Siz hiç başkasını seven birini sevdiniz mi ? Siz hiç yaşadınız mı bu acıyı ?

Merak etme canım, ben de buna benzer şeyler yaşadım maalesef... Kızın gamzeleri vardı mesela, bi kere buluştuk. Sürekli Gamzedeyim deva bulmam şarkısını söylüyor. Ben de bildiğimden paranoyaklaşmıştım mesela :S Kalp... Sızlamaz mı o kalp? çok kötü sızlar hemde Umarım karşımıza öyle biri gerçekten çıkar..

Evet bende yaşadım o acıyı..
Çok zor zamanlardı.
Ben onun için sabahı zor ederken o başkasını düşünüüyordu.
Çok acayip birşey şu aşk dedikleri herşeye göz yumduruyor vallahi.
Ama Ne kadar zorlarsan zorla olmuyor, o unutamıyor.
Bence sevilen olmak çok daha mantıklıı,
Gerçi bunuda denedim yapamadım.
Karışık durumlar bunlar,
Zaman ne çıkarır insanın karşısına bilemeyiz ki.
Nasip kısmet neyse, neredeyse o gelip buluyor zaten..
Ama ben o acıyı bile özledim , aşk nasıl bir duyguydu :26:

Aman aman... O acıyı özlemektense boşta olmayı tercih et canım benim.
Ben de zamanında bir arkadaşım acı çekerken demiştim ki "Keşke böyle boşta olup hissiz olacağıma, senin gibi acı çekseydim.Düşündüğüm biri olurdu" demiştim. Oldu da noldu. Büyük konuşmuşum büyüüük

kadinlar daha dürüst bu konuda genellikle..
bir kadin eger eskiyi unutamamissa kolay kolay baskasinida istemez hayatinda..
onu aldatiyormus gibi hisseder kendini..
acisina bile sadik kalip günlerce yas tutar hatta..
ama erkekler öyle degil, genellikle kiz terketmistir onu, o da unuturum kafa dagitirim düsüncesiyle hayatinda baska birini alir ve baska birinin hayatini böylelikle mahvetmis olur..
hepsininde hakkini yemeyelim benim is yerinden iki erkek arkadasim eski kiz arkadaslarini unutamadiklari icin uzun yillar kimseyi almadilar hayatlarina..
bu birazda karaktere bagli bence, zaten eskiyi unutamamis bir adam sevmedigi birine askim seni seviyorum derken aslinda baska birini seviyorsa ben o sevgiye bile inanmam, hem eskiyi hemde seni aldatiyor ama aslinda kendini aldatiyorda farkinda degil..

Biliyor musun? Ben de seninle aynı fikirdeyim. Daha kızdan ayrılalı 1 ay bile geçmeden koşa koşa bana gelen bir erkek ve geldikten birkaç ay sonra unutamadım diyen bir erkek. Ben onun diğer sevgisine niye inanayım ki? Gerçekten sevse bana gelip nasıl aşkım canım cicim diyebilir ki... Beni öpebilir filan. Çok saçma ! Ben onun hiçbir sevgisine inanmam

Maalesef düşüncelerine katılamıyorum tatlım. Aslında erkeklerin rol yetenekleri kadınlar kadar gelişmiş olmadığından duygusuz, sadakatsiz gibi tanınıyorlar.
Evli oldukları halde, eski sevgilerini unutamamış bayanlar biliyorum. Hissettirmeden bir kaç kişiyi rahatlıkla idare edebilen kadınların sayısı hiç de az değil.
Ahlak, cinse değil, insana özgü bir nitelik canım.

Kayıpların ardından belli bir yas dönemini geçirmeden "çivi çiviyi söker" inancıyla, kısa sürede yeni ilişkiye yelken açanlar, ilişkilerinde zor süreçler yaşarlar leonelacım.
Ayrılık sancılarını dindirecek tek çözümün, yeni bir ilişki olduğu zannı, yeni sancıları doğuruyor. Özünde art niyetle başlamayan yeni ilşkiler, kasten yapılmış gibi
algılanıyor. Unutmak mümkün olmasa da, ayrılığı kabullenecek bir zamana ihtiyaç olduğunu sanıyorum.

Evet çivi çiviyi söker mantığı çok fazla. Yazdığına katılıyorum. Ama daha eski sevgilisinden ayrılmamıştı bana ilk geldiğinde. Bu benim bahsettiğim şahısın yaptığı tam bir karaktersizlikti.... Hem ne istediğini bilmiyordu. Unuttum , unutmadım. Seni seviyorum , onu seviyorum. Aklımı karıştırmaktan başka hiçbir şey yapmaması bir kötülüktü.

Ama , sevmek sevildiğini bilip bilmeden güzel midir?

güzel yada kötü o kişiye göre degısır ama gercektende ınsan bundan aslaa emın olamaz canım
kendını emın hıssetse bıl karsıdakının ıcındekı baskadır kim bilebilirki ondan başka
garip mevzular bunlar

katılıyorum bende kadın cok seven taraf olunca mutlu olamıyorr
her zaman erkek daha cok seven tarfsaa mutluluk kesın oluyor

Hımm evet ayrılmadan size geldiğine göre önceki, eski de olamamış. Ona ihanet etmiş, sizi kandırmış.
Kişilik sahibi dürüst insanlar da var tatlım. Her anlamda güveneceğin bir insanla sonsuza kadar mutlu olmanı dilerim.

