- 17 Aralık 2018
- 387
- 126
- 33
- 27
- Konu Sahibi mavihayall
-
tam olarak neden yapıyorsun bunu? seni sevsinler diye mi? çok zavallıca görünüyor buradan yazdıkların.. milletin ödevini yapmak falanmerhaba hepinize.22 yaşındayım kendimden bahsedecek olursam çok iyi niyetli kimseye kötülük beslemeyen insanları hayvanları seven saygılı hakkını savunamayan kızgınlıkları küskünlükleri affeden bir insanım son zamanlarda çok sorguluyorum bu şeyleri bakıyorum etrafımdaki arkadaşlıklara orta okulda arkadaşlarımla kopya verirdim ödevlerini yapardım tam bir kerizdim hep dövdüler beni lisede arkadaşlarıma evden eşya verirdim paramı haçlığımı bölüşürdüm belki açlar diye eve götürüp yemek yedirirdim kimseye zararım dokunmadı ama arkadaşlarımdan hep kötülük gördüm hep iyi yönlendirdim zararım dokunmadı ama işte kötülük görüyorum hep vede insanlara itici geliyorum sevmiyorlar beni sıcak kanlı ve iyi niyetli olmama rağmen.Değerli ablalarım sizce ben nerede yanlış yapıyorum nasıl davranmalıyım insanlara?Artık kullanılmak istemiyorum değer görmek istiyorum.Bunu nasıl yapacam?
ödev yapmam korkudan insanlara hayır demekten korkuyorumtam olarak neden yapıyorsun bunu? seni sevsinler diye mi? çok zavallıca görünüyor buradan yazdıkların.. milletin ödevini yapmak falan
ödev yapmam korkudan insanlara hayır demekten korkuyorum
evet çok haklısınız çok acımasız eleştiriyorlar.Neden direkt acımısızca yorum yapılıyor anlamıyorum. Eskiden böyle değildi bu site. Herneyse
İyi niyetli saf bir tarafın var ama artık bu devirde böyle şeylerin yeri yok. Az veren candan çok veren maldan hesabı sende hayır demeyi rest çekmeyi gerekirse terslemeyi öğrenirsen emin ol mutlu olursun. Çünkü bu insanlara bu lazım.
bana cehpe alabliriler yada en kötüsü bağırsalar rezil olurum falanhayır demekten korkmayı açar mısın? ne olacak sence hayır desen?
Aa beenBen kendimle ilgili bir tespitte bulunmuştum. İnsanlara hediye almayı çok severim. Yurtdışında yaşıyoruz. Tr ye gideceğimiz zaman bavullar hep hediye dolu olur. Ama çifter çifter alırım. Uzak akrabanın çocuğu olmuş ona alırım. Komşunun torununa alırım.. burada günlük buluştuğum insanlara evlerine giderken hediye götürürüm. Hep para harcamam gerekmez. Mesela tr den gelmiş bi miktar tarhana vs. Karşılığında hediye beklemem ama hep veren olurum.
sonra anladım ki ben sevgimi bu şekilde gösteren insanlardanım. Sevmek sevilmek hediyeyle.. karşılığında samimi bir gülüş yeter teşekkür de beklemem.
bu huyumu değiştirdim son zamanlar artık eli boş gidebiliyorum. Sevmek sevilmek maddiyata bürünmek zorunda değil dedim. Sizinki de öyle bir şey olabilir.
Ne para yetiyor, ne kıymet görüyorsun. Çoğu zaman pahalı pahalı götürdüğüm parfümlere çantalara burun büküldü.. hediye aramak için çok vakit harcıyordum. Ne teşekkür ne hediye sadece kıymet verilmek istiyordum insanlardan. Baktım kıymette yok. Karar aldım çocuklara sadece hediye alacağım. Onlar değişik oyuncak vs bekliyorlar buradan çünkü. Büyüklere sorardım isteği olan var mı yok derlerdi. Çifter çifter hediye alırdım. Eşimin kardeşlerine üçer dörder hediye aldım diye kavga etmişlimiz var.Aa been
.bn de sevgimi hediyeyle gosterip mutlu oluyorum ama bn de yontmaya basladim:)
bana cehpe alabliriler yada en kötüsü bağırsalar rezil olurum falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?