- 15 Aralık 2019
- 2.078
- 2.142
- 83
- Konu Sahibi mavihayall
-
Evet beni eşim uyardiNe para yetiyor, ne kıymet görüyorsun. Çoğu zaman pahalı pahalı götürdüğüm parfümlere çantalara burun büküldü.. hediye aramak için çok vakit harcıyordum. Ne teşekkür ne hediye sadece kıymet verilmek istiyordum insanlardan. Baktım kıymette yok. Karar aldım çocuklara sadece hediye alacağım. Onlar değişik oyuncak vs bekliyorlar buradan çünkü. Büyüklere sorardım isteği olan var mı yok derlerdi. Çifter çifter hediye alırdım. Eşimin kardeşlerine üçer dörder hediye aldım diye kavga etmişlimiz var.
bir de mesele zaten sevdiğini bu şekilde maddiyatla göstermek zorunda olmamak.
Benim eşim farketmedi ama çok şükür kendim farkettim. Gerçekten beklenti oluşuyor karşıda. Vazifenmiş gibi. Almayınca adın almadı oluyor. En iyisi alıştırmamak.Evet beni eşim uyardi
Bunun sonu yok ve karsida beklntye neden olursun
Gun gelir yetemezsin
Insanlarla iliskin bunun uzerine kurulu.olmasin
Yorulma bosuna dedi
Cok mantikli geldi.
Evet zararin neresinden dönsek kârdrBenim eşim farketmedi ama çok şükür kendim farkettim. Gerçekten beklenti oluşuyor karşıda. Vazifenmiş gibi. Almayınca adın almadı oluyor. En iyisi alıştırmamak.
merhaba hepinize.22 yaşındayım kendimden bahsedecek olursam çok iyi niyetli kimseye kötülük beslemeyen insanları hayvanları seven saygılı hakkını savunamayan kızgınlıkları küskünlükleri affeden bir insanım son zamanlarda çok sorguluyorum bu şeyleri bakıyorum etrafımdaki arkadaşlıklara orta okulda arkadaşlarımla kopya verirdim ödevlerini yapardım tam bir kerizdim hep dövdüler beni lisede arkadaşlarıma evden eşya verirdim paramı haçlığımı bölüşürdüm belki açlar diye eve götürüp yemek yedirirdim kimseye zararım dokunmadı ama arkadaşlarımdan hep kötülük gördüm hep iyi yönlendirdim zararım dokunmadı ama işte kötülük görüyorum hep vede insanlara itici geliyorum sevmiyorlar beni sıcak kanlı ve iyi niyetli olmama rağmen.Değerli ablalarım sizce ben nerede yanlış yapıyorum nasıl davranmalıyım insanlara?Artık kullanılmak istemiyorum değer görmek istiyorum.Bunu nasıl yapacam?
Neden direkt acımısızca yorum yapılıyor anlamıyorum. Eskiden böyle değildi bu site. Herneyse
İyi niyetli saf bir tarafın var ama artık bu devirde böyle şeylerin yeri yok. Az veren candan çok veren maldan hesabı sende hayır demeyi rest çekmeyi gerekirse terslemeyi öğrenirsen emin ol mutlu olursun. Çünkü bu insanlara bu lazım.
canım ya acıdım sana kendinden çok taviz verdiğin için değer görmüyorsun artık kendine iyilik yap biraz sert dur.merhaba hepinize.22 yaşındayım kendimden bahsedecek olursam çok iyi niyetli kimseye kötülük beslemeyen insanları hayvanları seven saygılı hakkını savunamayan kızgınlıkları küskünlükleri affeden bir insanım son zamanlarda çok sorguluyorum bu şeyleri bakıyorum etrafımdaki arkadaşlıklara orta okulda arkadaşlarımla kopya verirdim ödevlerini yapardım tam bir kerizdim hep dövdüler beni lisede arkadaşlarıma evden eşya verirdim paramı haçlığımı bölüşürdüm belki açlar diye eve götürüp yemek yedirirdim kimseye zararım dokunmadı ama arkadaşlarımdan hep kötülük gördüm hep iyi yönlendirdim zararım dokunmadı ama işte kötülük görüyorum hep vede insanlara itici geliyorum sevmiyorlar beni sıcak kanlı ve iyi niyetli olmama rağmen.Değerli ablalarım sizce ben nerede yanlış yapıyorum nasıl davranmalıyım insanlara?Artık kullanılmak istemiyorum değer görmek istiyorum.Bunu nasıl yapacam?
Bak gmerhaba hepinize.22 yaşındayım kendimden bahsedecek olursam çok iyi niyetli kimseye kötülük beslemeyen insanları hayvanları seven saygılı hakkını savunamayan kızgınlıkları küskünlükleri affeden bir insanım son zamanlarda çok sorguluyorum bu şeyleri bakıyorum etrafımdaki arkadaşlıklara orta okulda arkadaşlarımla kopya verirdim ödevlerini yapardım tam bir kerizdim hep dövdüler beni lisede arkadaşlarıma evden eşya verirdim paramı haçlığımı bölüşürdüm belki açlar diye eve götürüp yemek yedirirdim kimseye zararım dokunmadı ama arkadaşlarımdan hep kötülük gördüm hep iyi yönlendirdim zararım dokunmadı ama işte kötülük görüyorum hep vede insanlara itici geliyorum sevmiyorlar beni sıcak kanlı ve iyi niyetli olmama rağmen.Değerli ablalarım sizce ben nerede yanlış yapıyorum nasıl davranmalıyım insanlara?Artık kullanılmak istemiyorum değer görmek istiyorum.Bunu nasıl yapacam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?