Siz napardiniz??

Eşiniz artık çocuktan önceki adam değil. Öyle düşünmelisiniz. Kimseden etkilenmeyin ve sadece eşinizin gerçekten değişip değişmediğine yürekten inanıyor musunuz bunu sorgulayın. İnsan emin olun hissediyor. Ama inanmak istediğinize değil gerçekten olana bakın. İnanıyorsanız kin gütmeden onun değişmesine izin verin. Emin olun insanlar bazı kesin çizgiler aynı kalmak şartıyla değişirler. Pişman olur, davranışlarını kontrol eder ve değişirler. Affetmek ve tekrar umut etmek çok zordur. Bilmez miyim ama başarabiliriz. Ailenizi görürsünüz artık eşiniz saygılı davranır, siz de saygılı davranmaya çalışırsınız olur gider bir denge bulunur
Sonuna kadar gerçekten değiştiğine inanamıyorum iste

Açık açık konuştum güzelce konuştum kavga ederek söyledim ağlayarak söyledim psikolojim bile bozuldu her yolu denedim sen 5 yıl önce geldin nereye gidicem sen geldin bir kere taşınmak benim için hayal bile olamaz taşınmak istiyorsan anca bosanirizda gidersin diyor hatta daha 3 gün önce tamam benim memleketim olmasın başka şehirde tasinalim yeterki burdan gidelim dedim burasıda olmasın bnm memleketimde dedim onada yanasmiyor
kardeşim sen boşuna kendini üzüyorsun. o adam seni çoktan gözden çıkarmış. kendiliğinden boşanıp gitmeni istiyorlar. hiiiç dertlenme. ben gidiyorum o zaman de. çocuğunu da al git. çok üzülceklerini sanmıyorum. otursun anasıyla.

Bebek olduktan sonra işi bıraktım
Yeniden çalışabilseniz herşey daha güzel olur . Ama sakin sakin düşünün artık ailesiyle aynı evde de değilsiniz, çocuğunuz var, adam değişmiş, ayrılık girmiş araya. Olur bunlar. Olmaması gerekir ama olur. Asla boşanma lafı etmeyin eşiniz de etmesin. Düzgün bir şekilde bugüne kadar çeşitli fedakarlıklar yaptığınızı ailenize saygısızlığın hududu aştığını lakin değiştiğini fark edip çok sevindiğinizi söyleyin. Takdir edilirse teşvik olur. İşte nedendir bilmem erkeklere insanlık eğitimi lazım tuvalet,yemek ve patisini cırmık atmak için kullanmaması ,istendiğinde pati vermesi eğitimi gibi gerekli. Aslında yemini suyunu verin güleryüz gösterin aman paşam canım yapın bitti işte. Basit varlık bunlar

Yeniden çalışabilseniz herşey daha güzel olur . Ama sakin sakin düşünün artık ailesiyle aynı evde de değilsiniz, çocuğunuz var, adam değişmiş, ayrılık girmiş araya. Olur bunlar. Olmaması gerekir ama olur. Asla boşanma lafı etmeyin eşiniz de etmesin. Düzgün bir şekilde bugüne kadar çeşitli fedakarlıklar yaptığınızı ailenize saygısızlığın hududu aştığını lakin değiştiğini fark edip çok sevindiğinizi söyleyin. Takdir edilirse teşvik olur. İşte nedendir bilmem erkeklere insanlık eğitimi lazım tuvalet,yemek ve patisini cırmık atmak için kullanmaması ,istendiğinde pati vermesi eğitimi gibi gerekli. Aslında yemini suyunu verin güleryüz gösterin aman paşam canım yapın bitti işte. Basit varlık bunlar
Yeniden çalışmayı çok istiyorum ama çocuğa bakacak kimse yok. Gidelim burdan annem çocuğa bakar biz çalışırız daha iyi oluruz diyorum ama maalesef

kardeşim sen boşuna kendini üzüyorsun. o adam seni çoktan gözden çıkarmış. kendiliğinden boşanıp gitmeni istiyorlar. hiiiç dertlenme. ben gidiyorum o zaman de. çocuğunu da al git. çok üzülceklerini sanmıyorum. otursun anasıyla.
Çoğu zaman çekip gitmeyi de dusunmuyor değilim. Acaba ben mi abartiyorum diyorum ama bu evlilik bugüne kadar hep benim cabalarimla ailesine ve ona alttan alislarimla yürüdü yeri geldi annenlerden bile alttan almalarını rica ettim sonuç kızının evinden kovuldu. Şimdi onun evliliğimiz icin böyle cabalamayisina sinirleniyorum

İyi de öyle ben yapamıyorum hadi ailemin olduğu yere taşınalım demekle olmuyor ki eşinizin orada bir çevresi ve işi gücü var orada ne yapacak? ailenizle arasını düzeltmiş saygısızlık yapmıyormuş daha ne yapsın?

biraz bahane gibi geliyor bana evliliğe alışamamışsınız ayrıca yok benim ailem marketimi falan yapıyor da kendi ailesi yapmıyor ne demek? hiçbir aile yapmak zorunda değil sizin evinize alışveriş ne münasebet ne beklenti onlar yardım etmiyor diye gitmek istenir mi alışmaya çevre edinmeye çalışın

Sonuna kadar gerçekten değiştiğine inanamıyorum iste
Bekleyin
Yeniden çalışmayı çok istiyorum ama çocuğa bakacak kimse yok. Gidelim burdan annem çocuğa bakar biz çalışırız daha iyi oluruz diyorum ama maalesef
Ben güvensizliğin karşıdaki yeniden hata yapacakmış hissinin ne demek olduğunu bilirim inanın. Ve o korkulanlar hep de olur. Maalesef olur. Saygısız herif boşanmayı hak etmiş aslında.

Onlar yardım etmiyor diye degil
İyi de öyle ben yapamıyorum hadi ailemin olduğu yere taşınalım demekle olmuyor ki eşinizin orada bir çevresi ve işi gücü var orada ne yapacak? ailenizle arasını düzeltmiş saygısızlık yapmıyormuş daha ne yapsın?

biraz bahane gibi geliyor bana evliliğe alışamamışsınız ayrıca yok benim ailem marketimi falan yapıyor da kendi ailesi yapmıyor ne demek? hiçbir aile yapmak zorunda değil sizin evinize alışveriş ne münasebet ne beklenti onlar yardım etmiyor diye gitmek istenir mi alışmaya çevre edinmeye çalışın
Onlar yardım etmiyor diye değil zaten. Tabiki kimse evime evine alışveriş yapmak zorunda değil ama o kdr zor zamanlarimizda oldu bebeğine bir mama bile almadılar yine benim ailem yardım etti. 5 yıldır buradayım zaten son 3 4 aydır bu duygular içindeyim. Daha önceki konularima bakarsanız neden gitmek istediğimi yada kafamın karışık olmasının sebebini gorebilirsiniz

Back
X