Siz nasıl davranırdınız?Yardım edin lütfen..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Terbiyesiz vallah iyi dayanmis ben olsam kiyameti koparirdim biraz kiskancimdir ama sende koy tavrini nedir bu ya ayagini ayaginin ustune koyuyo yedirirdim ben o ayagi ona tovbe tovbe sinirim bozuldu bu arada boncuk yok nerde

eşinle oturup konuşmalısın canım sen üzüleceğine o kendine çeki düzen versin

Bence üzüldüğünü kırıldığını belli et, şimdilik O UCUBE İÇİN EŞİNLE YÜZGÖZ OLMA derim bide böyle dene , belki işe yarar , mesela kocana "YAPTIĞINI GÖRMEDİM SANMA, BU GÜN BENİ ÇOK ŞAŞIRTTIN,SENDEN BUNU HİÇ UMMAZDIM , KALBİMİ KIRDIN " DİYEBİLİRSİN , Bİ MÜDDET KOCANLA BU DİLDEN KONUŞ BELKİ SENİN ÜZÜLDÜĞÜNÜ ANLARSA KALBİNİ KIRMAMAK İÇİN DAVRANIŞLARINA ÇEKİ DÜZEN VERİR , AYRICA O UCUBENİN EVİNE NE KADAR GİDERSEN GİT MESAFELİ OL ONA KARŞI Kİ O AŞİFTE'DE Bİ SUÇLULUK DUYGUSU OLUŞSUN...

SAYGILAR

arkadaslar bu konuyo bastan sona okudum, üzüldün onun adina ve merak ettim acikcasi ve arkadasin profiline baktim yazan arkadas hep burda ,baska yerlere hep yazmis sadece buraya ugramamis.istatistilerden nerelere mesaj yazdigini görebiliyosunuz cünkü. artik konunun gercekligine inanip inanmamakta size kaliyo..

Son düzenleme:
KadınlarKulübü
Orkide

Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Muhasebeci
Yaşadığınız Yer: Diğer Giriş tarihi: Oct 2006
Ruh Halim:
Blog Yazıları: 18
Yemek Tarifi: 27

Kocamın isteği-Görüşlerinizi bekliyorum Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

Nasıl başlıcağımı şaşırdım..şöyle diyim..Eşim yabancı ve 2.5 yıldır evliyim..kendisi hristiyan ben müslüman..eşimi çok seviyorum ve hala aşığım..hiçbir konuda bir anlaşmazlığımız yok..evlenirken de çocuğumuz olduğunda belli bir yaşa geldiğinde kendi dinini kendi seçmesi konusunda hem fikir olmuştuk..
şimdi geleyim esas konuya..seneye çocuk düşünüyoruz..geçen gün arkadaşının evinde otururken(arkadaşı müslüman)çocuk konusu açıldı..sonra geleneklere falan geldi konu..bende çocuğun kırkı çıkınca mevlüt vermemiz lazım dedim...ama bu müslüman olcağı anlamına gelmiyor gelmiyor sadece kuran okunuyor bebek için dedim..eşim bunu duyunca biz böyle anlaşmamıştık evlenmeden önce dedi...o zaman kilise de kutsanması lazım çocuğun dedi bizim de geleneğimiz bu dedi..tabi ben karşı çıktım..mevlütün müslüman yapmak için değil bebeğe iyi dualarla bir yerde hoşgeldin geleneği olduğunu söyledim.o da kilisede kutsal suyun da çoçuğu kutsamak için yapıldığını söyledi,hristiyan olması için değil...ama ben bu kutsamanın hristiyan yapmak için yapıldığını düşünüyorum haksız mıyım..filmlerde falan hep öle gösterilir..bir yere varmadık...müslüman arkadaşı da beni haksız buldu..ben eğer mevlüt yaparsam onun da kilisede bebeği kutsamasında birşey olmadığını sadece iki tarafı da mutlu etmenin önemli olduğunu söyledi..tabi ben nuh dedim peygamber demedim..öle kaldı muhabbet bir yere varamadan..öle kavga falan da etmedik eşimle ikimizde gayet medenice nedenlerimizi sıraladık falan ama benim hala kafamı kurcalıyor bu durum..çocuğumuz olduktan sonra ne olcaka diye!!

siz ne düşünüyorsunuz...ben mi abartıyorum yoksa haklı mıyım?

bu kadinni cözemedim valla

okadar sayfayı bosunamı okuyup üzüldük yani:umursamaz:

