Siz hiç insanları uzaktan sevdiniz mi?

Bu kadar yakın olup bu kadar uzak durunca bir soluk kadar yakın bir

Bu kadar yakın olup bu kadar uzak durunca bir soluk kadar yakın bir yıldız kadar uzak! ............
evet bazen elini uzatsan dokunacak kadar yakinsin ama bazen sadece bir hayal kadar uzak..gecelerce ayni hayali kurmak ve her gece ayni yerde uyuyup kalmak..ilerisini kurmaya korkmak.ve birgun o hayal tamamlanir hemde hic hayal bile edemeyecegin sekilde..

Tamamlanmaz geylani derki gelmeyecek olan bir daha gelmez getirtme!

Yüz vermişsin platonik olması için gözlerin sevişmesi gerek yüzlerin değil!

hic de vermedim valla hep kendileri gelip itiraf etti

Aslında merak ederim hep nasıldır acaba platonik aşık olmak? Mazoşistlik gibi birşey sanki. Düşünsene sevdiğin adamın kalbinde başka biri var...

Evli erkeklere aşık olan kadınlar var üstelik aldatmak diyorum ben ona her ne olursa olsun ki sen uzaktan dahi çözememişsin platonik dahi olsa istediğini sevsin o bilmez ki karşı taraf içten içe yanık kalp kırılsa da sever diyorlar ama yalan!

Uzaktan sevmek hayatın en güzeli dert yok tasa yok hatta akrabalarla diyalog dahi kurmuyorum hiç aşık ta olmadım hatta güzin ablalık yapmayı seviyorum benim gibi zor bulunur!
Bunu ne anlamda sordunuz?
Mesafe mi yoksa platonik denilen türden mi ?

Sen hiç birinin gülüşünü uzaktan izledin mi? Hiç senin olmayacak bir gülüşü sevdin mi? İnsan sahip olamayacağı şeyleri de sevebilirmiş. Ben bunu seninle öğrendim.

Yani daha ölmemiş insanların yasını tutmaya devam edicez!
Sanatçı bunu demiş kalpler daha çok ağlayacak!

Uzaktan sevmek yetmez diye düşünebilirsin, çoğu zaman yeter.
Onun iyi olmasından daha iyi haber yoktur senin için. (Ahmet Batman /soğuk kahve)
Bana bunu animsatti sorunuz.....
Aşk ise iste budur ....
arkadaslik ise yine ayni fikirdeyim.
Akraba hic düsünmedim akrabam kalmadı .ama insanoglu akraba konusunda pek bir nankördür ( mecazen ...varken vardir .yokken aranmasa da ozlenmese de olur dusuncesi hakim sanırım )

Ahmet batman ve kahraman tazeoğlu kitaplarını okumuyorum hatta attım çünķü para için yazılan sözlere itimat etmem üzgünüm.

İspanyol şairler kafama daha yatkın! hepsi yalnızlık içinde öldü!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…