Siz nasıl davranırdınız?Yardım edin lütfen..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çocuğu beni meşgul edecek ve onu takibe zamanım olmayacak şeklinde bir çözüm olarak düşünmüş olabilir demi...hamileleiğimde problemli geçiyo zatenn...((
canım kamerayı ewine değilde arabayamı koy diyosun yanii...Çok üzgünüm çoookfisfisfis:

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım hamileliğini istemesi bencede seni oyalamak bunlarla uğraşmana zaman kalmasın oda rahat olsun diye olabilir büyük ihtimalle aman diyim sakın düşünme şu zamanda 2.çocuğu.

Kamera olayı en iyi sizin evde olurdu ama olmaz diyosun onun evine koysan 3-4 saat çekim var diyosun yani o anda hiçbirşey olmayabilirde... arabada çekim olmasına gerek yok ses kaydını yapsan yeterli o yüzden illa görünen yere koymana gerek yok.Eğer araba koyacaksan ön koltuğun güneşlik-aynalık bölümüne koysan oraya bakarlarmı acaba mirmirmirmir yada ses kalitesini bilmiyorum ama arkada yastık gibi şeyler varsa onlara koyarsın

boncuk , canım kalem kameraları bilmiyorum. benim söylediğim kameralar bir hafta 24 saat çekim yapıyor . koyacağın yer bak araba iyi olur. ama yok 3,4 saat içinde birşey olmazsa.CADIARZU

bak şöyle dene. birgün annenlere filan gitmek iste. eşin gelsin arabayla götürsün seni. market önünden geçerken bir bahane bul. çocuğa bez lazım. şu lazım bu lazım, vs diye. eşin alsın ama sen arabada otur. hemen yerleştir o an kamerayı.

seni bıraktıktan sonra belki arar kadını, olmazmı? sen annendesin, kocası işte, eve seni almaya geleceğini bilecekler işten, tam güvenli bir ortam, ne dersin:jeyyar:

neyse ne sadece iş ortamında görüşmelerini isterdim eşimden ve ne olursa olsun o kadınla asla yalnız kalmamalarını isterdi hatta bensiz aynı ortamda bile bulunmamalarını isterdim bunu eşime anlatırdım oda bana yok sen bana güvenmionmu vs. dicek olursada ki erkekler der muhakkak valla bilemiyorum yani o durumda beni aynı durumda sen görsen ne düşünürdün istersen bi dahakindede ben aynısını onun eşine yapayım bi bak nasıl oluomus insan güveniomu güvennmiomu derdim eminimki yüz verme sakın o kadınada eşine çok sert çıkma ama yinede tavrını koy taviz verme

araba iyi bi ortam gibi geldi bana ses kayıt cihazı varmış bak 24 saat kayıt yapan böcek denilio sanırım ona

arkadaşım bu kalem kameraları bende araştırdım ama 2-3 satlik çekim senin işine yaramaz daha uzun süreli birşey olmalı bence ben şöyle birşey buldum incele istersen kafana yatarsa alırsın fiatı 60 civarı ben gg da gördüm bide ben bir şey öğrendim eğer eşin evdeki pc yi kullanıyorsa o pvden girilen msn adreslerini bulabilirsin oda şöyle bulunuyor başlat bölümünden tüm prıgramları seçiyorsun ordan winrar ı seçiyosun üst üste konmuş kitap şeklinde olanı tıklayınca bir sayfa açılıyo useri tıkladıktan sonra contacts ı tıkladığın zaman bu güne kadar o pc de açılmış tüm msn adresleri önüne dökülüyor dene bence ve durumun çık zor yaşayan bilir bunu allah yardımcın olsun canım umrım sadece kuşkuyla kalırda sen haksız çıkarsın inşallah
4 GB GİZLİ CASUS
FLASH BELLEK KAMERA

SAMSUNG CHİPLİ
3.2 MEGAPİKSEL KALİTESİNDE ÇEKİM

AYRICA MİCRO SD KART GİRİŞİ İLE HAFIZASINI ARTIRABİLİRSİNİZ

ÜRÜN ELEKTROPAZAR GÜVENCESİ VE KALİTESİYLE
SIFIR OLARAK SUNULMAKTADIR

TAK ÇALIŞTIR!
BİLGİSAYAR İÇİN DRİVER CD'Sİ GEREKMEZ
GİZLİ ÇEKİMİ YAPIN VE BİLGİSAYARINIZA
TAKIP İZLEYİN

ÜRÜN 1.KALİTE ÜRÜNDÜR
SESLİ VE RENKLİ ÇEKİMİ GÖRDÜĞÜNÜZDE
BU KÜÇÜK DEV KAMERANIN KALİTESİNE ŞAŞIRACAKSINIZ

TÜRKÇE KULLANMA KILAVUZU
+
LİTYUM PİL
+
15 FPS KAYIT
+
USB 2.0
+
3.2 MEGAPİKSEL KALİTESİNDE ÇEKİM
+
MİCRO SD KART GİRİŞİ SAYESİNDE HAFIZAYI ARTIRABİLİRSİNİZ

