Siz hic imkansiza asik oldunuzmu?

aynalarkoridoru

Guru
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2010
593
18
298
siz hic imkansiza asik oldunuzmu? ozamanda duygulariniz nasildi?ne yapmayi düsündünüz bu dönemde?söylemeyimi?unutmayimi?neden imkansiz oldugunu düsünüyorsunuz-yada düsündünüz?imkansizliga sebeb yasimi,konumumu,düsünce farkliliklarimi? nedir?​

Son düzenleyen: Moderatör:
söyledim boyumun ölçüsünü aldım

yıllar sonra farkettim zaten olmazmış bana uygun değilmiş.gayette iyi oldu böyle.

lisede matematik öğretmenime aşık olduğumu düşünürdüm.
lise yıllarım öğretmenimin hayaliyle geçti:78:
ama sonradan anladımki hem imkansızmış hem de imkansıza duyulan şey aşk değil hayranlıkmış...

bende anlatayim:anneme 6 yl önce araba carpmisti.onlarla görüsmeye basladilar dost olarak .hastaneleri vardi.bu yaz ameliyat olmak icin görüsmeye gittik.ilk defa oglunu gördüm .bende ailemde.sadece 1 sefer gördüm.7 ay gecti hala unutamadim.daha önce hic böyle bisi olmamaisti daha demin kalktim bismillah demeden aklima geldi.ve sansa bakin ki yazin en igren ctipsiz halimle karsisina cikmistim suanki halimle görse belki diyorum ama.hep bu kaza sebebiyle tanismamaiz belkiiii bir hayir vardir icinde deyip ümit veriyorum kendime ve unutamiyorum .7 aydir .halada.ve ümitsiz benim icin ki.oda söyle yasi sorun degil zaten ama egitim sosyal yasami (twitterde gördügümü kadariyla) cok fazla.2 üni mezunu.:26:

Leonardo di Caprio'ya aşık olmuştum

Neyse ki ona benzeyen Arda Kural adlı tipsizle karşılaştım da leonardodan soğuyup kurtuldum bu sevdadan

kizlar ciddimisiniz siz ya ? sanatciya degil tanidiginiz yakjinizi yada vs asik olmadinizmi? sanatciya asik olunmazki hayran olunur

oldum hemde en imkansıza aşık oldum söyledim kurtuldum oda beni seviyomuş zaten ama adı üstünde imkansız canım söylersen ne derse desin herşeye kendini hazırlaman lazım fakat senin durum benden daha iyi git konuş bence

İmkansız sandığım insanla evlendim
Öyle yaş farkı vs.. bu sebeplerden değil beni sevmediğini düşünürdüm imkansız gelirdi

sen öyle diyince cidden merak ettim nasil oldu?? neden imkansizdi??

sen öyle diyince cidden merak ettim nasil oldu?? neden imkansizdi??

evliydi tabi evli olduğunu bilmeden gidip konuştum oda bende seni seviyorum dedi hatta ilk o konuştu benle ama evli biriyle tabiki olmaz bu yüzden imkansız canım yani senin durum daha kolay en azından evli değil

evli degil ama ulasilmais zor bi yerde.cok sosyal biri 7 yada 8 yas olmasi lazi aramizda bende tam bilmiyorum hayatta ilk görüste aska inanmazdimm sadecec begenme olurdu.ama basiam gelince anladim.7 ay oldu ve defa gördüm.akliamdan cikmiyor daha söylesem olmaz reddedilek rezil olmak var anneme söylesem sipsvedi oldugumu sancak bana güvenmiycek.söylemesme icimde kalcak beni bitircek.bilmoyrum napcagimi."sipsevdi derken ay ne hos ne tatli diyorumda.kücükken svegilim olmustu 2 tane biliyodu annem de inanamaz daha diye kokruoyrum acikcasi.arkadaslarimda yardimci olmuyor.hem dinelmiyorlar yarim yamalak cevab veriyolr sadece sadece burdan yardim alabiliyorum

işte onunla konuşunca söyleyeceği şeyleri kaldırabilecekmisin o var hani belki seni çok mutlu edecek belki üzecek onları düşün sonra konuş

sorun mutlu edip etmemesi degil.sorun su ki 1 defa gördüm.o beni en igrenc halimle gördü.allaha sükür cirkin degilim ama yazin önemsiz gitmistim nerdne bilyiim öyle biriyle karsilasacagimi.sonra cok samimi olmsaktan ailelerimiz tanisiyor bu benii korkutyr ve birazda ünlü sayildigi icin cesaret edemiyorum.aslinda ilk okulda liseydekne begendigiim birisi oldugunda haberi olurdu bi sekilde.ama bu farkli.bikere karismdaki cocuk degil.ben artik büyüdüm.ben söylemsem de böyle bi teklif gelmez beni tanimiyor bile :S ama bilinde istiyorum kendimi anlamiyorum:78::26:

ben de üniversitede kendimden 17 yaş büyük birine aşık olmuştum
ben o sırada 2. sınıftım o coktaann bitirmişti yüksek lisans için tekrar gelmiş yıllar sonra, bende çok çok imkansız demiştim
3 yıla yakın birlikteydik sonra ailem öğrenince herşey bitti, zorla ayırdılar, cok direndik ama biyerden sonra kopuyo herşey bi şekilde, herşey mükemmelken yine imkansız oldu
bu olaydan sonra 1 yıl bile gecmeden başkasıyla evlendim şimdi de boşanıyorum

bu kısım en son dert ediceğin şey olsun canım, hep görüyorum herkes yazıyo o şurdan mezun beni beğenmez falan diye
benim babam profesör, annem ilkokuldan mezun
bi tanıdığım yeni evlendi, kendisi uzman doktor, eşi meslek lisesi mezunu
insanı insan yapan okulu değilki
bunu hepimiz biliyoruz

evet öyle ama sosyallik var bide olma ihtimali göz önüne getrlm ben disariya hic cikmam cikaran olsa cikarim ama yok bide erkek cevreside var.arkadaslariyla hep cikar gecen tv ye cikti .adama yaziyorum twitte cevab vermiyoda annememi desem bilmiyorum

Oldum canım ünlü biri değildi bi tanesi.lisede tam mezun olmak üzereydi bikaç gün kalmıştı gitmesine, ben lise 2 deydim.
onu bidaha görmicektim.merhabamız bile yoktu.ağlayıp duruyodum olmicak mı o gidicekmi böle biticekmi diye.
arkadaşım ne yaptı ne etti gitti ona beni söyledi,bi görüşün dedi biz de görüştük hatta çok geçmeden çıkmaya başladık.başlayış o başlayış 6 sene sürdü
evlenmeyi düşündük ama beklediğim gibi olmadı,ayrıldım.
düşünsenize imkansız diye ağlayıp zırladığım şeyden gün geldi kendim vazgeçtim
bazı şeyler insanın düşündüğü gibi çıkmıyo işte.birbirimize uygun değildik sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…