E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
cocuk ıstemesı senın takıplerıden bunalıp senı bi şekilde öyle birşey olmadığını ınandırmaya calışmak olabilir...
camerayı da bakkala gidiom diip anahtarını calıp gızlıce koyabilirsin arabasına...
Keşke ona sormadan direk mail adresiyle uğraşsaydın o mailde yazılar varsa silmiştir çoktan
Canım hamileliğini istemesi bencede seni oyalamak bunlarla uğraşmana zaman kalmasın oda rahat olsun diye olabilir büyük ihtimalle aman diyim sakın düşünme şu zamanda 2.çocuğu.
Kamera olayı en iyi sizin evde olurdu ama olmaz diyosun onun evine koysan 3-4 saat çekim var diyosun yani o anda hiçbirşey olmayabilirde... arabada çekim olmasına gerek yok ses kaydını yapsan yeterli o yüzden illa görünen yere koymana gerek yok.Eğer araba koyacaksan ön koltuğun güneşlik-aynalık bölümüne koysan oraya bakarlarmı acaba mirmirmirmir yada ses kalitesini bilmiyorum ama arkada yastık gibi şeyler varsa onlara koyarsın
boncuk , canım kalem kameraları bilmiyorum. benim söylediğim kameralar bir hafta 24 saat çekim yapıyor . koyacağın yer bak araba iyi olur. ama yok 3,4 saat içinde birşey olmazsa.CADIARZU
bak şöyle dene. birgün annenlere filan gitmek iste. eşin gelsin arabayla götürsün seni. market önünden geçerken bir bahane bul. çocuğa bez lazım. şu lazım bu lazım, vs diye. eşin alsın ama sen arabada otur. hemen yerleştir o an kamerayı.
seni bıraktıktan sonra belki arar kadını, olmazmı? sen annendesin, kocası işte, eve seni almaya geleceğini bilecekler işten, tam güvenli bir ortam, ne dersin:jeyyar:
arkadaşım bu kalem kameraları bende araştırdım ama 2-3 satlik çekim senin işine yaramaz daha uzun süreli birşey olmalı bence ben şöyle birşey buldum incele istersen kafana yatarsa alırsın fiatı 60 civarı ben gg da gördüm bide ben bir şey öğrendim eğer eşin evdeki pc yi kullanıyorsa o pvden girilen msn adreslerini bulabilirsin oda şöyle bulunuyor başlat bölümünden tüm prıgramları seçiyorsun ordan winrar ı seçiyosun üst üste konmuş kitap şeklinde olanı tıklayınca bir sayfa açılıyo useri tıkladıktan sonra contacts ı tıkladığın zaman bu güne kadar o pc de açılmış tüm msn adresleri önüne dökülüyor dene bence ve durumun çık zor yaşayan bilir bunu allah yardımcın olsun canım umrım sadece kuşkuyla kalırda sen haksız çıkarsın inşallah
canım bu gördüm dediğin yer gg neresi?gitti gidiyormu?
canım contaks klasörünü bizim pc winrar dosyalrının içinde saklamıyoo..ben direk açıp bakıyorum zaten oraya..hatta geçen gün kadının adıyla aldığım adresi ve attığım maili o görmesin diye ben ordan sildim.sengözlerimebaksanabtesadüfen karıştırırken görür falankafamçokkarıştıbenimki bizim ev bil.ından cesaret edemez.ben ondan daha iyi biliyorum pc yi.hemen yakalanacığını bilir..iş yerine yakın cafe var ordan giriyo sanırım..
ahhh ahhh.şöle biraz daha param olsa ona dicem ki ben telimi sevemedim. sana bi telefon alalım tabiki bunu ona babalar gününde casus tel. olaarak hediye edicemm:içelim:
..onun eski telide ben kullanıcam..ama işte paranın gözü kör olsun..casus tel her dk.yanında en iyisi ama tam takip yine 1000tl üzerinde yaa..:çok üzgünüm:
çok teşeürler verdiğin bilgiler için..a.s.a.s.:enbuyukkk:
cnm ne yaptın alabildin mi bu cihazlardan :uhm:
:1shok::1shok::1shok:
valla arkadaşım bu kadın heç normal değil
bu konuşmalar ne öyle hiçmi ayıp bilmiyor
ben olsam bu kadınla görüşmem bir daha
herkes haddini bilmeli
nerde nasıl konuşması gerektiğini bilmeyen insanlarla niye görüşüyosunuz hala
arkadaşım bu kalem kameraları bende araştırdım ama 2-3 satlik çekim senin işine yaramaz daha uzun süreli birşey olmalı bence ben şöyle birşey buldum incele istersen kafana yatarsa alırsın fiatı 60 civarı ben gg da gördüm bide ben bir şey öğrendim eğer eşin evdeki pc yi kullanıyorsa o pvden girilen msn adreslerini bulabilirsin oda şöyle bulunuyor başlat bölümünden tüm prıgramları seçiyorsun ordan winrar ı seçiyosun üst üste konmuş kitap şeklinde olanı tıklayınca bir sayfa açılıyo useri tıkladıktan sonra contacts ı tıkladığın zaman bu güne kadar o pc de açılmış tüm msn adresleri önüne dökülüyor dene bence ve durumun çık zor yaşayan bilir bunu allah yardımcın olsun canım umrım sadece kuşkuyla kalırda sen haksız çıkarsın inşallah
canım bu gördüm dediğin yer gg neresi?gitti gidiyormu?
canım contaks klasörünü bizim pc winrar dosyalrının içinde saklamıyoo..ben direk açıp bakıyorum zaten oraya..hatta geçen gün kadının adıyla aldığım adresi ve attığım maili o görmesin diye ben ordan sildim.sengözlerimebaksanabtesadüfen karıştırırken görür falankafamçokkarıştıbenimki bizim ev bil.ından cesaret edemez.ben ondan daha iyi biliyorum pc yi.hemen yakalanacığını bilir..iş yerine yakın cafe var ordan giriyo sanırım..
ahhh ahhh.şöle biraz daha param olsa ona dicem ki ben telimi sevemedim. sana bi telefon alalım tabiki bunu ona babalar gününde casus tel. olaarak hediye edicemm:içelim:
..onun eski telide ben kullanıcam..ama işte paranın gözü kör olsun..casus tel her dk.yanında en iyisi ama tam takip yine 1000tl üzerinde yaa..:çok üzgünüm:
çok teşeürler verdiğin bilgiler için..a.s.a.s.:enbuyukkk:
evet arkadaşım gittigidiyorda gördüm bende araştırıyorum bu ürünü ve almak istiyorum umarım hepimiz için hakkımızda hayırlısı neyse o olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?