Siz hiç aldatıldınız mı?

canım hisedilmeden aldatılan çok var ki o yüzden büyük konuşmamak lazım belkide gizliden aldatıldım yani ne bilicem ki

aldatılmadığından emin olan var mı desen daha doğru olurdu sanki. ya da çok mu kötü düşünüyorum bilemiyorum doğrusu.

hayır aama belkide aldatıldım bilmiyorum

çok seviyoruz,çok güveniyoruz,aldatmayı yakıştıramıyoruz,konusu geçtiğinde yok canım hayatta yapmaz diyorsun..sonra birgün yalan oluyor herşey..

hareketlerini takip edeceksin.ama bunu yaparkende bogmayacaksın onu..umursamaz davranacaksın..hemen fire veriyor kendini belli ediyor zaten

Benim bir beraberliğim vardı 6 senedir beraberdik.Okadar çok seviyor ve güveniyordumki böyle birşey aklıma bile gelmedi.Kuzenim derdi bana erkeklere güven olmaz en safı bile aldatır diye söylüyordu.tabi ben konduramıyordum.Bir baktım facebookda sevgilimin arkadaş listesinde zeynep diye bir kızın profil resminde bizimkiyle o kızın yanyana çekilmiş resmi.Gördüm yıkıldım gözlerim karardı sinir krizine girdim.Tabi o kabul etmedi yok mok açıklama beklediğimde cevap yok.Gel zaman git zaman böyle kavgalar barışmalar derken bn inanmış gibi yaptım.Ama hala içim içimi yedi.Sonra rüyalar görmeye başladım aldatıldığıma dair.Neyse sonra ayrıldık bu kavgaların sonunda aradan 1 sene geçti yine facebooktan öğrendim.Bizimki evlenmiş beni tercih ettiği kızla allaha havale ediyorum her ikisinide.Bende akıl olsaydı o yağ tulumuna aşık olmazdım:)

ben de aldatılmışım hem de ruhum duymadan. daha önce öyle değildi sonraları telefonunu gizliyordu, hep sessizdeydi, hiç ortalıkta bırakmıyordu, elime bile alamıyordum.. ama ben yapmaz diye toz konduramıyordum. ama cidden bu klasik belirtiler aldatma belirtisiymiş...

İşte dikkatli olmak lazım mantıklı olmak lazım duygularınla hareket etmeden önce iyi düşünmek lazım.Göz göre göre aptal yerine konuldum.ondan sonra aklım başıma geldi zaten kimse benden daha değerli değil kimse vazgeçilmez değildir kızlar.Kimse için gözünüzü kör etmeyin

aldatıldım. 4 yıllık bi ilişkim vardı ve arkadaşımla aldattı beni şimdide evliler çocukları bile var.

Aslında gitti başkasıyla evlendi demişsiniz şanlısınız o bu aldatma olayına alışmıştır. evlendiği kız çokda sanslı değil .Alışmış kudurmuştan beterdir derler. Haklılar.. Yine başka biriyle aldatacaktır...

malesef çoğumuz aldatılıyoruz.. sadakatsiz ve yalan söylemeye alışan herkes birşekilde sevdiklerini aldatıryor. Ben aileme asla yalan söylemedim. Aille kavramına değer veren kimse aldatmaz sanırım...
Bazen kendimizi eksik hissedebiliriz. Ama bu kişilik ve onur meselesi. Bu oyunculuk,yalancılık ve aldatılma olayını ben asla sevdiklerime yapmam..

Her kim Beni aldatmaya çalışıyorsa yada aldattıysa helal olsun sana derim. Allah bu yağtığını yanına bırakmasın derdim. Başka birşey söyleyemem

Dikkat etmek sadece yolun başında fark edip kopmak için iyidir. Yoksa bazı insan hiç belli etmeden bile aldatabilir..Kafasına koyduysa yad aşeytana uyuyorsa elimden birşey gelmez zaten. Hayatta en acı şey kendini kandırılmış hissetmesidir. Allah gözümüzü kör etmesin. Ama göremediksek ve bu olayı yaşadıysak mutlaka almamız gereken bir ders vardır. Almışızdır...

aldatılma değilde ayrılmıştık ve başkasıyla çıkmıştı onunla yatmışta ve bana yattığını bile söyledi şimdi tekrar beraberiz ve ben bunu hiç unutamıyorum psikolojim bozuldu hiç aklımdan çıkmıyor keşke bilmeseydim sormasaydım o kadar ağır ki senden önce bir şeyler yapsa bu kadar takılmıyo ama bu durumda hiç aklından çıkmıyor hiç unutamıyorsun ona belli etmemeye çalışıyorum ama içim içimi yiyor

ben de 6 senelik ilişkimde hem de ennnnnn sıkıntılı en yalnız olduğum zamanda hemm de ben aldatmayı kendime yakıştıramam diyen biri tarafından aldatıldım. yaklaşık 1 sene olmuş şimdi hiç aklıma bile gelmiyo

ne diyim ya geçmiş olsun bize ozaman...
ne kadar zayıf ne kadar karaktersiz olduklarının göstergesidir bizi aldatmaları.şanslıyızki artık böyle bir insanla beraber değiliz.ben kendi adıma şükrediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…