--------------------------------------------------------------------------------

GENEL ÖZELLİKLER
CD gerektirmez Tak-Çalıştır
Tüm bilgisayarlarda çalışır
20 Saatlik Görüntü ve Ses Kaydı
Çekim yaptığınız kesinlikle belli olmaz.
3.2 megapiksel kalitesinde çok net görüntü
Bilgisayardan şarj edebilme
Türkçe Kullanım Klavuzlu
Dilerseniz flash bellek olarak kullanabilme
Kaydettiğiniz görüntüyü Windows Media Playerde çok rahat izleyebilirsiniz.

TEKNİK ÖZELLİKLER

4 GBUSB bellek olarak da kullanılabilir (Driver'a gerek duymaz)
Renkli ve Sesli Video Kaydı
Boyutları: 14cm x 2.2cm x 1.5cm (Boy x En x Çap) .
USB 2.0 ve 1.0 Uyumlu
Gerçek zaman AVI video formatında süper görüntü kaydı
Memory kapasite: 4 GB (Dahili hafıza)
4 GB dahili hafıza ile, 20 saat kayıt yapabilirsiniz !
Kayıt Modu: 4GB Hafıza dolana kadar sürekli kayıt veya elle durdurana kadar
USB Tak & Çalıştır Uyumlu (Kaydettiğiniz videolara driver yüklemeden direk erişilebilir)
Video dosya boyutu: >500KB / dakika
Dahili Şarj edilebilir batarya tipi: Lithium-ion
Batarya kapasitesi: 500mAh
Adaptör: USB adaptor charging cable
Ses Kayıt Özelliği de mevcuttur
Çok küçük kamera deliği sayesinde flash bellek cebinizdeyken kimse kaydettiğinizi farketmez. Sıradan bir flash bellekten farklı görünmemektedir !
Kullanımı kolaydır, kayıt butonuna basar basmaz kimseye belli etmeden anında kayda başlar...

KUTUNUN İÇİNDEKİLER
1 Adet 4 GB Flash Bellek Gizli Casus Kamera
1 Adet Şarj Adaptörü

cnm ne yaptın alabildin mi bu cihazlardan :uhm:

:1shok::1shok::1shok:
valla arkadaşım bu kadın heç normal değil
bu konuşmalar ne öyle hiçmi ayıp bilmiyor
ben olsam bu kadınla görüşmem bir daha
herkes haddini bilmeli
nerde nasıl konuşması gerektiğini bilmeyen insanlarla niye görüşüyosunuz hala

QUOTE=beste2006;7332680]katılıyorum.

boncuk canım, ipucu bulunca eşine çaktırma hayatım. sorma. böyle böyle adres varmı denir mi hiçklava:[/QUOTE]

canım bende biliyorum çktırmayım önce araştırıyım diyom.ama ne mümkün dayanamıyom işte.lmaz::umursamaz:.

cnm arabasına anca arka koltuk arkalarına koyabilirim benimki çok dikkatli ve arabasıdaki en ufak değişikliği farkeder..sevgilisi onun arabası..opuyorumnanaktan

canım senin dediğin kameralar hangisi?benim araştırdıklarımın çoğu 4 gb artı 4 gb dahili hafıza..(fazlalarıda var ama fiyatları 1000 tl üzeri..)bunlarda öle çok deil sadece 3-4 saat çekim yapıyomuş.kullanan yorumlarına rı ayanarak sölüyorum bunları..

