• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz hainsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
valla ben kararsız ve son anda karar veren seçmenlerdenim. bir tarafta solcu arkadaşlarım yakınlarım diğer tarafın iyi bir şeyini söylesem ay ne kadar cahilsin bilgisizsin beynin örümcek bağlamış inanamıyorum oysa kültürlü okumuş bir insansın diyor diğer tarafta sağcılar o teröristleri nasıl dinlersin bu tarafa oy vermezsen sen dinsiz vatan hainisin diyorlar. bu ortamda akıl sağlığını korumak zor evet
Siyaset konusulmamali bizim ulkemizde. Ben Londra da yasiyorum ve burada daha bir kez Siyaset konusani duymadim görmedim bilmiyorum. Kimse propaganda yapmaz. Pandemi sonrasi 2 baskan yapamıyorum diyerek istifa etti basina 1-2 gün yansidi. Bizim ülke çok stresli sadece dua ediyorum ki bir gün buranin standartlarini yakalar. Tavsiyem partizan çok. Çokta siyasi görüşü acik etmemek gerek. Allah korusun zaten adalet yok

İlk turdan sonra okuldaki öğretmen arkadaslarla kavga ettik.o yüzden bundan sonra kim ne yaşıyorsa yasasin zerre umrumda değil.benim çok şükür evim arabam var iyi de bı maasim var banane kime ne oluyorsa olsun.kendi düşen ağlamaz.uzulmekten helak oldum artık takmıyorum onların hayatını ben niye düşüneyim.

Bence haksızsınız. Torunlarının geleceğini düşün ona oy verme diyerek fitili siz ateşlemişsiniz kaldı ki adamın siyasi görüşü sabit zaten değiştiremiceğinizi bildiğiniz bi konuda torunları üzerinden adama vicdanı baskı yapmanız çok yanlış. Demokrasiyi savunuyoruz ama kimsenin kimseye saygısı yok. Sana göre onun görüşü yanlış ona göre seninki. Kimse bana çıkıp şunu düşün bunu düşün diyerek yönlendiremez herkesin kendi aklı var büyüğünüz saygı duyup susup konuyu hiç açmasaydnz keşke. Kaldı ki yaşlı insanlar bu konularda daha hassas ne gerek vardı münakaşaya. Habirede onu götürme oy kullanmaya bunu götürme diyerek adamı darlamışsınz belli büyüklerin saygısızlığa tahammülü yok bunu bilmelydiniz eşi demek ki gidebilecek durumdaydı gidio oyunu kullandı oy kullanmak keyfi değil vatandaşlık görevidir. Size uysun veya uymasın herkesin oy kullanmaya hakkı var. Dün tv izlemediniz galiba insanlar sedyeyle oy kullanmaya gitti diye ayakta alkışlandlar. Herkes kendine verilen hakkı kullanmalı. Sizin kadının hasta olmasndan dolayı bunu düşündüğünüzü hiç sanmyrm apaçık bir oy da olsa eksilsin diye hesap yapmssnz kayınpederde bunu anladığı için olaylar gerilmiş gerek yokmuş bence. Bunun için husumet gütmeye değer mi bence değmez.

Siyaset konusulmamali bizim ulkemizde. Ben Londra da yasiyorum ve burada daha bir kez Siyaset konusani duymadim görmedim bilmiyorum. Kimse propaganda yapmaz. Pandemi sonrasi 2 baskan yapamıyorum diyerek istifa etti basina 1-2 gün yansidi. Bizim ülke çok stresli sadece dua ediyorum ki bir gün buranin standartlarini yakalar. Tavsiyem partizan çok. Çokta siyasi görüşü acik etmemek gerek. Allah korusun zaten adalet yok
Çünkü Londra'da kim başa gelirse gelsin çokta bişey değişmeyecek ama bizim ülkemizde öyle değil.yoksa gençlerin bu yaşta böyle siyasete bağlanmasi normal değil.

Ben kan bağına bile inanmıyorum benim babamda aynı kafadan hoş biz ezelinden beri anlaşamayız o yüzden doğru düzgün hiç gitmem gidersemde o yokken gitmeyi tercih ediyorum kayın aile kim oluyor :27:

Bence 50 yaşın üzerindekilerin aday olması yasaklansın.
Çişini tutamayan insanlar sözünü nasıl tutsun 😂

65 desen hadi neyse de 50 yaşındaki insanlar gayet dinç insanlar. site kurucuları bile 50 yaşında. Bu işi yapmaya ehliyeti yok mu yani?

