Siz hiç aldatıldınız mı?

senden ayrılıklarını bahane edip soluğu hemen baskasının yanında alıyolar.normaldir ya erkekler boşta kalmayı sevmiyo.bence için içini yemesin güveniyorsan eminsen birlikteliğinize yola devam et onla.yok eğer içindeki şüphe içini kemirecekse yol ver gitsin derim ben

bir insanda Allah korkusu olmali.. sevgi bittiyse eger adam gibi ben seni sevmiyorum ayrilalim demesi en dogrusu bu ne kadar acitsada.. diger turluyu yapabilmesi icin kisinin kendine saygisi olmamasi lazim.. pehs..

2 yıllık ilişkim var..ve aldatacağını hiç ama hiç sanmıyorum..burda nispet olsun diye söylemiyorum..aldatsa bile kızacağımı onu terkedeceğimi bile bile yüzüme söyler kandırmaz beni ve gereken yapılır..işte bu kişilik meselesi o yüzden düzgün yetişmiş istisnai erkekler var.. bu adamlardan bulmak lazım.:)

bence hiç bi zaman büyük konuşmamak lazım aldatılmam aldatılmadım falan diye...yakın bi arkadaşım kocasına çok güveniyodu asla beni aldatmaz beni çok seviyo yanından çıplak kadın geçse dönüp bakmaz..hatta eşi gelip karısını aldatan arkadaşlarından bahsediyomuş ona yazık garibim diyodu benimki asla yapmaz...ne yazıkki aldattı kocası kendisini...ve etrafımda duyduğum bütün aldatılma olaylarında hep şok olmuşumdur hepsi de dışardan imrenilcek insanlar ne güzel evlilikleri var ne mutlu diye düşünülen insanlar...ve adamlar da görseniz karısı için ölen deli gibi aşık olan yada öyle görünen artık bilemiycem böyle insanlar...valla benimki aldatmışmıdır bilmiyorum umarım aldatmamıştır....ama olurda bi gün aldattığını öğrenirsem yandı canına okurum

aldatıldım.. Ama aldattığı için her ne kadar 1-2 hafta şok yaşasam da soğuduğum için kolayca unuttum gitti. Bir de anlatıyordu aldatan arkadaşları olmuş da ne kadar yazık-ayıpmış da.. Meğer kendi vicdanına suçuna örtü koymak içinmiş :) Canı cehenneme,zerre umrumda değil. Ardından 4 ay sonra yalvar yakar msg.lar attı ama gerekeni söyledim.
Uyanığa bak yaa,herkesin kullanacak,sonra da kullanılmamış kızı alacak, vay anam vayyy ne kadar uyanıksın bakim yavrum sen öyle :))

bu ne öz güvendir arkadaşım bu kadar da büyük konuşma bence herkes altalıyoda senin ne farkın var asla asla diyosun ohooo ben çevremde deli gibi seviyo zannedillip boynuz yemiş çokk kadın tanıdım tamam seviyodur ama bunun yetişmeyle falan alakası yok o adam aldatıcaksa aldatır ve son bişi aldatan bi erkek gelip sana ben aldattım demez sen öyle sanıyosun ama

erkek değil mi işte aldatmayan %20 falandır heralde umarım bizim başımıza gelmez ne diyim seninde bundan sorna başına gelmez umarım canım

evet aldatıldım..:) ama hata bendeydi. ayarın insanları karşına getirmezsen böyle durumlarla karşılaşman olası. son birlikteliğiminden %100 eminim aldatılmadığıma. çünkü kafa olarak tarz eğitim.. çoğu konuda denktik. böyle bir acizliğe yeltenmeyeceğine o kadar eminim ki. ama diğer ikisinden boyumun ölçüsünü aldım. birinde yakaladım. diğerinde de ne yakaladım ne şüphelendim ama aldatmıştır diyorum. eşşek hoşaftan ne anlar. fazla geldim ne oldum delisi oldu :)

ben erkeklerin çoğunun aldattığını düşünen ama gene de sizin gibi bütün erkekleri genellemekten kaçınan bir insanım.. aldatmayan bu duruma ters düşen erkeklerde var.. asla ama asla aldatmaz beni demiyorum sadece aldatacağını sanmıyorum aldatırsa da güle güle dedim dikkatli okumanızı öneririm..ayrıca beni aldatmaması benim çok matah muhteşem bir insan olmamdan değil karşımdaki insanın kişiliğinden kaynaklanıyor...gelip söyleme konusunda; eğer bir gün beni aldatmak isterse ilişki bitme noktasına gelmiştir ve ayrılınır..herkes yoluna devam eder..o yüzden gelip söyleyeceğini sanmıyorum değil biliyorum...neyse benim ilişkimi benden başka kimse bilemez ve anlayamaz yorum yapılsın diye yazmadım..sanırım burda hep olumsuz örnekler paylaşılıyor bir anda bana yüklendiniz..pardon o zaman..

