- 10 Mayıs 2015
- 1.527
- 3.487
- 133
- Konu Sahibi KediMelegiii
-
Sadem hanıma katiliyorum aynen bu cümleleri kopyalayıp vatsaptan yapistirinO arkadaşınıza direkt söyleyin bence. Sen onca tedavi görmüşken, bunun zorluğunu, stresini bilirken, beni en iyi senin anlaman gerek iken bu konuştukların ne şimdi deyin. Sana sürekli çocuk sorulduğunda hoşuna gidiyor muydu bu durum. Ayıp ediyorsun iyice buldumcuk oldun deyin. Ama bunları peşpeşe deyin. Ona fırsat vermeden. Çünkü böyleleri muhtemelen bir duygu sömürüsüne girişir konuyu dağıtır. Hamileliği de ardına alır ağlar.
Daha sonra da görüşmeyi minimuma indirin. Bebek istediğiniz bu dönemde sizin enerjinizi düşüren, strese sokan insanlardan uzak durun. Bunlar hep etkili çünkü.
En kısa zamanda güzel haberler alırsınız inşallah.
Bu baskı bu olayı bu kadar abartan hemcinslerimiz yuzünden oluşuyor.Geremiyoruz ağlaya ağlaya alıştık.
Cok dogru sözlerin. Bana bile güc verdi suan.Bu baskı bu olayı bu kadar abartan hemcinslerimiz yuzünden oluşuyor.
5 yil evli kaldim,henüz cocuk istemiyordum, baskıyı bırak keyfimi bile bozmadim.
Sizin olaya önem verip vermeyisinize gore de cevre tavır belirliyor.
Benm halimden memnun olduğumu görenler fazla da sormadılar zamanla.
5 ay deneyip henuz hamilelik gerceklesmedi diye psikolojini yerlere sereceksen hayat seni çook uzer sn konu sahibi
Benim de çevremin ay hadi yap bi tane sevelim deme cesareti yok şükür. Benim kendi hasretim.Bu baskı bu olayı bu kadar abartan hemcinslerimiz yuzünden oluşuyor.
5 yil evli kaldim,henüz cocuk istemiyordum, baskıyı bırak keyfimi bile bozmadim.
Sizin olaya önem verip vermeyisinize gore de cevre tavır belirliyor.
Benm halimden memnun olduğumu görenler fazla da sormadılar zamanla.
5 ay deneyip henuz hamilelik gerceklesmedi diye psikolojini yerlere sereceksen hayat seni çook uzer sn konu sahibi
Bende beşinci yıla girdim evliliğimde.Ama hala düşünmüyorum.Çoğu kişinin "olur olur üzülme zamanı vardır"diye düşünmelerinden sıkıntı geldi bu düşüncedeyken bile... İstemediğime inanan sayısı çok çok az...Annem bile olmadığını düşünüyorMerhaba arkadaşlar;
Son zamanlarda aşırı hassas olduğum, beni çok üzen bir mesele var. "Bebek baskısı" !!!!
3.5 yıldır evliyiz 3 yıl hiç bebek düşünmedik bu son 5 aydır deniyoruz, yeni aldığımız bir karar sayılır, ailelerin söylemlerine gülüp geçtim şimdiye kadar hep idare ettim.
İlkokul arkadaşımla aynı dönemde evlendik, o başından beri istiyordu, bir çok ilaç iğne tedavi denedi çok şükür nasip oldu şimdi hamile :)
O benim en yakın dostum çok seviniyorum hayaline kavuşacak olmasına ama bir anda gösteriş yapmaya hava atmaya başladı, bana bile...
Ben abartıyorum diye düşündüm ama inanın 7/24 onun bulantılarını, aşermelerini, çocuğun cinsiyetini bunun dışında hadi sende yap bi tane, hadi beraber doğuralım geyikleri konuşuyoruz. Sanki marketten gidip alabilecekmişim gibi kendi onca emek vermemiş gibi, yaşın geçti falan diyor bana çok sıkıldım ve çok kırıldım. Onu üzmek istemiyorum ama beni ne kadar uzdugunun farkında değil.
Bu aralar gunlerim ağlayarak geçiyor... hamilelik planlarken maruz kaldığınız baskiya siz nasil göğüs gerdiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?