gıcık oldukları benim sorumu görünce:)
Sizin evlendiğiniz için bekar arkadaşlarınızın sizi kıskanacağını düşündüğünüzle ilgili konunuz var. Orda linç yemiştiniz o yüzden kuyruk acınızÖff kk nın börekle beslenen lise mezunu kadınları basmış yine. Sağlık diyince spor ve beslenme değil de tüp bebek anlaşılan bir yer burası. O yüzden derdinin anlaşılması zor.
Ayrıca keşiş de değiliz elbette yaptığımız başardığımız şeylerle övüneceğiz. Erkek olsan tee ortaokulda attığın gol bile övülür ama kadın olunca aman çok mu kibirlisin de bilmemne.
Canımcığım geliştikçe çevrendeki insanlar azalır çünkü onlara yapamadıkları şeyleri hatırlatırsın. Yapabilen birini gördüklerinde kendilerine sunacak bahane kalmaz bu yüzden rahatsız olup tetiklenirler. Güvercinler sürü halinde yaşarken kartalların tek uçması boşa değil
Sapık gibi insanların konularını mı ezberliyorsunuz? İşsiz mezun böyle oluyor herhaldeSizin evlendiğiniz için bekar arkadaşlarınızın sizi kıskanacağını düşündüğünüzle ilgili konunuz var. Orda linç yemiştiniz o yüzden kuyruk acınızkonu sahibi gibi siz de herkes beni kıskanıyor sendromuna tutulduğunuz için hak vermeniz normal. İkiniz arkadaşlık kursanız konu sahibi çok gelişmiş ve kültürlü bir insan olduğu için sizin onu kıskandığınızı, siz de kocanız olduğu için onun sizi kıskandığını iddia edersiniz. Sonra iki güne küsersiniz
Ayrıca lisans mezunuyum ve kalitesiz karbonhidrat mümkün mertebe tüketmemeye çalışıyorum. Sizin konunuzda size saydıran kadınların da yüzde 90’ı lisans mezunuydu. Ülkede 1 milyon sıralama yapan bile üniversite okuyor büyük bir meziyet değil.
Ezberlemeye gerek yok istenildiği zaman bakılır kim ne konu açmış diyeSapık gibi insanların konularını mı ezberliyorsunuz? İşsiz mezun böyle oluyor herhalde
Uzaklaşırlar mi bilmem ama ben onlardan uzaklaşıyorum valla.çevremde çok aciz insan sevmiyorum.kimse sevmez gerçi de.insan bir süre sonra gıcık oluyor.bir etkinlik yapacaksın para yok.Selam hanımlar, bu bir dert değil sadece fikirlerinizi merak ettiğim için konuyu açmak istedim.Gelen bazı yorumların gerçekten faydasını gördüğüme inanıyorum :) Neyse zaman geçtikçe sizin bir şekilde kendi hızınızda ilerleyip, kendinizce başarı elde etmeniz vs ama çevrenizdekilerin bu arkadaş olur, aile olur farketmez yerinde sayması sizi olumsuz etkiler mi? Hani hep diyor ya uzmanlar yerinde sayıyorsa karşınızdaki kişi ne sizin ona ne de onun size faydası olmaz bırakın gitsin vs vs. Şunu da farkettim(burda sakın kıskançlık ima ettiğim düşünülmesin) ben ne zaman kendi hayat yolculuğumda bir adım öteye gitsem bu bir hobi edinmek de olabilir, bir hayalimi gerçekleştirmek de etrafımdaki insanlar yavaş yavaş kaybolmaya başladılar. Hatta kimisi beni sosyal medyadan da çıkardı( inanın sebebi yok en azından benim bildiğim) , kimisi aramaları kesti. Bazen saçma gelcek size ama kendimi sabote ediyorum gelişmemek için. Çünkü sanki insanlar benimle artık görüşmek istemiycek gibi bilinçaaltıma işlenmiş.