Çünkü Londra'da kim başa gelirse gelsin çokta bişey değişmeyecek ama bizim ülkemizde öyle değil.yoksa gençlerin bu yaşta böyle siyasete bağlanmasi normal değil.
Diyorum ya buranin standartlarini bir gün yakalar umarım diye. 2 ay once oradaydim ve bana bile çok pahali geldi. Allah gercekten yardimciniz olsun.

Aile, arkadaş iş ortamında politika konuşulmasından nefret ediyorum. Herkez istediği partiyi tutmakta ve seçmekte özgür, kimse kimseye karışamaz ve yargılayamaz. Kusura bakmayın ama ben kayınbabanızla sizin aranızda bir fark göremedim, o parti için sizi evinden kovuyor, sizde başka bir parti için öncesinde "torunlarını düşün" diye onun kararını eleştirmişsiniz, şimdide "çocuklarımın geleceğini karartdı" diyerek görüşmek istemiyorsunuz, bana göre her ikinizde aynısınız, çünkü ikinizde kendiniz gibi düşünmeyene saygı duymuyorsunuz:(

Sende fışkırıyor maşallah. 🧿 Hshsh tamam teyze en çok doları sen bozdurucan🧿 Sana her anlamda bin bastığım kesin. 😅
Burhan para da ben de koca da bende ha bu arada yaşım daha 50 değil. Git ötede oyna bebeyim. Hayal edemeyeceğin farklı paralel evrenlerdeyiz senle

Hanımlar en başta şunu belirteyim çok ama çok yoğunum ve hastayım, cevap az ve öz verebilirim, lütfen anlayışla karşılayın.

Hanimlar, kayinpederim hasta derecesinde siyasi bir parti liderine bağlı. Sırf onlarin liderine oy vermeyeceğimiz için ve torunlarının geleceğini dusun dediğimiz için bizi evden kovmaktan beter etti. Oğluna ağza alınmayacak şeyler söyledi yine. Kaynimla boğaz boğaza geldiler. Kendi çocuklarını, siyasi bir lider için evden kovuyor, kavga ediyor, o derece kaptırmış.

Gitmeden, kanser hastası ve son anlarını yaşayan kayinvalidemi oy vermeye götürmemesini soyledim çünkü ilk turda onu ve onun çok yaşlı annesini bile götürdü. Kadın hasta oldu. Bu turda götürme dedim ama dün haber geldi yine götürmüş iki yaşlı ve hasta kadını.

Hanımlar ben bu bayramda gitmeyi asla düşünmüyorum zira gelecegimizi mahvettiklerini ve torunlarının geleceğini düşünmeyen bu insanlara torunlarını götürmek istemiyorum. Beni eleştirin. Hakliysam haklı deyin haksizsam haksız. Ne düşünüyorsunuz bu kararım hakkinda
Evet ülkemizin %49 u hain, bir görüşe göre.
Ben insanların hastalık derecesinde birine bu kadar bağlanmasını sağlıklı bulmuyorum, görüşü ne olursa olsun. Evladından torunundan vazgeçecek kadar neyin tutsaklığı bu?
Çok haklısınız kovulduğunuz bir yere sırf yaşı büyük diye tekrar gitmeyin. Herkes saygıyı bilmeli. Yaşlı da olsa.

Burhan para da ben de koca da bende ha bu arada yaşım daha 50 değil. Git ötede oyna bebeyim. Hayal edemeyeceğin farklı paralel evrenlerdeyiz senle
Ben sana bir şey demedim ki durduk yere mesajımı alıntılayıp celallendin. Bence de aynı kulvarda değiliz. Mesajlarımı alıntılamayın lütfen.

Dua etmeyin bize,biz ne yaşıyorsak hakediyoruz.cok şey yazardım da neyse.
Bazen bende oyle düşünüyorum haktir bizim millete diyorum ama vatanima kiyamiyorum. Dune kadar da dönme hayalleri kuruyordum burda okulum bitince vatanima hizmet ederim aski vardi Esimi de ikna ettim ama su an iyiki gelmisim diyorum. 4 senenin sonunda ilk defa agzimdan bu cumle çıktı cikartanlar utansin. Inanın herkes o kadar dolu.

Merhaba, oy kullanmayı vatandaşlık görevi sayıyorum ben. Ben tatile gitmedim sırf oy kullanmak için. Yabancılar balya balya giderken, ben çocuklarımın gelecegi kararmasin diye gittim erkenden ama ne yazık ki kayınpeder dün gece koyduk mu türü paylasimlariyla kendini engelletti. Engelledim.
Beni de bugün evine cagırdı torun görmek icin igtmedim bir süre gitmeyi düşünmüyorum bu tavırlarndan ötürü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X