Siz hiç nişanlınızdan ayrılmak zorunda kaldınız mı

nişanlımın ağzından annemin tutumu: "annen düşmanları gelmiş gibiydi"
iyiki evde değildim..
ales sınavımın nasıl geçtiğini hatırlamıyorum bile..

vallahı arkadasım konunun butun yorumlarını okudum..
benım yorumum ıse su..

ılk once senın ve nısanlının yasadıkları senı ılgılendırır.
ondan ayrılsan bıle hayat bıtmez.. devam eder.
ınsan olumu bıle kabullenıyor ayrılmak neymıs?

dıger yorumlarında nısanlının ev aldıgını ve evın reısı oldugunu yazmıssın.
senınle evlenmek ıcın annenlere gore bır hamle yapmaması ondan.

ayrıca senınle nısanlandıgında evlenecegını bılıyordu herhalde kız tarafının dugun ıstemesı normaldır tabı. ama luks bır semtten ev alması bıraz garıp..

sımdı barısmıssınız ne guzel allah ayırmasın..

ama annen ıcın soyledıgı cumle pek hos kacmamıs. ilerde evlendıgınızde onunda annesı olacak...

Canım konunu okudum baştan sona ve tatlıya bağlanmasına çok mutlu oldum..
Ben de senin gibi tek kızım ve ailem üzerime titriyo yarın öbür gün evlenince şaşalı bi düğün isteyeceklerinden de adım kadar eminim ki senin anne baban da dolayısıyla haklı bu konuda ,tek çoçuklarının düğününü yaşamak istiyolar dolayısıyla bunu nişanlına uygun bi dille anlat ki onları anlamaya çalışsın en azından düğün yapamıyosa bile.. Ki şunu da sölim aile çok ama çok önemli bir kavram bana göre ama sevgide herzman bulunmuyo sevginden de vazgeçme bence, orta yolu bulursun inşallah..
Senin için herşey güzel olur umarım..:80:

Canım konunu okudum baştan sona ve tatlıya bağlanmasına çok mutlu oldum..
Ben de senin gibi tek kızım ve ailem üzerime titriyo yarın öbür gün evlenince şaşalı bi düğün isteyeceklerinden de adım kadar eminim ki senin anne baban da dolayısıyla haklı bu konuda ,tek çoçuklarının düğününü yaşamak istiyolar dolayısıyla bunu nişanlına uygun bi dille anlat ki onları anlamaya çalışsın en azından düğün yapamıyosa bile.. Ki şunu da sölim aile çok ama çok önemli bir kavram bana göre ama sevgide herzman bulunmuyo sevginden de vazgeçme bence, orta yolu bulursun inşallah..
Senin için herşey güzel olur umarım..:80:

şükür happy end-mutlu son (sanki yazında bazı şeyleri abarttın gibi?)

şükür happy end-mutlu son (sanki yazında bazı şeyleri abarttın gibi?)

abartmak değil de, ayrılık korkusu sardığı için saçmaladım kabul ediyorum, korku insanda bütün duyguları oluşturabiliyo, umarım herşey güzel olur, ama nişanlım hala bana küs

abartmak değil de, ayrılık korkusu sardığı için saçmaladım kabul ediyorum, korku insanda bütün duyguları oluşturabiliyo, umarım herşey güzel olur, ama nişanlım hala bana küs

hani derler ya kadın milleti nazlıdır falan die inan erkeklerde bi o kadar nazlı :) sen panik olduğun için onuda sıkıştırınca bu konuda oda streslenmiştir ee gidip görünce senin anlattığın gibi vahim bi durumla karşılaşmayınca yüklediği stresi senlee atıyo canımcım maaleseff ..

evet canım aynen yaa, beklicez sinirinin geçmesini :44:

Bazende erkek nazlanır

Son düzenleme:
Tii bence senin karakterini bir arkadaşımın kine benzettim,yazdıklarını okuyunca..hayatında ne olursa olsun,her zaman kötü yönünden bakardı..vay öldüm vay bittim derdi her olaya ve insanları üzdüğünü farkında olmazdı ..senin durumunda aynı bence.ortada ayrılık yok,sevgilinin seni bıraktığı yok,sanki ayrılmışsınız gibi yazmışsın buraya.kendini çevrendekileri çok yıpratırsın bu şekilde..en yakın zamanda bu huyunu değiştirmelisin..çok zararını görürsün bence..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…