Sen evlensen dahi nişanlın ailesini hep ön planda tutacak bunca fedakarlıkta bulunduğuna göre sen çalışıyor olsanda , bunlarıda kabullen, babasından birşey bekleme kişilikli olsaydı harama göz dikmezdi
Evli bir kisi esinden ayrilmis olur ve nafaka alma hakki vardir.yani erkek yaptiklarinin bedelini ödemek zorundadir,evli kisiler helal bir tutum icine girmistir .Ama sizin durumunuzda erkek bir bedel ödemek durumunda kalmadan carpip kapiyi gidebilir.Evet dedigin gibi erkegi frenleyecek olan,sorumlulugu paylastiracak durum evlilik hayatindan baska olamaz.Resmi nikah bir kadinin sigortasidir,dogacak cocuklarinin teminatidir,erkegin yaptiklari karsisinda ele gune rezil olma korkusudur.Oysa evli degilsiniz adam cekse gitse bir hesap soramazsiniz.Ne yapip edin bastan yapmaniz gerekeni simdi yapin ve en kisa sure de ayni adamla evlenin,nikahi basin.Yeni bir kisiye bu olanlari anlatirsaniz sizden faydalandiktan sonra hesapsiz,kitapsiz sizi kullandiktan sonra atmayacagindan emin misiniz???Shakespeare Otellosunda: Erkekler midedir Kadinlar ise Gidadir.Kadinlari aciktiklarinda yerler;Doyduklarinda ise KUSARLAR...deryaş olmuş 25, o kadar ümitsiz ve çaresizim ki, nişanlımın da eli kolu bağlı, benim de, 5 yılın acısı nasıl gececek, ailemin hakkını nasıl ödeyecem, unutup yeni bir ilişkiye nasıl başlayabilcem, hayat öyle zor ki şu an.
yaptıklarının, yaşadıklarının arkasında dur canım. yeni bir hayat kurabilirsin. yaşadığın hiçbirşeyden pişman olma. günün birinde biri çıkıp sana bunun hesabını sormaya kalkarsa verceğin tek cevap '' sanane'' olmalıdır bence. yaşamak istemiş ve yaşamışsın. bu kadar.
yalnız anlayamadığım şey var. sen yaşadıklarından dolayımı ayrılmak istemiyorsun yoksa gerçekten sevdiğinden mi?
gerçekten sevdiğimden tabi ama nişanlımın bu tavırları da korkutmuyo değil tabi, birde ailemi bu kadar üzdüğümü bilmek, yani o ailem ailem diye diretiyo, benim ailemi ezip geçmemi istiyo, bu yüzden korkuyorum ilerisi için. o yanlışı yaptığım için de pişmanm, bunların yaşanacağını bilsem asla yapmazdım. yarın herşey belli olacak, tamam mı devam mı bir karar verilecek ve ne olacağına dair en ufak bir tahminim bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?