Siz mi çalışmak istiyorsunuz veya eşiniz mi çalışmanızı istiyor ?

eşim çalışmamı pek istemiyor aslında zaman zaman söylediklerinden bunu çıkarıyorum
ama hem eşim hemde ben çalışmak zorundayız hayat müşterek, geçim çok zor
hele de bizim gibi kirada oturuyorsanız tek maaşla ev geçindirmek imkansız
ama ben çalışmak istemiyorum desem eşim çalışma der çünkü hem evi hem işi aynı anda yürütemiyorum çok zor oluyor
ayrıca evde oturup iş yapmak için okumadım onca sene

Son düzenleme:
Çalışmak, kendi hayatımı kazanmak, birşeyler üretmek için senelerce okudum..

Sonuçta kendi istediğim için çalışıyorum..

Valla canım ben de isterdim maaşıma hiç dokunmayayım hepsini biriktireyim ama o zaman bu kadar rahat geçinemezdim birçok şeyi kısmak zorunda kalırdım. Maaşını harcayan kadınlar bunu keyfinden değil mecburiyetten yapıyor anladın mı?

[/COLOR]

sizde bi enteresansınız yaniboshayallersmile
şaka gibi bu cümlenizden dolayı bende size hayret ettim..

ben de anlamadım harcamayıp ta ne yapıyorsun
harcamıyorsan niye calisiyorsun?
herhalde arkadas birikim yapmayi kastetti ama ne icin?

Esım calıs dıye ısrar etmez ama calıstıgım ıcın memnun. Ille de calıs demıyor ama bosuna mı okudun tabıkı meslegını yap dıyor

elbette ben çalışmayı istiyorum
eşimle tanışmadan önce de çalışıyordum zaten
eşim de çalışmamı ister.
bazen takılırım "ben artık çalışmıycam, evimin kadını olucam" diye
verdiği cevap "dayanamazsın ki..."
zaman zaman bunaldığım, niye çalışıyorum ki sanki dedğim olur ama anlık bu

harcamayacağım parayı niye kazanayım ki
harcamayacaksam evimde oturup keyfime bakarım.
kazanıyorsam da tadını çıkaracak şekilde harcarım, yani eşimle birlikte harcarız tabi...

benim eşim de baskı felan yapmaz ama söylediği sen çalışırken mutlusun sen mutluysan ben de mutluyum çünkü bir 3 ay evde kaldım acayip sıkıldım yapamazmışım ben çalışmadan onu anladım

ben de eskiden çok stresli bir yerde çalışıyordum arada çok bunalınca eşime telefonu açıp ben evimin kadını kocamın karısı çocuklarımın anası olmak istiyorum istifa etcem diyordum o da bi nefes al 15 dk sonra da aynı fikirdeysen istifanı ver gel derdi :)) hiç aynı fikrim 10 dakkadan fazla devam etmedi adam biliyo içimi

harcamayacağım parayı niye kazanayım ki
harcamayacaksam evimde oturup keyfime bakarım.
kazanıyorsam da tadını çıkaracak şekilde harcarım, yani eşimle birlikte harcarız tabi...

ben eve harcamam faturaları evin mutfak giderini herşeyi eşim karşılar bende kednime kozmetik kıyafet çocuklara birşeyler alırım ama eşime de hediye alırım ev için harcatmaz ama ben harcarım tabii çokda harcama yapmayı sevmiyorum artık eskiden elim açıktı kayınvalidemi göre göre cimriliğe alıştım kaydirigubbakcemile3

e sizde harcayanları kınar gibi konuşunca biraz alınmıştır harcayanlar. demekki yanlış ifade etmişsiniz. sizde harcıyrsunuz ama sadece ev masraflarını eşiniz karşılıyor.

ee evin masraflarını market alışverişini beraber yaparız eşimin boğazı birde çok cici boğazdır herşeyi alır ben evin masrafını karşılayacaksam o kocayı niye aldım tuhaf geliyor bana aslında....kimse alınmasın bu benim kendi fikrim ....boshayallersmile

Calismayi ben kendim istiyorum, esiminde isine geliyor bu durum. Ancak calismak istemedigim zaman avucunu yalar istedigi kadar istesin ben istersem calisirim istersem calismam.

