Siz nasıl başa çıkıyorsunuz bu durumlarla?

Böyle davranmaktan kendimi alıkoyamıyorum aslında derdim bu çok istediğim bi sonucu varken bi konunun, eğer öyle olmicağını anlıyosam nasıl oldurabilirim diye çalışmaya başlıyo kafam.Otomatik yani baya.Bide o sonuca varana kadar ne kadar kırıldığımı umursamadan istediğim gibi oldu diye sevinçtende ölüyorum inanır mısın:)))) hani böyle baya üstü başı kan olmuş savaşçı gülümsemesi yani.Ama dediğim gibi bakın bazıları yanlış anladı, hayatımın her noktasında böyle değilim.Zaten hayatta kaç tane şeyi insan ''çok'' isteyebilirki.Benim bu örneklerimin hepsi çokkkk istediğim şeyler için varolan durumlar. Normal hayatı böyle yaşamıyorum.Bir iki yorum okuyucular tarafından yanlış anlaşıldığından olsa gerek baya kalbimi kırdı, o yüzden şuan yoğurdu üfleyerek yemekteyim:))))) dipnot geçmessem elim ayağım titriyor

Çok kontrolcü olma , akışına bırak içinden geldiği gibi davran bence hissettiklerini açıkça de bak ne güzel burada açık açık yazıyorsun , tatlı dile anlatırsan ve dürüst bir şekilde kendini ifade edersen her şey yoluna girer. İlişkilerde '' vur kır parçala bu maçı kazan '' düşüncesinden sıyrıl .

kendi yaptıklarını karsi taraftanda bekliyorsun ama bekleme. beklentilerini ne kadar azaltirsan o kadar az hayal kirikligina ugrar o kadar cok mutlu olursun. olmayan seyleri oldurmaya calis ama abartma. cogunlukla olmadigi daha hayirlidir senin icin. cok plan yapma. onlemini al ama takinti haline getirme. tek birseye odaklanma kafani dagit.

Saygısızlık meselesine maalesef takilmayacaksin dediğim gibi. Benim verdiğim bebek örneği kıssadan hisseydi. Yani gün olur yapmam, yapamam, yapmak istemiyorum dediginiz şeyleri öyle de bir yaparsınız ki seve seve hem de:))).

Sonuç gene tevekkül işte. Şöyle dua edin o zaman. "Allahım ben arabamin olmasını çok istiyorum ama hakkimda hayırlı olup olmadığını da bilmiyorum. Hakkımda hayirliysa nasip et, değilse de senin takdirine uymak için gönlüme genişlik ver, ver ki ruhum daralmasin." bu duayı istediğiniz herşeye uygulayabilirsiniz. :)

Ben de sizin gbiyim biraz ama verdiğimiz tepkiler farklı
Mesela annem eşim babam arkadasım vs bana birsey anlatırken o anda ne ile ilgileniyorsam bırakıp onlara yonelirim dinlediğimi belli ederim

Ama anneme birsey anlatırken aniden kendisi ile ilgili birsey soyler ya da mesela kedinin de maması bitti der deli olurum anne ben ne diyorım sen ne diyorsun derim
Çok alıngansın der bana nolmus araya birsey kattı isem der

Eşim mesela bir konu hakında birsey anlatırken gözü hala tv de olur ya da o anda ne ile ilgileniyırsa onda
Dinliyorum ben seni anlat der
Hatta bazen sadece hı hu der
Bu mu yani derim
E ne denir ki bu anlattıklarına der deli olurum ama kırılırım ya da yüzüm düşer cok asırı tepkiler vermem ben

ben de böyleyim ama mutluyum?

Ayni ben yipraniyorum yipraniyorum deli oluyorum. Duygularına da gen varabilen bi insanda degilim. Çok yorgunum bu hayatta. Içimde kocaman bi aslan var dört nala koşan... ama oyle başkasının hayatını yaşıyorum gb çünkü ben sizin dediğiniz gb etrafima tepki veremiyorum. Mutsuz olduğumu belli ediyorum evet ama kimsenin salladığı yok. Eskiden söylenirdi en fazla simdi başıma gelen felaketlerden sonra ona da gücüm yok. Yoruluyorum ağlıyorum ofkeleniyorum uzuluyorum. Ama asla kinci degilim unutuyorum hergun kendimden ödün vererek tüketerek yaşamaya devam ediyorum. Iş hayatımda da öyleyim simdi evdeyim yine öyleyim. Herseyi aşırı önem deyip kafa yaratım herseyimmukemmel olsun isterim ama her zaman etrafımda geniş rahat hatta pişkin insanlar denk gelmiştir. Artık içimdeki duyguların tükenmesi için dua ediyorum. Öfke anca bana zarar veriyo çünkü susmayı becerebilip biraz sakin kalınca geç iyi. Çok büyük gördüğüm olaylar bi yarım saat bi saat sonra halledilebilir boyuta iniyo... bide o geniş insanların dediği gb... HERSEY OLACAGINA VARIYO....

