Siz gönderir miydiniz?

Kalici bir isi olsun dedik bir yere bagli olmasin dedik . Biz zaten uzakken cok tartisan bir ciftiz simdi moralim bozuk huzursuzum hep 2 sene nasil gececek diye
ama hiçbişe kesin değilmiş ki ben ona iş yeri açıcam demiş bana kalırsa resmen geçiştirmiş gibi

Dukkaan acacaksa 2500 tl garantisi olmaz. Bizimde dukkanimiz var Allaha sukur kendini dondurdugu zamanlarda oluyor cok gyzel islerin oldugu zamanlarda. Beblentinizi biraz dusurun derim.

Kayınvalidenize yüklenmeyin bence. Kadın belkide oğlunun gönlü olsun diye böyle bir adım attı, sonrada bazı şeyler planladığı gibi gitmedi.

Sözlünüz bir garip. Girsin bir işe çalışsın, mesleği nedir bu arada? Zaten vasıfsız bir adamsa alacağı maaş belli. Bu durumda ne diye evliliğe soyunuyor ki? Yüklen anneye, ne güzel hayat.

Sizinde ailece maaş belirlemenizi yadırgadım açıkçası.Babanız evini geçindirebilecek misin deseydi anlardım. Adam kız veriyor düşünür haliyle ama bilmem ne kadar maaş alacaksın denmesi çok tuhaf. Hoşuma gitmedi.

herşey olacağına varır diğer konularınıda okudumda hep uzak kalmanızdan dorugun ani değişimlerinden bahsetmişssin madem kafanı kurcalayan cok şey var bırak herşey olacagına varsın yok uzak kaldık cok tartışacağız vs bunlardan önemliisi adamın ortam değiştirdiğinde tavrınında değişmesi

ben universite okuyorum az once sofrada babam dediki kızım ne yapacaksin boyle annesi boyle oglu calismiyor ne yapacak? Doruk calismak istiyor annesine guvendi kendi isinden cikti simdi ise izmirde oturuyor . Hem bosuna gitmesinden yanimda olmamasindan dolayi uzgunum hem de annesinin elinde para varken harcamasindan.

Sozlum lise 3 terk ailesel olaylardan dolayi ve en fazla 1200 tllik yer bulabiliyor ve babam ikinizin gecinmesi icin onunda en az 2000 kazanmasi gerek dedi. Ama su an oturuyor hicbir is yok bu da beni sinir ediyor.
İkinizde çalışın o zaman. Adam lise mezunu bile değil, ne kadar kazanabilir ki? Bence sizde çalışın.

Hayiiir . Babam ben yanlis acikladim sanirim. Babam doruga sen bir evi gecindirebilecek gucte misin dedi. Sozlume ailesi hic sahip cikmadi ama kendi karakteri geregi de hep haziri sevdi .babam da ornek vermisti meltem mezun olunca bir ise girse 2000 kazansa baslangic sende 2000 kazansan 4000 ile anca bir ev gecinir dedi hayat zor dedi. Dorugun annesi ise 23.000 tl kredi almis anneme 8000 demisti hemen gelsin doruk acalim demis . Ama doruk izmire gidiyor kadin 14.000 var diyor bankada arastiralim is derken 2 gun sonra 4500 var bankada diyor para az acamayiz diyor. Doruk ta annesinden korkuyor nrde paralar hani is yeri acilacakti diye.

Evet taniyamiyorum onu ama genelde hep oyle oldu. Doruk bizim icin gidiyorum cok calisicam sana guzel bir hayat vericem soz askim dedi ama gitti sonuc 0. Ve ilgisi de azaldi. Ona bu konulari acinca annesinin neden boyle yaptigi ile ilgili hemen tartisma basliyor.

Annesi mimarlık yapsın Doruk başka iş bulsun diyorum ben de
Annesi zaten 3500 lira aliyor santiye sefi. Doruk basja is bulacak baska care yok . Ama bende sunu diyorum istanbulda da bulabilirdi is madem annesi hicbirsey yapamayacakti. Hic degilse ayrilik cekmezdik.

Canım sen bence bu evlilik konusunda tekrar düşün. Ailenin fikirlerini de sakın yabana atma. Ayrıca sen üniversite eşin lise mezunu olacak. Adam yarın bir gün bunu da problem yapar kesin. Evlilikten dönülmesi zor ama nişan söz öyle değil. Acele etmeyin derim ben. Ömür geçer mi tembel adamla?

Dukkaan acacaksa 2500 tl garantisi olmaz. Bizimde dukkanimiz var Allaha sukur kendini dondurdugu zamanlarda oluyor cok gyzel islerin oldugu zamanlarda. Beblentinizi biraz dusurun derim.
2500 olmasin 2000 olsun da isi olsun. Ama annesi paralari hep bir yerlere vermis acilacak dukkanda kalmadi ortada.

Tembel olsa emin olun zaten tembel o da istemiyor derim calistigi zamnalarda o kadar caliskan ki bazen kizardim ona neden bu kadar calisiyorsun kendini cok yoruyorsun diye. Isine sadik biri ama kendisi degil hep birileri bulsun ona.

Bu iş olmaz bozulur çocuğun tahsili yok .. O iş kurulsa dahi tutucak diye bir garanti yok tuttu diğelim bir süre sonra iflas etmeyeceği ne malum .. Düşmez kalmaz bir allah bu dünyada .. Siz hiç bu cocuğu üzmeyin kendinizde üzülmeyin eğitimli bir yerde sabit çalışan birini bulun evlenin ..

Tembel olsa emin olun zaten tembel o da istemiyor derim calistigi zamnalarda o kadar caliskan ki bazen kizardim ona neden bu kadar calisiyorsun kendini cok yoruyorsun diye. Isine sadik biri ama kendisi degil hep birileri bulsun ona.

Güveniyorsan kimseden bir şey beklemeyin. Boş ver...

Girsin bir işe, sizde çalışın. Birlikte kurun düzeninizi. Bu arada baban haklı. İstanbul da yaşayacaksanız bir o kadar gelirinizin olması lazım. Sende haklısın kendince ama kayın valide yalnız bir kadın anladığım kadarıyla. Bu nedenle sizi yanında istiyor sanırım.

Hakkınızda hayırlısı. Bunlar aşılır zamanla. Ben bu adamı seviyorum evleneceğim diyorsan böyle lüzumsuz şeyler yüzünden tartışıp birbirinizi kırmayın. Sende acele etme. İşi gücü düzene sokmadan evlenmem de geç git. Gencecik kızsın ya, ağır ol boş ver...

Seviyorum ama her sey sevgi oluyor mu bu zamanda? Simdiden annesi bu kadar sorun cikariyorsa ne yapacagiz biz sonunda. Keske doruk zamaninda akillilik etseydi simdi doruk kimsenin eline bakmazdi. Doruk ta demiyor anne ben geldim buraya oturmaya mi hani soz verilecekti hani yardim edecektin bana ben senin tek oglunum senelerdir ordan oraya attin simdi yanima cagriyorsun beni anladik ama ben bu adamin karsisina yaz sonu cikacagim yaz sonu nişan olacak diye karar verildi neyle yapacagiz anne diye sormuyor korkuyor annesi evden atacak onu diye.

Hem de ne kadar seviyorum bilseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…