- 18 Mart 2012
- 127
- 11
- 68
biz de sevgilimle(?) 3 yıllık bi ilişkinin ardından birbirimizi gereksiz yere kırdığımıza ve ilişkiyi yıprattığımıza karar verdiğimizde-ki bi kaç gün oldu- ayrılık kararı aldık. ama yanlış bi karar vermekten korkuyoruz ikimzde çünkü arada 3. bi kişi olmadığı için çözülemeyecek problemler değil yaşadıklarımız. o yüzden ara vermeyi teklif ettim. eğer düzelebileceğine inanırsak eskisinden daha iyi olacağına eminim. öteki türlü sonuçlanırsa da en azından bu düşünme sürecinde biraz daha alışmış olacağız ayrılık fikrine.
ilişkide ara vermeyiş saçma bulurdum ama bazen çiftler gerçekten durduk yere birbirini kırmaya başlayabiliyor. ara verip biraz daha soğuk kanlı düşünmek iyi gelebilir. ama bu kesinlikle şansını başkalaryla denemek anlamına gelmiyor..
kesinlikle doğru arkadaşım benim demek istediğimi uygulamışsın canım.. Ben bunu yapmaktan bahsediyorum zaten 'ara vereyim diyip başkasına gidecek biri olursa o ilişkiye yeniden dönerse ne oldu biz seninle asla ara vermedik bitti bu kadar diyip çekip gitmek' en doğrusu.. Eğer ilişki kötüye yani iyi gitmiyorsa düzeltmek iyileştirmek için ara verilmesi en doğru karar bence..