Siz hic imkansiza asik oldunuzmu?

tabiki benimde oldu çooooook eskiden ama söylemeyi bırakın belli bile etmedim.adı üstünde imkansız ben mantığımla hareket ettim iyikide etmişim onla beraber olsaymışım en büyük aşkımla yani eşimle hiç bi zaman tanışamazdım

unut canım unut ımkansız oldugu ıcın asıksın aslında...ya da asık oldugunu sanıyosun :44:

cunku kader oyle bısey kı senın bunu sorgulamana bıle ızın vermeden hersey bır anda olup bıtıverıyor sen keskelerle pişmanlıklarla başbaşa kalıyorsun....

bende soylemesı

haklisin pamati.belkide öyledir.bazen bisi geliyo deli gibi özlüyorum söylemek istiyorum dayanamyiroum ama ertesi gün baska bisi oluyo aklima gelmiyo sonra bakiyorumki niye üzülüyorum bukadar olursa olur zaten demeye basliyorum benimde lisedeyken canakkale haftasi ile ilgili prpgram yapilcakti tahtaya biri cikti hastane önünde incir agacini söylemeye basladi ama nasil söylüyor son siniftaydi hatirlamiyorum ama bi sekilde ögrendi mesajla arayarak olmayacagini üni.ye calismasi gerektiigini felan dedi sadece bahane tabi bende salak gibi aramistim bak öss bitti simdi nolcak demistim sonra hattini iptal ettirmisti benden dolayi suanda normal bir arkadaslikgimiz var hal hatir okulu hakkinda denk gelince konusuyrz.heralde sevdigimiz herkes bizim icin imkansizdi.sadece biz sevdigimiz icin.imkansizdir diye düsündügümüz icin. bende bu alttaki resimlere baiyliroum hepsini koymak istiyorum

oldummm.hemdee çooook imkansızdı.haluk levent demiş ya ''en güzel aşk zor olanmış''die.kocaman bi yalan söylemişş.en kötü aşk en yaralayıcı aşk zor olanmış bence...vazgeçmek istersin yapamazsın,yakın olmak istersin adı üstünde imkansızdır.yani onuda yapamazsın.her ghecen gün biraz daha bağlanır her gecen gün biraz daha acı çekersin....ne yapacağını bilemez avare avare dolanırsın ortalıktaa.

Ben 15 yasımdayken birine asık oldum 8 ay arkadaslık yapmaa sürecimiz olduu sonunda bana ben seni sevmiorumm başkasını seviorum onu unutamıyorum deyip gitmişti. o kişiden sonrada kimseyi sevemedm gercek olarak ve hiç asık olmadım beni sevenlerden nefret ettm.. nedenn sevemiorumm cok istiorum birini sevmek bu arada 19 yasındayım..

daha 19 yaşındasın demeyeceğim herşey yoluna girince aşkta hayatındaki konumunu alır

Taaa bekarkene
benden 16 yaş büyük karizması sağlam (ama bekardı o da)
birine aşık olmuştum
2 sene sürmüştü bu platoniklik ama onda da vardı emindim,sağdan soldan da duymuştum
sanırsam yaşından dolayı kendisini istemeyeceğimi düşünmüş ayrı şehirlerdeydik
sağlam hafiyelerim vardı
ööyle boş boş görüşmüştük 2 sene...

Son düzenleme:
inşallah alır iştee benm yaşımda evlenen insanlar var sasırıyorum bu kadar cabuk sevip evlendikleri zamann nasıl tanısıolar nasıl konusup nasıl anlasıolar nasıl seviolar nasıl evleniolarr bu kadar basitmii yada bnm için zor olan ne?

daha 19 yaşındasın demeyeceğim herşey yoluna girince aşkta hayatındaki konumunu alır

inşallah alır iştee benm yaşımda evlenen insanlar var sasırıyorum bu kadar cabuk sevip evlendikleri zamann nasıl tanısıolar nasıl konusup nasıl anlasıolar nasıl seviolar nasıl evleniolarr bu kadar basitmii yada bnm için zor olan ne?

suan bende sadece ahh ahh diyebiliyorum.okadar twitterde bisiler yzadim bana yazsin diye bi nevi tavlamak capkinlik oluyor ama hic bisi yazmiyor dikkatini cekecek bisiler yzadiigm halde .heralde ona yazildigimi anlamis olcak

hayir bilmiyor.söylemem.cünkü ailem taniyor tanimsa gider rahatca der kurtulurdum sorun olmazdi ama ...

Son düzenleyen: Moderatör:
ailen tanısın ne olmuş ki karşındaki insanın reed cevabı verme ihtimali mi düşündürüyor seni.....

ailem zaten taniyor.daha dogrusu ailem le onun anne babasi tanisiyor.yazdigim gibi kazadan dolayi.bu yaz ailemle 10 dk sohbet ettiler.ben dinledim.hem red edilme korkusu hemde ben utaniyorum ben anneme herseyi anlatirim ilk okulda ciktgm cocougu lisedeyken felan biliyor.annem sicak bakmaz ama kizmazda .uyarr sadece.sen iyi olmadiginji biliyorsun der.anneme artik oyun oynamdigimi düsünür diye kokruyorum.anlatamiyorum ama anlamisindr umarim

oldum
hala da öyleyim...
dün gece beynim ölçtü tarttı hesap yaptı..
olmayacağını bir kez daha anladım.
çok zor ama unutmaya karar verdim yoksa ilerde daha çok üzüleceğim..
ama sevdim be çok sevdim hemde

ilerde olmayacağını bilirsin her zaman ama kopamazsın işte......çok çok çok zor bi durum.anlatmasıda yaşamasıda

herkesin hayatı bir değil derler bazen gecikmeler şanstır ama 19 yaşında olsaydım eğer astronot olurdum erken evlenmek özenilecek imrenilecek bir durum değil insanı yıpratabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…