Sapık değil de zeki olmasın insanlar? Sen niye ezberleyemiyorsun meselaSapık gibi insanların konularını mı ezberliyorsunuz? İşsiz mezun böyle oluyor herhalde
Bdvde nickini yazıp aratınca konular çıkıyor ve 3 sn falan alıyor. Küçümsediğin lise mezunu hanımlar siteyi kullanmayı 3- 5 güne öğreniyorlar. Lisans mezunu halinle daha forum sitesi kullanmayı bilmiyorsan ve ciddi ciddi konularını ezberlediğimi düşünüyorsan senin adına üzücü.Sapık gibi insanların konularını mı ezberliyorsunuz? İşsiz mezun böyle oluyor herhalde
Sapık değil de zeki olmasın insanlar? Sen niye ezberleyemiyorsun mesela
Kafamı daha önemli şeylerle dolduruyorum çünkü. Lisans değil yüksek lisans mezunuyum canım. Benimle ilgili her şeyi arıyormuşsun ya onu da arayıp öğrenseydin.Bdvde nickini yazıp aratınca konular çıkıyor ve 3 sn falan alıyor. Küçümsediğin lise mezunu hanımlar siteyi kullanmayı 3- 5 güne öğreniyorlar. Lisans mezunu halinle daha forum sitesi kullanmayı bilmiyorsan ve ciddi ciddi konularını ezberlediğimi düşünüyorsan senin adına üzücü.
Hala aynı şeyi söylüyorsun demek ki yl mezunu olmak bile bi yere kadar fjdjdjedn seninle ilgili her şeyi aramıyor, sen üstten üstten konuştuğun için vardır bunun bi falsosu demiş ve bakmış konuna. Yoksa emin ol durduk yere araştırılacak kadar önemli değilsinKafamı daha önemli şeylerle dolduruyorum çünkü. Lisans değil yüksek lisans mezunuyum canım. Benimle ilgili her şeyi arıyormuşsun ya onu da arayıp öğrenseydin.
Kafanı doldurduğun daha önemli şeyler: “bekar arkadaşlarımla artık görüşemiyorum çünkü mutlu evliliğimi kıskanırlarKafamı daha önemli şeylerle dolduruyorum çünkü. Lisans değil yüksek lisans mezunuyum canım. Benimle ilgili her şeyi arıyormuşsun ya onu da arayıp öğrenseydin.
kaybettiğiniz insanlara üzülüyorsanız frekansınız üzgünüm yükselmiyor tam tersi siz onların hayatından düşüyorsunuz demektir.İşte insan kaybetmek çok üzüyor o kadar yaşanmışlık, anı hiç olmamış gibi
Siz kendinizi onlarla denk görmüyorsunuz. Bunuda yazmaya çekinmişsiniz belliki.Selam hanımlar, bu bir dert değil sadece fikirlerinizi merak ettiğim için konuyu açmak istedim.Gelen bazı yorumların gerçekten faydasını gördüğüme inanıyorum :) Neyse zaman geçtikçe sizin bir şekilde kendi hızınızda ilerleyip, kendinizce başarı elde etmeniz vs ama çevrenizdekilerin bu arkadaş olur, aile olur farketmez yerinde sayması sizi olumsuz etkiler mi? Hani hep diyor ya uzmanlar yerinde sayıyorsa karşınızdaki kişi ne sizin ona ne de onun size faydası olmaz bırakın gitsin vs vs. Şunu da farkettim(burda sakın kıskançlık ima ettiğim düşünülmesin) ben ne zaman kendi hayat yolculuğumda bir adım öteye gitsem bu bir hobi edinmek de olabilir, bir hayalimi gerçekleştirmek de etrafımdaki insanlar yavaş yavaş kaybolmaya başladılar. Hatta kimisi beni sosyal medyadan da çıkardı( inanın sebebi yok en azından benim bildiğim) , kimisi aramaları kesti. Bazen saçma gelcek size ama kendimi sabote ediyorum gelişmemek için. Çünkü sanki insanlar benimle artık görüşmek istemiycek gibi bilinçaaltıma işlenmiş.
Buradaki kadınların hepsi birbirinden eğitimli.Kafamı daha önemli şeylerle dolduruyorum çünkü. Lisans değil yüksek lisans mezunuyum canım. Benimle ilgili her şeyi arıyormuşsun ya onu da arayıp öğrenseydin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?