Vay be! bunlarından altından kalkmakta yürek ister kurtulduğuna çok sevindim canım

Bu yazdıklarında beni anlatmışsın resmen ya

Amin canım... SEN De sonsuza kadar mutlu ol sevdiğin insanlar inşallah :))

ah be canım sen onun yalanlarına inanmamışsın inansan şüphelenmesdin sen sadece içinde ona olan sevgine yenik düşmüşün bu yüzden affetmişsin insan bazen kalbine söz geçiremez sadece bu. genede üzülme neden dersen insanlar yaptıkları hatalarla doğruyu bulup bir dahakine daha temkinli adım atar bunada büyümek diyoruz sanırım acılarla olgunlaşıyor insan şimdi bir daha olsa kim olursa olsun affetmezsin sanırım çünki sonunu biliyorsun artık önceki yaşadığından ALLAH C.C kalbine göre versin inş

erkekler tuhaf yaratıklardır sürekli sürekli seni seviyorum söyleyene inanmayın zaten.tek kişiyle olmayı beceremezler pek isterlerki fazla olsun hep ellerinin altında biri daha olsun yanlız kalmaktan korkarlar çünki.ve hiç kimseye çok fazla güvenmeyin hep şimdi yapacak diye bekleyin ki, bişey olduğunda daha az yıkılırsınız beni hep çok güvendiklerim vurdu mlsf artık kimseye güvenmiyorum sevsemde kim olursa olsun biliyorum aldatacak hep çok güvendiklerim aldattı asla yapmaz sandıklarım öyle güven verdiriyolarki sonra bir bakıyosun anlam veremiyorsun ben buna çok güvenirdim bu falan falan sözleri söyleyen bumu oluyorsun... can yücelin bir şiiri var çok doğru bağlanmayacaksın diye çok severim çokta doğru buyrun paylaşayım sizlede...

BAĞLANMAYACAKSIN

Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne.
"O olmazsa yaşayamam." demeyeceksin.
Demeyeceksin işte.
Yaşarsın çünkü.
Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.
Çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kırılırsın.

Ve zaten genellikle o daha az sever seni,
Senin onu sevdiğinden.
Çok sevmezsen, çok acımazsın.
Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem.
Hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin.
Senin değillermiş gibi davranacaksın.
Hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de
korkmazsın.
Onlarsız da yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın.
Çok eşyan olmayacak mesela evinde.
Paldır küldür yürüyebileceksin.
İlle de bir şeyleri sahipleneceksen,
Çatıların gökyüzüyle birleştiği yerleri sahipleneceksin.
Gökyüzünü sahipleneceksin,
Güneşi, ayı, yıldızları...
Mesela kuzey yıldızı, senin yıldızın olacak.
"O benim." diyeceksin.
Mutlaka sana ait olmasın istiyorsan birşeylerin...
Mesela gökkuşağı senin olacak.
İlle de bir şeye ait olacaksan, renklere ait
olacaksın.
Mesela turuncuya, yada pembeye.
Ya da cennete ait olacaksın.
Çok sahiplenmeden, Çok ait olmadan yaşayacaksın.
Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi, Hem
de hep senin kalacakmış gibi hayat.
İlişik yaşayacaksın. Ucundan tutarak...

CAN YUCEL

yazını okurken gülümsedim benm düşüncelerimi yazmıssın ayrıca yazmama gerek kalmadı hayat aslında o kadar boş ki ....bi şekilde yaşayıp bitireceksin bu ömrü sevdiğinle ya da sevmediğinle

Baskasini seven birine nassil asik olunur bilmiorum ama söyle söyliiim brak onun itiraf edip söylemesini onu hissediginiz anda bu olay bitmistir erkeklere kaptirmayin kendinizi brakin o hep süphe icinde gezsin brakin o aci ceken taraf olsun buda nasssil saglanir bastan beri yüz vermeyin pesinizi brakmiorsa sollugu evlenme dairesinde allirsiniz yoksa cok inisler cikislar yasarsiniz geriside hep faso fiso:)

evet böyle birine aşık olmuştum zamanında.. 7 senelik sevgilisinden yeni ayrılmıştı.. biz başladık daha sonra.. yanımda omzuma sarılıp sarılıp onun için ağlıyordu.. çok acıyordu canı.. elimden gelse kızı tekrar döndürmek için herşeyi yapardım.. böyle tuhaf bi sevgim vardı ona karşı.. onu hiçbir zaman unutamayacağını biliyordum.. bu yüzden çıktım hayatından.. egom çok yüksektir benim.. hep ben önce ben en çok ben diyen biriyim.. bencilim ve kendime güvenim çok fazla.. o yüzden aşk acısı çekmedim çok kolay oldu onu unutmak , beynimde bitirmek.. bir erkeğin "en sevdiği" olmak istedim her zaman.. arkama dönüp baktiğimda da benim de böyle viraneler bırakmış olmam , birilerinin asla unutamadiği olmam bu egomu daha da şişiriyordu belki.. insan nasıl dilerse öyle yaşar buna inanırım.. benim hayatım şu şekilde olmalı dersin ve sen şekillendirirsin senaryonu.. başrol sensindir, ben böyle inanırım.. o yüzden şuan aşık olduğum adamın ilk aşkıyım.. benden önce aşık olduğu unutamadiği şarkılarda hatrına gelebilecek kimse olmadiğina eminim.. dedim ya bencil ve cahilim.. bu sebeple hayatımdaki erkeğin beynindeki hayaletlerle savaşamam.. bana göre değil.. kafam çok rahat şuan..

Son düzenleme:
Şuan ben de aynı şeyi yaşıyorum. Bir hafta önce ayrıldım eski sevgilisini seviyormuş şuan çok kötü durumdayım lütfen fikirlerini paylaşır mısın çünkü hastanelik olacam çok kötüyüm kaldıramıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…