- 7 Haziran 2013
- 2.739
- 10.119
- 498
- Konu Sahibi Kasvetlisema
-
Güzel!
evet bazen elini uzatsan dokunacak kadar yakinsin ama bazen sadece bir hayal kadar uzak..gecelerce ayni hayali kurmak ve her gece ayni yerde uyuyup kalmak..ilerisini kurmaya korkmak.ve birgun o hayal tamamlanir hemde hic hayal bile edemeyecegin sekilde..Bu kadar yakın olup bu kadar uzak durunca bir soluk kadar yakın bir
Bu kadar yakın olup bu kadar uzak durunca bir soluk kadar yakın bir yıldız kadar uzak! ............
Neden bana da demedi demesinler istemiyorum ama ben diyorum sonra şaşı gibi bakıyorlar yerden bitmeler!Kimse bana güzel de demedi.........
Yüz vermişsin platonik olması için gözlerin sevişmesi gerek yüzlerin değil!Ben hic platonik aşık olamadım. Kimi sevdimse hemen karşılık verdi
Yüz vermişsin platonik olması için gözlerin sevişmesi gerek yüzlerin değil!
Bunu ne anlamda sordunuz?Uzaktan sevmek hayatın en güzeli dert yok tasa yok hatta akrabalarla diyalog dahi kurmuyorum hiç aşık ta olmadım hatta güzin ablalık yapmayı seviyorum benim gibi zor bulunur!
Mesafe ama bazıları aşkı da kattı ben sadece akrabalar arkadaşlıklar üzerine açmıştım olsun sevdim....Bunu ne anlamda sordunuz?
Mesafe mi yoksa platonik denilen türden mi ?
Kk da senin kafada olanlari tutmuyorlar o yüzden zor bulursunKafa dengim olanlar yazsın!
Acı çekmeye devam etsinler anneleri bile dertlerini dinlemezken?Kk da senin kafada olanlari tutmuyorlar o yüzden zor bulursun
Acı çekmeye devam etsinler anneleri bile dertlerini dinlemezken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?