Sanırım aldatıldım, emin değilim

Kişinin değeri kalmayınca bu sorunun cevabı da gereksiz.

ne diyim ya geçmiş olsun bize ozaman...
ne kadar zayıf ne kadar karaktersiz olduklarının göstergesidir bizi aldatmaları.şanslıyızki artık böyle bir insanla beraber değiliz.ben kendi adıma şükrediyorum.

aynen :) insan üzülüyo tabii ki ama yapacak bişey yok... hayatın gerçekleri... benim en çok korktuğum şeydi aldatılmak. ölürüm heralde diyodum. yoo o kadar da korkunç bişey deilmiş. hem aldatanı tamamen silmeniz açısından da avantajlı :) geri dönüşü olmayan bişey çoğunlukla. sürüncemede kalmıyo hiçbişey. evet bu son nokta diyip hayatınıza devam edebiliyosunuz...yapanlar da yaşarlar illa ki diye düşünüyorum. zaten öğrendikten sonra ilk ve son mesajım 'senin de aynı şeyi yaşamanı dilerim' olmuştu... aynı şeyi yaşamasa bile bi insanı üzmenin acısı mutlaka çıkar başka şekillerde de olsa...

:) Aldatiliyordum :) Erkek arkadasim vardi süpeleniyordum :) neyse onu msninden baska bir kiz diye ekledim sonra denedim resim fln gösterdim iste bekarim fln ona yakin bir yerde oturdugumu yazdim sonra yazistik bir kac gün kiz arkadasi olmadigini söyledi salak anlamadi ben oldugumu ama gercek yüzüde ortaya cikti hic beklemedigim seyler sordu neyse detailara girmeyelim en son nr mi istedi eski bir cep telefonu kartim vardi onun nr sini verdim ve iki gün sonra aradi zaten msnde de yazmisti seni ararim bulusuruz fln actik telefonu sesini duyup kapatdik sonra kendi telefonumdan aradim ve beni birdaha arama dedim aradi ama bakmadim birdaha telefona ne yüzle ariyorduysaaa Allahima bin sükür ki öyle birsey his etdim de yaptim yoksa simdi öyle bir igrenclikle evlenmistim

Allah kimsenin basina vermesin INSALLAH

bence ayrılmak için aldatılmayı beklememek lazım..

ben en ufak bi şüphede bitiririm. ki bitirdimde zaten. insan hissediyo öyle ya da böyle.

eğer içim rahat değilse bu ilişkiyi yürütmenin ne anlamı var. kafam rahat olsun. acısını çekeriz

Geçmişte yaşadığım ilişkilere bakıyorum da ulen benim boynuzlar kimbilir nerelerden görünüyormuş da bundan bi benim haberim yokmuş :)
Allah sevdiğimiz adamları doğru yoldan ayırmasın , ilişkimizi kem gözlerden sakınsın tütütütü..

geçmişimde bir iki erkek arkadaşım tarafından aldatıldım..durumu öğrenir öğrenmez de tekmeyi bastım...sonunda da aldatmayacak,aldatamayacak bir adamla evlendim....

aldatıldım..birinden eminim ama şuda aldatmıştır diyorum..
çünkü o berbat kişiliklerine rağmen gidip aldatmadılarsa hemen madalya takıcam

3,5 senelik ilişkinin hediyesi olarak bir güzel aldatılmışım hem de aylarca...
Allah'tan ayrıldıktan sonra öğrendim aldatıldığımı...
Allah kimseyi doğru yoldan ayırmasın...
Bu o kadar kötü bir psikoloji ki şimdi hayatımda çok sevdiğim sevgilim varken bile kendimi salamıyorum aynı şeyleri yaşayacakmış hissi her şeye bedel maalesef...

((((((( 6 ay öncee sürekli bakıştığım adam evli çıktııı eşini benmle aldattıı benm haberim yoktuuu 3 ay çıktıkk hiç bişi belli etmediii anlamayamadım takiiiii onu eşiyle el ele gezerken görene kadarrr ahh oan dünyam başıma yıkıldı(((((((((( çok kötü aldatılmak o eşine çok üzüldümmm bide çocuğu vardı. yazık valla(

of senin ki de betermiş.ama o kadına daha çok üzüldüm hem evli hem çocuğu var ama hiçbirşeyden haberi yok.aslında bir şekilde anlasa kadın iyi olur.

of senin ki de betermiş.ama o kadına daha çok üzüldüm hem evli hem çocuğu var ama hiçbirşeyden haberi yok.aslında bir şekilde anlasa kadın iyi olur.

bnde çok üzüldümm yazık.... Adamm kim bilir kimlerde aldatıyor dahaa benm gibi saflarda inanıor işte seviorum diee aşk gözümüzü kör edior hemen inannıoruz((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…