Siz mi çalışmak istiyorsunuz veya eşiniz mi çalışmanızı istiyor ?

Eşimle tanıştığımızda ben çalışıyordum. 2 yıllık öğretmendim. Evlendikten sonra da çalışmaya devam ediyorum. Çalışmak istemesem eşim beni zorlamaz. Ben istediğim için çalışıyorum zaten. Allah nasip ederse çocuğumuz olursa bebeğimize bakmak için gerekli izni alırım, sonra tekrar işe başlarım. Eşim işi bırakacaksın vs. demez. Kendime zaman ayırmasını seven birisiyim, eşim bu konuda da çok anlayışlı. Zaten haftaiçi yorulduğumu bildiği için haftasonu beni gezmeye götürür, arkadaşlarımla buluşmamı o teşvik eder. Evin geçimini birlikte sağlıyoruz, ben maaşımdan özel ihtiyaçlarım için belli bir miktar ayırıyorum. Kuaför, temizlikçi, kıyafet, çanta vs için. Buna asla karışmaz. Kendisi maaşından tek kuruş ayırıp da bu da benim özel harcamalarım için dediğini duymadım. Sağolsun bu konuda da çok anlayışlı. :)

nişanlıyken sürekli çalışmamı istemediğini söylerdi. ben nasıl ki doğumdan sonra ücretsiz izin alıp, sürekli ona bulaşınca şimdi çalışmamı benden daha çok istiyor:)))

benim öğretmen bir arkadaşım var eryamanda oturuyor sabahçı olduğu için saat altıda otobüs durağında olur. her sabah çöpçü ile karşılaşırız derdi selamlaşırlarmış.
birgün çöpçü arkadaşımın yanına gelip
valla acıyorum size sabahın köründe yollara düşüyorsunuz demiş çöpçüyüm diye benim gibi birini beğenip evlenmezsin ama benim hanımda sıcacık yatağında uyuyor demiş.

iyi laf etmiş..:)
benim nişanlımda calısmamı hiç istemedi.. dısardakı ınsanlara guvenmedıgınden ve birkaç şeye tanık oldugundan karşı oldu hep.. meslegini eline alırsan belki diyor şimdide.. okulun bitmesine 3 senem var..şuanda calısıyorum .. izin almadım kendisinden girdim işe paşa paşa calısıyorum basta ondan izinsiz calıstıgım ıcın cıkıstı kızdı tabi agzını kapatmasını bildim ve kapadı oturuyor öyle kuzu kuzu..

Kendım ıstedıgım ıcın calısırım.
Esım de zorlamaz calıs dıye ama tek maasla bebegıme ıyı bır hayat veremem,esım calısma dese bıle calısırım.
Hamıle oldugum ıcın bu okul donemı calısamadım ama evde oturmaktan da cok bunaldım
Esım sadece bu sene sana calısma dıye zor kosamam ama hamılesın ne olacagı bellı olmaz gıt gel yollarda dedı, bı o zaman usteledı calısmamam ıcın ama dogumdan sonra calısmak ıstedıgımı bılıyor. bır elın nesı var ıkı elın sesı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…