aldatılma değilde ayrılmıştık ve başkasıyla çıkmıştı onunla yatmışta ve bana yattığını bile söyledi şimdi tekrar beraberiz ve ben bunu hiç unutamıyorum psikolojim bozuldu hiç aklımdan çıkmıyor keşke bilmeseydim sormasaydım o kadar ağır ki senden önce bir şeyler yapsa bu kadar takılmıyo ama bu durumda hiç aklından çıkmıyor hiç unutamıyorsun ona belli etmemeye çalışıyorum ama içim içimi yiyor
2 yıllık ilişkim var..ve aldatacağını hiç ama hiç sanmıyorum..burda nispet olsun diye söylemiyorum..aldatsa bile kızacağımı onu terkedeceğimi bile bile yüzüme söyler kandırmaz beni ve gereken yapılır..işte bu kişilik meselesi o yüzden düzgün yetişmiş istisnai erkekler var.. bu adamlardan bulmak lazım.:)
Benim bir beraberliğim vardı 6 senedir beraberdik.Okadar çok seviyor ve güveniyordumki böyle birşey aklıma bile gelmedi.Kuzenim derdi bana erkeklere güven olmaz en safı bile aldatır diye söylüyordu.tabi ben konduramıyordum.Bir baktım facebookda sevgilimin arkadaş listesinde zeynep diye bir kızın profil resminde bizimkiyle o kızın yanyana çekilmiş resmi.Gördüm yıkıldım gözlerim karardı sinir krizine girdim.Tabi o kabul etmedi yok mok açıklama beklediğimde cevap yok.Gel zaman git zaman böyle kavgalar barışmalar derken bn inanmış gibi yaptım.Ama hala içim içimi yedi.Sonra rüyalar görmeye başladım aldatıldığıma dair.Neyse sonra ayrıldık bu kavgaların sonunda aradan 1 sene geçti yine facebooktan öğrendim.Bizimki evlenmiş beni tercih ettiği kızla allaha havale ediyorum her ikisinide.Bende akıl olsaydı o yağ tulumuna aşık olmazdım:)
bu ne öz güvendir arkadaşım bu kadar da büyük konuşma bence herkes altalıyoda senin ne farkın var asla asla diyosun ohooo ben çevremde deli gibi seviyo zannedillip boynuz yemiş çokk kadın tanıdım tamam seviyodur ama bunun yetişmeyle falan alakası yok o adam aldatıcaksa aldatır ve son bişi aldatan bi erkek gelip sana ben aldattım demez sen öyle sanıyosun ama
ne diyim ya geçmiş olsun bize ozaman...
ne kadar zayıf ne kadar karaktersiz olduklarının göstergesidir bizi aldatmaları.şanslıyızki artık böyle bir insanla beraber değiliz.ben kendi adıma şükrediyorum.
((((((( 6 ay öncee sürekli bakıştığım adam evli çıktııı eşini benmle aldattıı benm haberim yoktuuu 3 ay çıktıkk hiç bişi belli etmediii anlamayamadım takiiiii onu eşiyle el ele gezerken görene kadarrr ahh oan dünyam başıma yıkıldı (((((((((( çok kötü aldatılmak o eşine çok üzüldümmm bide çocuğu vardı. yazık valla (
of senin ki de betermiş.ama o kadına daha çok üzüldüm hem evli hem çocuğu var ama hiçbirşeyden haberi yok.aslında bir şekilde anlasa kadın iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?