ARKADAŞLAR BURDA OLANLARI YAZMIŞTIM ÖNCEDEN 1.5 YILLIK BİR İLŞKİM VARDI İLKİMDİ HERŞEYİMDİ O EN SON BİLGİSAYRDA Bİ ÇOK ŞEY YAKALDIM VE BİTMİŞTİ DUN ONU CAFEDE BAŞKA BİZ KIZLA GELDİ AYRILALI DAHA 3 HAFTA OLMADI ŞOK OLDUM ARKDAŞLARIM Bİ GUZEL FIRCA ATTI BANA KENDİNE GEL BELLİ ETME DEDİ UMURSADIGINI KIZDILAR BENİ GÖRDÜDE GÖRDGÜMÜ GÖRMESİ ÇİN SIRF GÖZÜKTÜM BUKADAR BASİTMİŞ ELİM AYAGIM BİRBRİNE GİRDİ VE KÜÇMSEMEM KİMSEYİ KIZ ÖLE BAKIMSIZ ŞİŞMAN BİŞEY KENDİMLE KARŞILAŞTIM İÇİM İYİCE YANDI ÇOK KÖTÜ OLDUM FAZLA DURMADI ZATEN SEVDİM GERÇEKTEN AMA NEFRET EDİORUM SUAN ATLATICAM İNŞ AMA NE KADAR SÜRER BİLMİORUM YAZIK EMEKLERİME YAZIK ZAMANIMA BEN ONU HER HALİYLE KUBUL ETTİM EVLENİP BOŞANMIŞ BİRİYDİ OBN BİLE ÖNEMSEMEDİM SÖZDE ESKİ EŞİNE ÇOK SEVMİŞİM ONUN KADAR SEVEMEZMİŞ DEDİ ÇEKTİ GİTTİ VE BUGUN BAŞKA BİRİYLE GÖRORUM DEMEK O UZAKLIKLAR O ÇALIŞMA BAHANELERİ HEPSİ KIZ İÇİNMİŞ BENLE GÖRŞMEMELERİN SANA GULUORUM VE ACIYORUM YAZIKLAR OLSUN VERDİGİM EMEKLERİME İYİ NİYETMİ DÜRÜSTLÜGÜMÜ NASIL BÖYLE KULLANDIN BEDDUA ETMİORUM SANA AMA ALLAHA HAVALE EDİORUM UMARIM ARDAŞLAR BİGUN BURAYA İYİ GUNLERİMİ YAZARIM AMA CANIM YANIO AGLAMMAK İÇİN ZOR TUTUORUM HERŞEYİMİ PAYLAŞTIM SENLE NASIL OLUO BEN BUKADAR KÖTÜ BİRİMİYİM NEYİM BEN KİMİM ALLAH KAHRETSİN
ALINTI YAPAMADIM DİGER SAYFADAN arkadasımızın actıgı baska bir konu :umursamaz:

Bu konu ılk acıldıgında konu sahıbı kadınlar kulubu degıldı ,boncukmuydu neydı tam htırlayamıyorum.sonradan kadınlar kulubu olarak degıstı.bana gore bu sıteyle alakalı bı ıs.belkı konu sahıplerı actıkları konudan ısımlerını sılmelerını ıstedıklerı ıcınmı degıstı acaba.cunku kadınlar kulubune aıt cok alakasız konular var ve bunların hepsı bana gore ayrı ınsanların konuları.

o anda kocanın kulağına eğilip şu ayağını çek beynini daattırma demeliydin canım ya.

(arkadaşlar bu kadınınn bi tane çoçuğu yokmuydu bu ne şimdi) !!!!Selam arkadaslar ben 6 yıllık evlıyım en cok özlemım anne olmak ama malesef rabbım suanda buna musade etmıyor daha zamanı oldugunu gosterıyor .Arkadaslar bazen olmayan bebgımızle ılgılı o varmıs gıbı hayaller kurarız ne bılım ıste onunla konusuruz onunla oynarız hatta bakkala ekmek bıle almaya yollarız .Bu sayfayı sızlerınde hayallerını paylasmak ıcın acıyorum.Belkı duygulanıcaz belkı aglıcaz ama bızlerde bırgun anne olucagız RABBIM HEPIMIZE HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN

canım bende buna benzer birsey yasamıstım.Ama bayan obez denilecek kadar sismandı.Üstelikte kendini begenmis biriydi.yeni tanıdıgım bir bayandı evime davet etmistim ramazanda iftar icin.Ama aynen senin arkadasın gibi ben sofrayı toparlarken o da esimle icerde oturup cinsellik muhabetti yapmaya calıstı.Esim cok sinir oldu resmen asıldı kadın yani.Bir dahada evime cagırmadım hatta sonrasında hic gorusmedim.benim esmde cok sıcak kanlı konuskan espirili bir erkektir yakısıklıdırda.Ama oyle olunca bu tip kadınlara davetiye cıkarıyolar.Niyetleri kotu dahi olmasa.boyle kadınlarla degil arkadaslık yapmayı uzak duracaksın.Her ne kadar birlikte is yapıyorsalarda bir yolunu bulmalı bu bayanla bir araya getirmemelisin.Yoksa boyleleri kocanı ayartır vallah.Dikkatli ol canım.

bence iz cok iyi niyetli davranmışşınız yada arkadaşınıza ve de eşinize bu durumu konduramadığınzdan dır.ama ben sizin yerinizde olsam deyil aynı evi aynı havayı bile solumazdım gördüğünüz şey karşısında bende şaşırırdım bi anda ama tebkisizde kabuleder gibi kalmazdım o arkadaşım dedğim kişiyle acık acık konuşur vede ilişkimi keserdim sonuşda bu erkek demi yani nekadarda ortagı olsa bile ateş olmayan yerden duman cıkmaz bence evinizde agırlamak zorunda deyilsizniz eşinizle görüşün o ortagı dediniz kişiyede mesafe koysun eğer eşinizi kaybetmek istemiyorsanız..

arkadaşlar mesaj sayısına bakarsanız 70 bini bulmuş çünkü silinen üyelerin rumuzu oluyo tek başlıkta toplanıyor sanırım

bu kadının eşi nasıl bir insan böyle bu yaptıklarına nasıl ses çıkarmıyor.o insanlarla görüşmemeye çalışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…