Siz gönderir miydiniz?

MeltemMelo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
772
136
103
35
Kizlar 2.5 senelik iliskim var ve sözlüyüm. Sozlumle tanistigimda ayni sehirde yasiyorduk annesi izmirde yasiyor babaannesi dedesiyle yasiyordu doruk onceden bazi durumlardan dolayi. Sözü ailem de sozlumun iyi bir isi olursa kabul ederiz demisti annesi de is yeri acacagim iyi gelir getiren dedi. Tamam dedi ama annesi hala birsey acamadi hep oyaliyor bizi. Para aldim dedi annemi aradi gelsin doruk izmire baslayalim diye gittu para bitmis. Aldigi miktari yalan soylemis hep bir yalan. Bende cok sinirliyim bu duruma. Agustos sonunda nisanimiz olacak ve bu cocuk nasil aylik geliri 2500 olcak. Ve gittiginden beri tartisiyoruz biz her gun gorusen bir cifttik ama simdi ilgisizlesti biraz ve keske gondermeseydim diyorum kızlar ne yapmaliyim. 2 sene orda olacakti.

herşey tepeden inme olurmu hangı planımız tamtamına tutuyorki böyle varsayımlarla hareket edilmez annesi belliki oylamak yada oğlu yanına gelsin dıye söyledi kendı imkanlarıyla çalışmaya başlasın zaman kaybetmeden ee başta okadar maaş alamaz belki ama bıyerden başlamak lazım

Sözlünüz kendi kendine bir iş bulamıyor mu da annesinin açacağı işe bel bağlamış? Kendi sorumluluğunu bilmeyen adam iş açılsa orda da başarılı olamaz.

Annesi ilk krediyi aldiginda cagirdi gel diye ama harcamis kendi borcuna krediyi annemi arayip dorugu cagiricam kredi cektim dedi herkesi sevindirdi izmire gitti anneme 5 ay sonra demis ben buna sinirlendim madem oyleydi yanimda dursaydi biraz daha o orda evde ben burda niye uzaktayiz..

bunların niyet niyet değil söyleyim ben
çalışmak isteyen adam her türlü çalışır yok izmirdi yok iş yeriydi.
İnşallah ben yanılıyorumdur tabi

Sözlünüz kendi kendine bir iş bulamıyor mu da annesinin açacağı işe bel bağlamış? Kendi sorumluluğunu bilmeyen adam iş açılsa orda da başarılı olamaz.
Sozlum lise 3 terk ailesel olaylardan dolayi ve en fazla 1200 tllik yer bulabiliyor ve babam ikinizin gecinmesi icin onunda en az 2000 kazanmasi gerek dedi. Ama su an oturuyor hicbir is yok bu da beni sinir ediyor.

Sozlum lise 3 terk ailesel olaylardan dolayi ve en fazla 1200 tllik yer bulabiliyor ve babam ikinizin gecinmesi icin onunda en az 2000 kazanmasi gerek dedi. Ama su an oturuyor hicbir is yok bu da beni sinir ediyor.
En az 2000 kazanması için memur olması yada ünv mezunu gerekir ki
günümüzde ünv mezunlarıda 2000 e olan işi ha deyince bulamıyor

bunların niyet niyet değil söyleyim ben
çalışmak isteyen adam her türlü çalışır yok izmirdi yok iş yeriydi.
İnşallah ben yanılıyorumdur tabi
Kalici bir isi olsun dedik bir yere bagli olmasin dedik . Biz zaten uzakken cok tartisan bir ciftiz simdi moralim bozuk huzursuzum hep 2 sene nasil gececek diye

En az 2000 kazanması için memur olması yada ünv mezunu gerekir ki
günümüzde ünv mezunlarıda 2000 e olan işi ha deyince bulamıyor
Evet ama annesi mimar ve acacgi yrr pimapen yeri ve bu iste para varmis isler iyi giderse aylik 5000 tl kazabilirmissin .

herhalde erken kaynana depresyonuna yakalandı kvdeniz bu yuzden orda duracağına burda dursun dedi yangına körükle gitmek istemem ama hiç mantıklı tarafı yok başka

Bu konu daha oncede acilmamis miydi? Kendiniz uretin calisin annesu para vermek zorunda degilll

yanlış anlamazsanız yaşınızı çokmerak ettim yanı surekli annesı öle dedi babam böyle dedi siz ilişkiniz hakkında hiç öngörüde bulunmuyormusunuz neden bukadar ailelerin elinde herşey

şimdi sorun ayrı kalmanız mı yoksa iş açılacak diye söz verip parayı harcayan kv nin yalanı mı?
....
kv adayı doruğu iş kurma bahanesiyle yanına çağırmış söz olmasına istemiyor olabilir
birde sen çalışıyormusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…