bu arada annemlerle aynı şehirde değiliz canm..şutarafagittiayrıca ben de araba kulanıyorum.biçok işimi arabaya atlayıp hallediyorum.bu yüzden eşim beni bi yere götürmek için izin alıp bide üstüne şöförlüğümü yapmaz..:umursamaz:

bide kamerayı yerleştirmek sorun değil sadec e üzerinde ki düğmeğe basınca kayıta başlıyoo..
bütün tavsiyelerine teşekkürler cnm..a.s.tabii siz tam olarak şartlarımı bilmnediğiniz için doğal olarak çeşitli yorumlar yapıyorsunuz. .fikirlerin bazıları gerçekten çokda işime yarıyo. saolun kızlarr..:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

cnm ne yaptın alabildin mi bu cihazlardan :uhm:

cnm henüz alamadıum.çünkü para biriktiriyorum..altınımı satmaya kıyamadım çok fiyatlı deil..hem yakında bizim görümcenin düğünü var.kayınvalide tutturur setini tak falan diye belli olmaz ona.bide eşim arabanın koltuklarını yıkatcam diyo bu sıralar .onu sıkıştırıyom yıkatcaksan yıkat artık söleyip durma diye..yoksa terleştirdiğim camerada güme gidecek ıslanıp ..:gitme:

canm sanırım bütün sayfaları okuyamadın. niye hala görüştüğüme hak verrdin yoksa..
o olayı unutabilirmiyim..:uhm:burnuma kötü kokular geldi bi kere..:sinifsinif:ayrıca kadın ilk kez böyle davranmıştı o akşam ..oysa iki snedir görüşüyorduk biz byle davranışalrına şahit olmamıştım..bunu ortaya çıkarabilmek için görüşmem gereikyo bir müddet daha mecburen..:1closedeyes:

boncuk canımeşine kol saati hediye edebilirsin. ama casus olanından:jeyyar:

Casus Kol Saati 260,00TL

Bulunduğunuz ortamda artık ses kayıt cihazlarını masa üzerine bırakıp kayıt yapmaya son verin !!!
Saat, Ses Kaydedici, MP3 Player, FM Radyo. Hepsi bir arada, kolunuzda.
Normal bir saat görünümündedir ve güvenlik kapılarından geçtiğinizde size sorun yaşatmaz.
2 ve 4 GB kapasite seçenekleri ile bilgisayarınızdaki dosyaları da yanınızda istediğiniz yere götürebilirsiniz.
Opsiyonel transmitter özelliği ile radyo alıcı kulaklıklar sayesinde kablosuz müzik keyfinin tadını çıkaracaksınız. Aynı zamanda saati aracınızdaki radyoya da yönlendirebilir veya bulunduğunuz herhangi bir ortamdaki radyoya yönlendirebilir, müziğinizi keyifle dinleyebilirsiniz.

Teknik Özellikleri:
Hafıza: 2 - 4 GB Dahili Flash Bellek (Ürün seçenekleri kısmından seçiniz)
Kayıt Frekansı: 44.1 KHz
Kayıt Bit Rate: 64Kbps
Desteklediği Ses Formatları: MP3/WMA/WAV
Kayıt/Çalma Süresi: (4GB) 64Kbps ile 50 saat kayıt, 128Kbps ile 500 adet şarkı.
Güç: Dahili şarj edilebilir Lityum Ion Pil.
Süre: 8 saat sürekli çalma
5 band EQ modu
MP3 Sıkıştırma : 32Kbps - 256Kbps
Çıkış Frekans Aralığı: 20Hz - 20KHz
Kulaklık Çıkışı: 8mW+8mW

Paket İçeriği:
Casus Kol Saati
Uzatılabilir HiFi Stereo Kulaklık
USB Kablosu
2.5mm-3.5mm Kulaklık Jack dönüştürücü
Duvar ve Seyahat Şarj Cihazı
Driver CD
Kullanım Kılavuzu
Kablosuz Radyo Kulaklık (Opsiyonel)

eşin akşamları saatini çıkarıyorsa evine gelince, o yatınca şarz da edersin .. pili bittikçe tak şarza:)))

uu süpermiş boncuk tam senlik esin takarsa tabi

bence boncuk sen biraz bi rahatla bi kafanı topla..

benim fikrim şu ki seni üzmek istemem ama o kadın eşine asılmış ve bence görüşüyorlar.Ama eşin çok cin açık vermiyor şuan için.Hislerin kuvvetli senin anlattıklarında bunu doğruluyor.

bu kamera olayı yaş çünkü farkedilir bi şekilde ve sen zor duruma düşersin.

yapacağın eşinin telefon ayrıntılarını ele geçirmek herşey orda belli olur hiç boşuna paranı harcama canım..

- bisüre sessiz ol ki eşin şüphelenmediğini düşünsün.

- sadece açık ara. bulduğunda da hemen söyleme biriksin açık-lar.

-.bütün kredi kartı ekstrelerini ve faturaları ele geçirmeye çalış emin ol bi açık bulacaksın

bunun için de netten yararlanacaksın daha ayrıntı vermeyim :)

acele etme ağırdan git ama belli etme sen çok belli etmişsin adam çok dikkatli davranıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…