- 4 Nisan 2017
- 2.027
- 5.502
- 108
- Konu Sahibi Feel Good Inc
-
remen iç sesim olmuşsun
memleket ve kendim için çok endişeliyim
iş yerinde de çok konuşuyoruz neydik nolduk diye
işin kötüsü herkes bunların iyi günlerimiz olduğınu düşünüyor
İlk banlanan da ben olurumbu konu kapanır
bu konu kapanır
Sen git ,o gitsin ,bu gitsin ,ülkemiz gelen araplara yada kafa kesengillere mi kalsın ? Ülke benim ,toprak benim ,daha çok çalışıp ,bu ülkeye ne katabilirimi mi düşünmek lazım acaba ?! Bide kaçınca ülkemizde bulunan ve mevcudiyetlerini giderek arttıran tayfanın sınıfına dahil olmuyor muyuz ? Gittiğimiz ülke sanki bize kucak açacak ..sen gelenler için ne düşünüyorsan onlar da senin için onu düşünecek ..azınlık olmaktansa ülkemin bayrağının altında çoğunluk olup , onu daha ileriye taşımak için elimden gelenin fazlasını yaparım .
Aşk olsun Ejder meyveli smoothie içicek paranızda mı yok
Konu enfes ama malesef kapanır
Bana söyleyebileceğimiz herhangi umut verici bir şeyler var mı acaba? Hayatımızda iyiye giden bir şeyler hiç mi yok? Ruh sağlığımı nasıl koruyabilirim? Siz nasıl koruyorsunuz?
Yahu olmaz olur mu malazgirte otağı kuracaz daha bizAşk olsun Ejder meyveli smoothie içicek paranızda mı yok
Konu enfes ama malesef kapanır
Şu zamanda ne evlenir ne çocuk yapılır nede çocuk okutulur.. yegenlerim anasinifina baslicaklar ve ikizler onlar için dün akşam ablamla çanta bakmaya çıktık aman allahım fiyatlar maşallah üstelik daha anaokulu için çanta bakıyoruz birde bunun ilkokul 1 hazırlığı var ve 2 çocuklar. . Dedimya ne evlenilir ne çocuk yapilir nede gecinilir bu devirde. .. En ufak bişide dolar yükseldi fiyatlar arttı diyorlar ne sorsak. .
Evet sadece şuan yaşadığımız bizim ,ölümden sonrası başka bir boyut fakat neden kaçmak yerine savaşmak ,düşüncesi zorluyor bizi ?Ben de bazen, idealist anlarımda sizin gibi düşünüyorum ama sonra bir tanecik ömrüm olduğu aklıma geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?