- 30 Ocak 2017
- 130
- 72
- 13
- 31
- Konu Sahibi Kasvetlisema
Siz gidin diğer konularla ilgilenin diğerlerinin derdi hepimizden büyük!

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kafa dengim olanlar yazsın!
Gerçeğim pardon da gecenin yarısı farkında mısınız bilmiyorum da!Bak bak yazmayınca da atar yapıyor neyse ben kibledim baksınlar bakalım 2. Üyelikmisin fake misin
Ha edicem lafa bak!Niye? Evlilik mi teklif edicen?
Gecenin bir yarısı olsa ne olur?Gerçeğim pardon da gecenin yarısı farkında mısınız bilmiyorum da!
Beğenmezsen beğenme hayatımda en nefret ettiğim şey adaletsizlik sende aynısın!Bak bak yazmayınca da atar yapıyor neyse ben kibledim baksınlar bakalım 2. Üyelikmisin fake misin
Gerçeğim pardon da gecenin yarısı farkında mısınız bilmiyorum da!
Bilmem insan uyuyamaz mı? konuyu şuan saptıran sensin ben sizin gibi değilim kocam yok ama ruhum var!Gecenin bir yarısı olsa ne olur?
Ha edicem lafa bak!
Bilmem insan uyuyamaz mı? konuyu şuan saptıran sensin ben sizin gibi değilim kocam yok ama ruhum var!
Bende bakarım adam mı diye!
Gidersem ağzını yerim uykusuna yazık olur hem kıskanır birileri şimdi deme öyle demeBibibella yazar sana burda demek istiyor ki git kız kocanın yanınaa bu saattee burda ne işin vaarr
Gidersem ağzını yerim uykusuna yazık olur hem kıskanır birileri şimdi deme öyle deme![]()
Sayfamda sizin cinsel hayatınız görmek istemiyorum ben uzak anlattım yakını değil! lütfen!Gidersem ağzını yerim uykusuna yazık olur hem kıskanır birileri şimdi deme öyle deme![]()
Sayfamda sizin cinsel hayatınız görmek istemiyorum ben uzak anlattım yakını değil! lütfen!
Ben senin gibi sevişgen değilim cicim derdin neyse söyle nasihat vereyim!O değildd yazıyoruz kızıyor yazmıyoruz kızıyor boyle değişik değişik yazmakla cool olamazsın cicim![]()