- 29 Ekim 2014
- 772
- 136
- 103
- 35
- Konu Sahibi MeltemMelo
-
Sözlünüz kendi kendine bir iş bulamıyor mu da annesinin açacağı işe bel bağlamış? Kendi sorumluluğunu bilmeyen adam iş açılsa orda da başarılı olamaz.Kizlar 2.5 senelik iliskim var ve sözlüyüm. Sozlumle tanistigimda ayni sehirde yasiyorduk annesi izmirde yasiyor babaannesi dedesiyle yasiyordu doruk onceden bazi durumlardan dolayi. Sözü ailem de sozlumun iyi bir isi olursa kabul ederiz demisti annesi de is yeri acacagim iyi gelir getiren dedi. Tamam dedi ama annesi hala birsey acamadi hep oyaliyor bizi. Para aldim dedi annemi aradi gelsin doruk izmire baslayalim diye gittu para bitmis. Aldigi miktari yalan soylemis hep bir yalan. Bende cok sinirliyim bu duruma. Agustos sonunda nisanimiz olacak ve bu cocuk nasil aylik geliri 2500 olcak. Ve gittiginden beri tartisiyoruz biz her gun gorusen bir cifttik ama simdi ilgisizlesti biraz ve keske gondermeseydim diyorumkızlar ne yapmaliyim. 2 sene orda olacakti.
Aynen hic bisey anlamadim.Bi kaç kişi anlayıp yorum yapsın yazıcam ben de
Annesi ilk krediyi aldiginda cagirdi gel diye ama harcamis kendi borcuna krediyi annemi arayip dorugu cagiricam kredi cektim dedi herkesi sevindirdi izmire gitti anneme 5 ay sonra demis ben buna sinirlendim madem oyleydi yanimda dursaydi biraz daha o orda evde ben burda niye uzaktayiz..herşey tepeden inme olurmu hangı planımız tamtamına tutuyorki böyle varsayımlarla hareket edilmez annesi belliki oylamak yada oğlu yanına gelsin dıye söyledi kendı imkanlarıyla çalışmaya başlasın zaman kaybetmeden ee başta okadar maaş alamaz belki ama bıyerden başlamak lazım
Sozlum lise 3 terk ailesel olaylardan dolayi ve en fazla 1200 tllik yer bulabiliyor ve babam ikinizin gecinmesi icin onunda en az 2000 kazanmasi gerek dedi. Ama su an oturuyor hicbir is yok bu da beni sinir ediyor.Sözlünüz kendi kendine bir iş bulamıyor mu da annesinin açacağı işe bel bağlamış? Kendi sorumluluğunu bilmeyen adam iş açılsa orda da başarılı olamaz.
En az 2000 kazanması için memur olması yada ünv mezunu gerekir kiSozlum lise 3 terk ailesel olaylardan dolayi ve en fazla 1200 tllik yer bulabiliyor ve babam ikinizin gecinmesi icin onunda en az 2000 kazanmasi gerek dedi. Ama su an oturuyor hicbir is yok bu da beni sinir ediyor.
Kalici bir isi olsun dedik bir yere bagli olmasin dedik . Biz zaten uzakken cok tartisan bir ciftiz simdi moralim bozuk huzursuzum hep 2 sene nasil gececek diyebunların niyet niyet değil söyleyim ben
çalışmak isteyen adam her türlü çalışır yok izmirdi yok iş yeriydi.
İnşallah ben yanılıyorumdur tabi
Evet ama annesi mimar ve acacgi yrr pimapen yeri ve bu iste para varmis isler iyi giderse aylik 5000 tl kazabilirmissin .En az 2000 kazanması için memur olması yada ünv mezunu gerekir ki
günümüzde ünv mezunlarıda 2000 e olan işi ha deyince bulamıyor
Mimarlıkta daha iyi para ver neden kendi işini yapmıyorda iş yeri açıyorEvet ama annesi mimar ve acacgi yrr pimapen yeri ve bu iste para varmis isler iyi giderse aylik 5000 tl kazabilirmissin .
Kim icin dediniz?Insanlar cok para goz..
herhalde erken kaynana depresyonuna yakalandı kvdeniz bu yuzden orda duracağına burda dursun dedi yangına körükle gitmek istemem ama hiç mantıklı tarafı yok başkaAnnesi ilk krediyi aldiginda cagirdi gel diye ama harcamis kendi borcuna krediyi annemi arayip dorugu cagiricam kredi cektim dedi herkesi sevindirdi izmire gitti anneme 5 ay sonra demis ben buna sinirlendim madem oyleydi yanimda dursaydi biraz daha o orda evde ben burda niye uzaktayiz..
yanlış anlamazsanız yaşınızı çokmerak ettim yanı surekli annesı öle dedi babam böyle dedi siz ilişkiniz hakkında hiç öngörüde bulunmuyormusunuz neden bukadar ailelerin elinde herşeySozlum lise 3 terk ailesel olaylardan dolayi ve en fazla 1200 tllik yer bulabiliyor ve babam ikinizin gecinmesi icin onunda en az 2000 kazanmasi gerek dedi. Ama su an oturuyor hicbir is yok bu da beni sinir ediyor.
Annesi ilk krediyi aldiginda cagirdi gel diye ama harcamis kendi borcuna krediyi annemi arayip dorugu cagiricam kredi cektim dedi herkesi sevindirdi izmire gitti anneme 5 ay sonra demis ben buna sinirlendim madem oyleydi yanimda dursaydi biraz daha o orda evde ben burda niye uzaktayiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?