Sahsi fikrim:
Karisina calis diye baski yapan bir erkege ben erkek demem. Nasilki biz kadinlar evimizin coluk cocugmuzun bakimi ile görevlendirilmissek, erkekde esinin ve cocuklarinin gecimini saglamakla görevlidir. Gerekirse iki ise birden gitmeli yinede esine git calis dememeli bir erkek bana göre....
Kadin özgür iradesi ile calismak ister, evine bir katkisi olur diye calisir ammennah.
Hos zaten günümüzün kadinlari, bir elin sesi baska iki elin sesi baska deyip calismak zorunda, esi istesin istemezsin.
En sinir oldugum olaysa esinin calismasini isteyen bu konuda hayat müsterek canim deyip ama esi gezmeye eglenmeye gitmek istedigi vakit hayir sen kadinsin otur evinde diyen erkekler.
Sahsi fikrim:
En sinir oldugum olaysa esinin calismasini isteyen bu konuda hayat müsterek canim deyip ama esi gezmeye eglenmeye gitmek istedigi vakit hayir sen kadinsin otur evinde diyen erkekler.
peki su aklıma geldi
diyelim ki calismiyorsunuz ve mesleginizden de iyice koptunuz veya zaten mesleginiz olmamisti
allah korusun esinizin basina bisey gelse o zaman ne olacak? birikim de yoksa?? birden bire 1 aylik kirayi bile veremeyecek duruma duserseniz? bundan korkmuyor mu calismayanlar hic?
çok çalıştım zamanında yani bi 4 sene kadar .. ama hep kendi kendime evlenince çalışmıcam demişşimdir.. neden?
düşünüyorumda çocuğum olsa başkasının terbiyesiyle yetişecek.. evimin temizliği bile başkasına bakacak icabında.. anneme kaynanama yük olacağım bir yerde.. eşimle yeterince ilgilenemeyeceğim.. sabrımdan çok şey kaybedeceğim.. her sabah kalkıp erkenden 30 çeşit işe koşturacağım vs vs.. ama elbette para kazanmak çok süper hele de insan ssevdiği işle meşgulse..
sözlümle 5 yıldır tanışıyoruz.. konu açılınca "tabii çalışacaksın" der hep. kadın dediğin özgürlüğğünü alacak bana karşı bile olsa der. nedense her dediğinde zoruma gider. çünkü babam annemi zamanında işten ayrılmasını istemiş.. annem hala çalışmıyo ve konu geçtiğinde babam hep ben ölmedikçe karım çalışmayacak der. çok şükür tek maaştan anneme araba bile aldı.
hani elbette çalışacağım tamamen ona da yıkmak istemiyorum herşeyi ama beklliyorum ki desin aşkım sden nasıl istersen, yada ne biliyim kıyamam vs vs.. çünkü zaten onun dmeesiyle değil ben çalışırsam zaten çalışırım ama "elbette çalışacaksın" demesi accüh ruma gidiyo hep..
dememeli erkek bunu. kadın zaten bilinçliyse doğru kararı verecektir.[/
bence bu karar kadına kalmalıdır, erkekte bu konu hakkında yorum yapmamalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?