Siz hiç nişanlınızdan ayrılmak zorunda kaldınız mı

yzailanlarin hepsini okumadim ama sen seni oldugun gibi kabul eden biri bulsan nisanlindan ayrilmaya niyetlisin gibi geldi bana.

eger bu hatan yüzünden evleneceksen hic evlenme, eger seviyorsanda evlen hic düsünme.

zaten cokta uzatmissiniz evlilik meselesini, böyle konulari bu kadar cok uzatmak iyi degildir.

bak kendinde görüyorsun, sonunda hep sorunlar cikiyor.

İlk önce ben bu olayın saklanması gerektiğinden yanayım ama! Sevdiğin adama gerçekten bu ilişki yaşadığıma deydi denilecek biriyle yaşanmasından yanayım eğer çok seviyorum ama ayrılmak zorundayım ve illa ayrılacağım diyorsan hiç üzülme sen çok sevdin o buna layıktı ve yaşandı!!!
Evvela dik durmayı öğrenmen lazım güçlü olmalısın!! Ama sen daha eskiyi bitirmeden yeni bir ilişkiden söz ediyosun bence bunun için üzülmek yerine eğer gerçekten seviyosan bir hal bulmaya çalış derim!!!

nişanlından ayrılmış olmak mı onsuzluk mu seni üzen ,yoksa nişanlınla yaşadığın hatanın bedelini ödemek mi onsuzken?
sanırım 2.şık ağır basıyor,benim anladığım..hiçbirşeyin sonu değil bu hatan,ama seviyorsan-eminsen direnin kaybetmeyin kaybettirmeyin sevginizi kimseye..dünürler düğünden sonra bir daha birbirilerini görmek zorunda değiller,sizlerde arada köprü olun gerek onlara gerek kendi aileleriniz ve sizler arasında ...
barış dsöz konusu değil ise hatan ise seni çok düşündüren ,üzgünüm bununla yaşamaya mecbursun,seni hatalarınla da seven biri gerçekten yürekten sevendir zaten,onunla karşılar isen ömrü hayatında sorun yaşamazsın..bu hikayenin iyi senaryasu..hata yapmadan önce düşünün ! size nelere mal olacak diye..

bence annene durumunu söyle ona göre karar verip, konuşsun...sonra ortaya çıkar ve daha kötü sonuçlar olabilir..

lütfennn kızlarrr ''gelin ata binmiş ya nasip demiş'' unutmayın ve tedbirli olun

Ben nişanlını suçluyorum bu konuda insan sevdiğini bu kadar arada bırakır mı madem aynı evde oturacaksınız düğün yapsın sende aynı ev konusunda ikna et aileni kısa bir süre için sabredebilirsiniz sanırım ama ne olursa olsun nişanlınız gevşek davranıyor..

Çok garip..
Düşündüğünüz,üzüldüğünüz şey nişanlınızdan ayrılmak değil de
birlikte olduğunuz için hayatınıza daha sonra nasıl devam edeceğiniz
ve hatta daha sonra hayatınıza girecek olan kişiye bunu nasıl söyleyeceğiniz
öyle mi?

ben nişanlını hatalı buldum tamam babasının hapis oayı falan kötü olmuş ama siz nişanlıyken 5 yıldır onu bekliyorken gidip ailesine 100 bin liralık ev alması çok saçma
hiç ortak geleceğinizi düşünmüyor bu adam.yarın evlenincede bu düzen böyle sürebilir canım.sürekli ailesine destek olmak ister bir yerde sende patlarsın artık
bilmiyorum ama iyi düşün derim.bekaret konusunda sadece şunu söyleyebilirim senin ve ailen için önemliyse asla bunu yapmamalıydın.sevdim nasılsa evlenecez deyip sadece duygusal davranmamalı kızlarımız bu işler kısmet işi ne olacağını insan bilemez
umarım nişanlınla sorunlarınızı çözersiniz

şu an nişanlım ve ailesi bizdeler, ben evde olmadığım için ne konuştuklarını çok merak ediyorum.
puffff :85:

yüz yüze herşey daha rahat halledilir. eminimçok güzel şeyler olacak. mesafeler telefonla çok görüşmek falan sorunları çoğaltıyor şimdi aynı evdeler eminim sorun falan kalmaz

Son düzenleme:
inşallah dua et :)evde kardeşin falan varmı sana haber edecek

tüh bende tek kızım ama senin halini düşündümde şuan evde bir kız kardeşin olsaydı süper olurduu:)) ama sabretmen gerekiyor demek sabret canım güzel haberler alırsın inşallah

kızlar, aileler konuşmuş karar vermişler ki, ailem bana yansıttıkları gibi hiçde sert bir konuşma geçmemiş aralarında, düğün günü kararlaştırmışlar. sakin sakin güzelce konuşmuşlar,
bu iyi haberdi,
birde kötü tarafı var, çünkü benim eteklerim tutuştuğu için nişanlımın 1 haftadır başının etini yedim, bizi ayırcaklar bişeyler yap diye, ailemin sıcak tutumunu gördüğü için ortalığı benim karıştırdığımı düşünüyo, ve benimle konuşmuyo, sinirliyim psikolojimi bozdun diyo,
her gelen bana patlıyo anacım yaaaaa, sevinemedim bile,

Son düzenleme:
diktir diyosunuz ne kadar mantıklı sizce?

diktirdi diyelim ruhunu nasıl diktircek yaralarını nasıl diktircek

en önemlisi vicdanını nasıl diktircek?????

baştan şunu söyleyeyim ben diktirmeye karşıyım çünkü seven erkek olduğun gibi sever ve kabul eder. ama diktirirse de bunu vicdan yapacak hiç bir şey yok.. madem ki karşısında ki erkek bekaretini kaybetmiş bir kızı defolu bir mal gibi görüyo o zaman ne vicdanı...

tamam bi gerginliktir olmuş üstüne gitme, oluruna bırak her şey düzelicektir, hayırlısını iste allahtan.. bu arada son gelişmelere sevindim

nişanlımın ağzından annemin tutumu: "annen düşmanları gelmiş gibiydi"
iyiki evde değildim..
ales sınavımın nasıl geçtiğini hatırlamıyorum bile..

canım bunlar şimdilik güzel gelişmeler.. nişanlınla aranda özel şeyler yaşandığı için evlenmezsen kötü hissedersin doğru..

ama lütfen kendini zor bir yola hazırla.. ailen çok haklı.. bu aile seni maddi olarak uzun zaman sömürecek.. nişanlın evlendikten sonra da maddi olarak onlara hep destek olacak.. zor zamanlar geçireceksin.. lütfen kendini senin bu kişiyle evlendiğinde sorunlu bir hayatın olacağı gerçeğine hazırla.. yoksa daha çok üzülürsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…