- 14 Mart 2016
- 724
- 266
- 103
- 31
- Konu Sahibi Pembe PanjurluEv
Aynen öyleZaten o 50 bin bi 8 ay sonra 75 bin falan olur. Hiç risk alınacak bir ekonomimiz yok zaten. Bugün yaptın yaptın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyleZaten o 50 bin bi 8 ay sonra 75 bin falan olur. Hiç risk alınacak bir ekonomimiz yok zaten. Bugün yaptın yaptın.
Klasik türk erkeğiBana diyor ki beni kıskanclıklarınla sen ittin. Sürekli o kadınj söyledin durdun benim duygusa boşluğumdan faydalandı falan.
2017deki konu hakkında açıklama yapmadın.Nasıl bu kadar kör olabildim çok kötüyüm
Herkes suçlu bir o masum. Karaktersiz herifBana diyor ki beni kıskanclıklarınla sen ittin. Sürekli o kadınj söyledin durdun benim duygusa boşluğumdan faydalandı falan.
fiziksel temas olmaması hiç olmayacağı anlamına gelmiyor ki bide eşiniz siz nişaylıyken bile size yalan söylemiş akıl aldım demiş sadece akıl almakla kalmamış 4 gün kadın aradığına göre demek ki uzunca bi süre aldatıldın ben olsam yüzüne bakmam at eşyalarını kapıyaFiziksel birşeyler olmamış. Kadın 3 cocuklu 2 kez boşanmış birisi. Çekişmeli davalar için şuan 50 bin istiyorlar. 8 ay durıp anlaşmalı düşünüyorum. Zaten hiç bi maddi geliri yok. Bende yeni memur oldum
Arkadaşlar kocamin işyerinde evli çocuklu kadın var kocam mesajlasirken işte kuru yer kalmış falan yazmış cenabetlik anlamında konuşmalar kanka falan hep . Kadınıza.biliyorum anlatamıyorum konuşmaların yanlış olduğunu dikkat edicem tamam diyor ben mi aşırı kıskançim
Arkadaşlar ailemle görüştüm 8 ay sonra anlaşmalı boşanacağım kesin. Hepiniz haklısınız gerçekten de. Ama ben nişanlıyken dost diye biliyordum. Evlendikten 3. Gün öğrendim herşeyi.
+12017deki konu hakkında açıklama yapmadın.
Yaptı, aksiliklerden dolayı ertelemişler düğünü2017deki konu hakkında açıklama yapmadın.
Belki 2. Evliliğidir. Onu açıklaması evet2021 diye hatırlıyorum onuZemheriPoyraz
Belki 2. Evliliğidir. Onu açıklaması evet
Hayır ilkinde nişan attım. İkincisi de bunu seçtim. Yanlış seçimmiş o kadar.Ben konu sahibinin bizleri trollediğini düşünüyorum. Kendisine karşı iyi niyetim tükendi. Bence kimse boşuna nefesini tüketmesin.
Herkese aynı cevap: "Çok haklısınız."
Eeeee?
Annemin evine geldim sacmalamayın ben sadece nedense cok kötü oldum. Nedense cok güveniyordum.Yahu ünlüler falan 3 gün evli kalıp 3 ay evli kalıp pat diye tek celsede boşanıyorlar ya bir sizin mi beklemeniz gerekiyor 1 sene aynı evde
Bu ne saçmalık nasıl olacağını yukarda yazmış bir üye.
Azıcık insan sözü dinleyin.
Ne değişik bir yapınız var 4 aylık kocanız için ben nasıl hayatıma devam ederim diyorsunuz insanlar çocuklarının babasının ayrılıyor işsiz güçsüz kendine bir hayat kuruyor aslan gibi de yapıyor..
Ama siz bu kafayla bir şey yapamazsınız Allah bilir şuan sevişiyorsunuz affettiniz biz boşa yazıyoruz.
Daha nişanlı iken şüpheli hareketlerini yakaladığınız adama nasıl güveniyordunuz? Sizin güveniniz bu kadar kolay mı kazanılıyor?Annemin evine geldim sacmalamayın ben sadece nedense cok kötü oldum. Nedense cok güveniyordum.
3 günlükken mesaj atmış.Annemin evine geldim sacmalamayın ben sadece nedense cok kötü oldum. Nedense cok güveniyordum.