Elaa35 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2011 159 2 46 İzmir 23 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi aydayli #41 Aldatıldım ve ayrıldım...aradan 3 yıl geçti ama izi çok derin
cemre25 Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Mart 2009 1.681 18 118 Ankara 24 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi aydayli #42 laylayboomm .!.: bence ayrılmak için aldatılmayı beklememek lazım.. ben en ufak bi şüphede bitiririm. ki bitirdimde zaten. insan hissediyo öyle ya da böyle. eğer içim rahat değilse bu ilişkiyi yürütmenin ne anlamı var. kafam rahat olsun. acısını çekeriz Genişletmek için tıkla... bende şüphelendim ama başka bir sebeple bitti. nasıl emin olabiliriz? ben emin olamadığım için hakkını almak istemedim ama şimdi başka.hala birşey öğrenmedim bilmiyorum sonuçta ama aldatmıştır o dedim sorsam sanki evet mi diyecekti...
laylayboomm .!.: bence ayrılmak için aldatılmayı beklememek lazım.. ben en ufak bi şüphede bitiririm. ki bitirdimde zaten. insan hissediyo öyle ya da böyle. eğer içim rahat değilse bu ilişkiyi yürütmenin ne anlamı var. kafam rahat olsun. acısını çekeriz Genişletmek için tıkla... bende şüphelendim ama başka bir sebeple bitti. nasıl emin olabiliriz? ben emin olamadığım için hakkını almak istemedim ama şimdi başka.hala birşey öğrenmedim bilmiyorum sonuçta ama aldatmıştır o dedim sorsam sanki evet mi diyecekti...