Akrep burcu olabilir misin acaba :) en azından kendi kötü özelliklerinin farkındasın bunları törpülemek senin elinde canım. Bazı yazdıkların okurken benim kanımı dondurdu. Tamam şimdi tehlikeli değil ama bu huyların ilerde artarak devam ederse tehlikeli birine dönüşebilirsin diye korktum... lütfen bu hırslarını olumlu şeyler yapmaya kanalize et ve hem kendine hem ülkemize yararlı bir insan olmaya çalış sende büyük bir potansiyel görüyorum. Bence ikili ilişkilerden önce daha önemli şeyler var senin düzeltmen gereken ondan sonrası kendiliğinden gelecektir zaten...

Allah seninle olan kişiye sabır versin bence sen şüküsuzsun yok öyle bi dünya canım maalesef kendinden aşağı olanlara bak biraz bence insanlar ne hallere sukrediyo

Senle ömür geçmez bence
Kendine müslümansın
Uyandırılmayı sevmem uyandırmasın ne demek, hizmetçine mi komut veriyosun. Eşin acıktı seni de uyandırmaya geldi beraber kahvaltı etmek adına belki ? Çocuk ta yapma ayrıca 'uykusuz' kalırsın matmazel

Ben niye mutsuzum:)))) çok düşünüp çok uğraşarak savaşarak çok enerji kaybettiğimi, birazda kabullenmeyi öğrenmem gerektiğini hissediyorum sadece:)
İnsanlar seni bunlar kötü özellik diye kandırmış bence
Sen nasıl ilgileniyorsan çevrendekilerle eğer onlar da senin yakın çevrense seninle ilgilenmeleri gerekir buyu istemekten doğal ne var ki
Ayrıca sen kendi kimliğini sürdürmek istiyorsun ne güzel istediğin şeyler var hayallerin var onlar doğrultusunda ilerliyorsun bunlar çok gzel bence sürüklendiği yere giden bir insan mı olmak isterdin? Ben de böyleyim evet ama kızınca rahatlıyorum geçiyor.Kendini çok da yıpratma ama bunlar gerçekten çok kötü özellikler değil senin kişiliğinın gerektirdikleri.

Bir uzmana git daha çok bu durum yayılmadan, yoksa hayat senin için tahammülü zor ve çekilmez olur. hele ki eşin olacak insan için..

Bence siz beni yanlis anlamişsiniz cunku
'Fakaat, benim hayatımda dış etkenler yüzünden bişeyler istediğim gibi gitmezse, karşımdaki kim olursa olsun bir anda ona düşman kesiliyorum.Ve çok saldırgan davranmaya başlıyorum.Gerçekten yapmak istediğim şeylerin önüne engel konduğu zaman yada çok önemsenmediği zaman bilinçli olarak karşımdakini kırma eğilimi gösteriyorum.''

Bunu yazan da sizsiniz. Bu yazilanlar ne kadar yanlis anlasilabilir, alenen hayatinizda her sey her zaman sizin istediginiz gibi olsun, sizin kontrolunuzde olsun istiyorsunuz ve bu durumdan sikayet eden de yine sizsiniz. Sizi taniyip da siz şöylesiniz diye biz yorum yapmadik yani

Dolayisiyla nasil isterseniz oyle davranin, gercek hayatta benim arkadasim olmadiginiz surece beni ilgilendirmez. Ama kendi durumunuzdan sikayet eden de siz oldugunuz icin madem tavsiye istiyorsunuz, yardim almak da sizin elinizde.

ben suçu sen de göremedim muktemelen çocukken de böyleydin,annen nasıldır bilemiyorum ama çocuklar en çok anneyi örnek alır.Ve bu durumu değiştirebileceğini sanmıyorum çünkü karakter 0-6 yaşında oluşur senin karakterin bu şekilde oluşturulmuş sen de kabahat yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…