sevmek sevilmekten her zaman iyidir, çünkü sevildiğinden hiçbir zaman tam anlamıyla emin olamazsın...
sevmek sevilmekten her zaman iyidir, çünkü sevildiğinden hiçbir zaman tam anlamıyla emin olamazsın...
yıl 2007...
ben eşimi ilk tanıdığımda deli gibi bi başkasına aşıktı hatta geceler boyu telefonda onu anlatırdı bana ve nasıl bişeyse nasıl olduysa bi baktım eşimin o kadına duyduğu aşka aşık olmuşum.... Saygı duydum , kabullendim , dinledim ,sesimi çıkarmadım ,o bana aşkını acısını anlattı ben hissettiğim o müthiş duyguyla mutluydum ....
sadece iki üç ay içinde eşim bana fena bağlanmıştı ve o gün bu gün kopamadık birbirimizden...
yıl 2011...
ve biz artık evliyiz ve mucizevi varlığımızı bekliyoruz aşkla sevgiylee.....
bilmiyorum size az biraz yardımım olmuş muyumdur :)
bence tam tersı bazen ole seyler yaparlarkı ben sevdım neden o benım ıstedıgım kadar benı sevmıyor dersın
ama seven bırı sız sevmesenızde sızı sever hep sever kotu davransanız da ıyı davransanızda sızı sevmeye devam eder
tabı ıkı durum ıcınde sende olumune sversen oda olumune severse yanı herseyı goze alacak kadar gercek bır sevgıye sahıplerse
bence sevılmek herzaman daha az yıpratıyo ınsanı karsındakı yıpranıyo sen hayatını surduruyorsun guzel guzel
ben sevdım ben yıprandım o yuzden soluyorum esımın benden daha az sevdıgını dusunuyorum da hayatını yasıyo yıpranmadan fedakarlık yapmadan ne bılım ole ıste
ben evlı bırı olarak sız sızı seven bırısyle evlenırsenız daha mutlu olursunuz dıyorum sız seversenız daha zor bu ama ımkansız dııl cok yıpratıcı
Eeeee.... Bu durumda bir erkeğin eski sevgilisi olmak en iyisi.
Ay yoksa ben de boşandığım adamın eski karısı olarak hatırlanıyor muyum dersiniz?
herkez birilerinin eski sevgilisidir deilmi bunu yapan erkekler hiç düşünmezler ama karşımdakinide unutamayan birileri varmı hala rüyalarını süslüyormu ah çekiormu bi saman yaşadıklarına die ve yeni ilişkiye başladınmı sevdinmi eski unutulur yaşananlar deil ama sevgisi unutulur çünki yeni bir aşk silmiştir eski sevgiyi silmiyorsa yürümes fasla başkasını seven çıkmak ister zaten sevmediğinin hayatındanEeeee.... Bu durumda bir erkeğin eski sevgilisi olmak en iyisi.
Ay yoksa ben de boşandığım adamın eski karısı olarak hatırlanıyor muyum dersiniz?
evlenmeden önceki ilişkimde çok çok şiddetlisini yaşadım ben ona aşıktım, o eski sevgilisine... Zor bir durum
çok uzun zaman önce bir arkadaşım vardı ama sadece arkadaştık benim bi birlikteliğim vardı onunda başka bir kızla birlikteliği vardı oturur konuşur dertleşirdik onu ne kadar çok sevdiğini falan anlatırdı kızın onu ne kadar üzdüğünden bahsederdi vay be derdim dünya üzerinde böle seven erkeklerde olabiliyormuş derdim ama bir gün çark terse dönmeye başladı bana karşı birşeyler hissetmeye başladı ve ben o zaman hiç bir şekilde bir bayanla bir erkekğin arkadaş olamayacağına inandım ben onu gerçekten arkadaşım olarak görüyordum malesef durum değişince benim arkadaşlığımıda kaybetti.
Bütün yazdıklarını okudum. Gerçekten zor bir durum. Hem de çok yıpratıcı. Biraz olması gerekenden daha fazla saf davranmışsın. Ben de safımdır. Ama kurcalarım çok hemen kabullenememİğrenç bir durum ya, bir kez daha nefret ettim ! En zoru da, karşı tarafın hiç sevmediğini kabullenmek ! Ben hala kabullenemedim başka şeyler arıyorum altında .... Kurtulduğuna sevindim. O da diğer ş.....zler gibiymiş !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?