İkimiz de para kazanıyoruz,ama sen aldın,ben aldım durumu yok bizde.:sinifsinif: Ben para kazanıyorum diye,eşim bana sırtını dayamıyor.Dokunmaz kazandığıma.Ben de eşime hediye alırım bol bol.Eve gelirken evin eksiği varsa alırım.Ne bileyim,biz de para mevzusu olmaz.Eşim yorgun geldiğimde eve ,çalışma ara ver ,paraya ihtiyacın mı var ? diyor,ama ben gerçekten çok seviyorum çalışmayı.
Bebeğim olursa da çalışmayı düşünüyorum.Ele avuca gelince işime geri dönerim ,diye düşünüyorum.boshayallersmile

benim eşim çalışmamı istemiyor. sebebi çok basit; stresli ve yoğun bir işim var, evdeyken de telefonum susmuyor hiç. ama yine de birşey diyemiyor bana, çünkü kendisinin işi benimkinden daha yoğun olduğu için evde bile duramıyor çoğunlukla.

Ben de turizmciyim daha doğrusu bir turizm şirketine ortağım turlara çok giderim yurt dışı yurtiçi bazen ailemi de götürürüm ama götürmediğim zaman tüm yük eşimde çocuklar kahvaltı hazırlama yemekleri ya dışarda yerler yada kayınvalidede yda annemde ...Bazen çocukları bırakmak zor oluyor özlüyorum ama bakıyorum eşim beni hiç aratmamış süper ilgilenir ben yokum diye daha fazla...Oyönden şanslıyım.....

canim ben suan calismiyorum okuyorum ama esim calismami istedigini soyler, ev kadini istemem ben ama calismak istemezsen de sen bilirsin der...

ben öğretmenim nişanlım başlarda ' senin mesleğin çok güzel , tabi ki çalış ' gibi laflar ederken bi kaç ay sonra çark etmeye başladı. öğretmenlikle kafayı bozmuşsun gibi laflar bile duydum ( kopma noktasına geldik ama anladı benm asla işimi bırakmayacağımı. yani benm ki ben çalışmayım desem nasıl mutlu olur ama malesef onu bu konuda mutlu edemicem :):)):)

bende calısmak istiyorum ama eşim istemıyor..
ona da hak verıyorum ama bazen evde patlcak duruma gelıyorum (
eşim denızcı oldugu için..
benım ızınlı gunlerımde sen calısacaksan ne anladım ben dıyor..hersey para değil diyor..mutluluk para değil diyor.. (maası bi haylı yuksek oldugu için boyle diyor yoksa parasız ozelıkle bu zamanda çok zor olurdu )

eşim çalışmamı ister ben de istiyorum..daha doğrusu her allahın günü sabahın kör karanlığında yataktan söylenerek kalkıyorum bıktım artık diyorum ama işe gidince unutuyorum herşeyi br de pazar günleri kötü oluyorum pazartesi sendromu yaşamaya başlıyorum:)))
evin giderlerini eşim karşılar ortak kredi kartımız var kimin canı ne almak istiyorsa o kartla alır kıyafet olsun makyaj malzemesi olsun gıda olsun hepsi o karttan alınır sonra eşimin maaşı ile ödenir benim maaş kenarda durur yarın öbürgü bi yatırım için lazım olur ya da çocuk için yüklü bi para gerekir eğitimi için vs diye benim maaşa dokunmuyoruz ama eşimin maaşı yetmiyor olsaydı tabiiki benim maaşta giderdi ortaya...
ben çalışmak istemesem eşimden önce benim kendi ailem dikilir karşıma okuttuk ettik ne diye masraf yaptırdın bize bi dünya derler onların benim parama ihtiyacı yok elbet yani benden bişi bekledikleri için değil bu düşünceleri ben kendi kendime yetebileyim kimseye muhtaç olmayım diye..benim annemde çalışan bir kadındı çünkü..

Benim eşim çalışmamı istedğini evlenmeden önce söylemişti çünkü sosyal olmamı ve evde sıkılmamamı istiyordu. Bende zaten çalışmak istiyordum bekarken de çalışıyordum. Bir bayanın ne kadar durumları iyi olursa olsun bir mesleği olmasından yanayım yarın birgün ne olacağı hiç belli olmaz. Hem çalışan kadın hayat içinde daha aktif ve kendine güvenli oluyor.Çocuklarına da örnek. Şu anda çalışmıyorum ama hamile kalıp çocuk belli bir çağa gelince başlayacağım tekrar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…