Siz haklıymışsınız gözüm kör olmuş.

şu erkeklerin her naneyi yiyip,suçu kadınlara atmasına uyuz oluyorum,sen itmişsin filan, kendinize saygınız olsun,kimseye istemediği birşeyi kimse itemez yaptıramaz kardeşim,adam istemiş yapmış, vallahi delleniyorum şu tiplere,bak hele sen ,millet her sorunu yaşıyor da karısını kocasını aldatmıyor,bunlara ama en ufak bahane yetiyor,karaktersiz bacım bu tarz insanlar,kimse kimseyi bişeye itemez.

Fiziksel birşeyler olmamış. Kadın 3 cocuklu 2 kez boşanmış birisi. Çekişmeli davalar için şuan 50 bin istiyorlar. 8 ay durıp anlaşmalı düşünüyorum. Zaten hiç bi maddi geliri yok. Bende yeni memur oldum
fiziksel temas olmaması hiç olmayacağı anlamına gelmiyor ki bide eşiniz siz nişaylıyken bile size yalan söylemiş akıl aldım demiş sadece akıl almakla kalmamış 4 gün kadın aradığına göre demek ki uzunca bi süre aldatıldın ben olsam yüzüne bakmam at eşyalarını kapıya

Arkadaşlar kocamin işyerinde evli çocuklu kadın var kocam mesajlasirken işte kuru yer kalmış falan yazmış cenabetlik anlamında konuşmalar kanka falan hep . Kadınıza.biliyorum anlatamıyorum konuşmaların yanlış olduğunu dikkat edicem tamam diyor ben mi aşırı kıskançim

Arkadaşlar ailemle görüştüm 8 ay sonra anlaşmalı boşanacağım kesin. Hepiniz haklısınız gerçekten de. Ama ben nişanlıyken dost diye biliyordum. Evlendikten 3. Gün öğrendim herşeyi.

Agustos 2021 de actiginiz konu burda. Kendinizi kandirmayin. Bile bile evlendiniz. Adam arsizlik yapacagina ozur dilese bosanmayacaksiniz. O yuzden 8 ay sonra bosanacagim diyosunuz. Belki barisma teklifi gelir diye. Insanin kendi kendine yaptigini baskasi yapmıyor valla

Yahu ünlüler falan 3 gün evli kalıp 3 ay evli kalıp pat diye tek celsede boşanıyorlar ya bir sizin mi beklemeniz gerekiyor 1 sene aynı evde😂😂
Bu ne saçmalık nasıl olacağını yukarda yazmış bir üye.
Azıcık insan sözü dinleyin.
Ne değişik bir yapınız var 4 aylık kocanız için ben nasıl hayatıma devam ederim diyorsunuz insanlar çocuklarının babasının ayrılıyor işsiz güçsüz kendine bir hayat kuruyor aslan gibi de yapıyor..
Ama siz bu kafayla bir şey yapamazsınız Allah bilir şuan sevişiyorsunuz affettiniz biz boşa yazıyoruz.

Yahu ünlüler falan 3 gün evli kalıp 3 ay evli kalıp pat diye tek celsede boşanıyorlar ya bir sizin mi beklemeniz gerekiyor 1 sene aynı evde😂😂
Bu ne saçmalık nasıl olacağını yukarda yazmış bir üye.
Azıcık insan sözü dinleyin.
Ne değişik bir yapınız var 4 aylık kocanız için ben nasıl hayatıma devam ederim diyorsunuz insanlar çocuklarının babasının ayrılıyor işsiz güçsüz kendine bir hayat kuruyor aslan gibi de yapıyor..
Ama siz bu kafayla bir şey yapamazsınız Allah bilir şuan sevişiyorsunuz affettiniz biz boşa yazıyoruz.
Annemin evine geldim sacmalamayın ben sadece nedense cok kötü oldum. Nedense cok güveniyordum.

Annemin evine geldim sacmalamayın ben sadece nedense cok kötü oldum. Nedense cok güveniyordum.
3 günlükken mesaj atmış.
4 aylık evliymişsiniz.
Bir gün eşiniz duygusal bağım vardı diye itiraf etmiş 3 günlükten bu yana annenizin evinde misiniz?
Sizin yazdıklarınız o kadar karışık ve saçma ki bende saçmalamadan edememiş olabilirim.
Daha kendinizi doğru düzgün ifade edemiyorsunuz sonra saçmalamayın diyorsunuz siz yeteri kadar saçmalamışsınız zaten…
Ne haliniz varsa görün ayrıca sizin gibi kadınlara acımıyorum.

Back
X