Siz haklıymışsınız gözüm kör olmuş.

Merhaba benim nişanlım biz ayrıyken iş arkadaşıyla evde kahve içmişti demiştim. Siz ayrılın falan dediniz o kadar. Sizi dinlemedim. Bu süreçte de memur oldum gerçekten de. Biz evlendik kadın 3. Gün bana mesajlar attı. Sen karaktersizsin falan diye. Tabi biz daha 4 aylık evliyiz ben hep doğruları öğrenmek için kavgalar çıkardım. Bir gün eşim çok içerek eve geldi. İşte o kadınla aramda duygusal bağ vardı. Beni sen ittin senin kıskançlıkların boğmaların kısıtlamaların neler neler. Daha cok dedi için el vermiyor yazmaya. Ama kendisi sürekli beni laf sokmakla kısıtlamakla kıskançlıkla suçluyor. Kızlar bana akıl verin nolur.
Boşanmayı düşünmüyorsanız yorum yapmaya gerek yok

Haziran 2023 de diğer konunuzu açmışsınız nikah iptal oldu diye.
Şimdi de 4 aylık evliyim yazmışsınız.
Bu nasıl oluyor.
Üstelik memur da olmuşsunuz tebrik ederim de. Sadece 2 ay geçmiş nasıl oluyor

Tamam fiziksel olmadıysa devamke taa ki fiziksel temas olana kadar

yetmez
önce 8 ay bu asalağı beslesin
o arada yanlışlıkla bir çocuk yapsın
adam orda burda gönlünü eğlesin ama bu çocuk için!boşanamasın
ben artık burda yazan kadınlara üzülmüyorum
bana bi aydınlanma geldi kırkımdan sonra
herkes hak ettiğini yaşıyor

8 ay beklemenize gerek yok anlaşmalı için, eğer eşiniz de boşanmak istiyorsa şuan, çekişmeli olarak açın, bir de protokol hazırlayıp imzalayın, her konuda anlaşıyoruz diye, 2 de tanık bulundurun hemen tek celsede boşanırsınız. Bir avukata danışın hemen. Bu yazdıklarımı söyleyin.

Görünen köy kılavuz istemez,en baştan her şey belliymiş.Siz bile bile kabul etmişsiniz her şeyi.Şimdi ne söylense boş,yine bile bile yürüyeceksiniz bu yolda.Sonunda koca bir ömrü hiç edip üzülen olacaksınız.

Merhaba benim nişanlım biz ayrıyken iş arkadaşıyla evde kahve içmişti demiştim. Siz ayrılın falan dediniz o kadar. Sizi dinlemedim. Bu süreçte de memur oldum gerçekten de. Biz evlendik kadın 3. Gün bana mesajlar attı. Sen karaktersizsin falan diye. Tabi biz daha 4 aylık evliyiz ben hep doğruları öğrenmek için kavgalar çıkardım. Bir gün eşim çok içerek eve geldi. İşte o kadınla aramda duygusal bağ vardı. Beni sen ittin senin kıskançlıkların boğmaların kısıtlamaların neler neler. Daha cok dedi için el vermiyor yazmaya. Ama kendisi sürekli beni laf sokmakla kısıtlamakla kıskançlıkla suçluyor. Kızlar bana akıl verin nolur.
Nıye akıl verelim yıne dinleme dıye mi

Hayır ikimizde çalışıyoruz. Ailemle de görüştüm. Boşanacağım. Sadece ben nasıl devam edicem hayata bilmiyorum daha 4 aylık bu evlilik. Çok kötüyüm. Ne düşüneceğimi bilmiyorum.

2017 ve 2021 de evliymişsiniz. Bu durumda siz bu konudaki hangi tarafsınız ?

2 Haziran 2017 konunuz
Merhaba bayanlar. Babamla kendimi. Bildiğimden beri sıkıntılarım var. Sürekli söver bagırır çağırır annemede öyle. Her neyse ben evlenmeden 5 ay önce kavga ettim tabi kavga sebebi anneme bağırması agza alınmayacak küfürler etti. Nişanlımla cok iyi olmalarına ragmen konuşmadı evlenirse evden içeriyr almam dedi. Nişanlım hep sustu. Evlendik düğünde sanki cenazede gibi durdu. Oda erkek kardeşimin korkusuna geldi. Eşim hep sustu ona Baska erkek olsa asla susmaz. Eşimin kocaman aile olcax derdi hiçbirini yapamadım. İşin özü babam bu kadar kötüyken evliliği istememesi günah mı .

6 Ağustos 2021 konunuz
Arkadaşlar kocamin işyerinde evli çocuklu kadın var kocam mesajlasirken işte kuru yer kalmış falan yazmış cenabetlik anlamında konuşmalar kanka falan hep . Kadınıza.biliyorum anlatamıyorum konuşmaların yanlış olduğunu dikkat edicem tamam diyor ben mi aşırı kıskançim

Üreme!

Back
X