- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
Her sabah beraber çıkarız beni işe bırakır hep kapıda ayakkabılarımızı giyerken aynı cümleyi söyler kurulu saat gibi.....Ben KADIN olsam çalışmazdım evde otururdum ooh mis gibi çayımı kahvemi içerdim çocuklara bakardım dolaylı laf çarpardı...Çünkü bir kaç kere çalışma deyince çok bağırdım da artık dolaylı söylüyor....Bende kim verecek para dediğimde ben sana her ay maaş bağlarım der....Ama ben inatla çalışmaya devam ediyorum paramıda hiç harcatmaz sağolsun ben harcayan kadınlara da hayret ediyorum ben kıyamıyorum parama....zemuszemus
[/COLOR]
sizde bi enteresansınız yaniboshayallersmile
şaka gibi bu cümlenizden dolayı bende size hayret ettim..
Her sabah beraber çıkarız beni işe bırakır hep kapıda ayakkabılarımızı giyerken aynı cümleyi söyler kurulu saat gibi.....Ben KADIN olsam çalışmazdım evde otururdum ooh mis gibi çayımı kahvemi içerdim çocuklara bakardım dolaylı laf çarpardı...Çünkü bir kaç kere çalışma deyince çok bağırdım da artık dolaylı söylüyor....Bende kim verecek para dediğimde ben sana her ay maaş bağlarım der....Ama ben inatla çalışmaya devam ediyorum paramıda hiç harcatmaz sağolsun ben harcayan kadınlara da hayret ediyorum ben kıyamıyorum parama....zemuszemus
harcamayacağım parayı niye kazanayım ki
harcamayacaksam evimde oturup keyfime bakarım.
kazanıyorsam da tadını çıkaracak şekilde harcarım, yani eşimle birlikte harcarız tabi...
e sizde harcayanları kınar gibi konuşunca biraz alınmıştır harcayanlar. demekki yanlış ifade etmişsiniz. sizde harcıyrsunuz ama sadece ev masraflarını eşiniz karşılıyor.
Kızlar merak ettiğim bu konu var siz mi çalışmak istiyorsunuz yoksa eşiniz bu konuda baskı mı yapıyor yada tam tersi... benim eşim bu konuda tam olarak yorum yapmasada çalışmamı istiyor gibi geliyor bana.......... çalışan evli bayanlar şimdi sıra sizdeeee hadi söyleyin bakalım :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?