- 11 Mart 2016
- 11.339
- 48.952
- 598
- Konu Sahibi Feel Good Inc
-
Oyh 11.sınıf bizim kiBilen bilir istanbul un en ucuz kitap bulacagimiz pasajinda 4 tane incecik 7.sinif soru bankasina 180 tl verdim.. iyi acidan bakiyorum kimse veremeyecegi icin cok sansliyimsu veren itfaiye demis miydim, demistim degil mi
Aciversen ya sevabinaDakikayı bilmiyorum ama 5milyon dolarcık hortum olmuş
Bu arada siyasette banlanmadan konuşuluyor bunlar orda haber konusu açıp altinda rahatca konusabiliriz
Tüm kalbimle söylüyorum ki gercek... maalesef gercek.... haseki genetik tanı bölümünde sırada hepsi elinde gecici kimlik belgesi ben de oraya tüp bebek bölümü yönlendirmesiyle gittim icerde doktora sordum sasırdım cünkü genetik sıkıntıları mı var dedim hic aklıma onların da tüp bebeğe gelecegi gelmedi... doktor kendisi söyledi basarısız denemeleri olmusmus genetik tanı yaptırıyorlarmıs... e peki rapor dedim? Rapor kuyrugunda hic görmedim onları? Onlara sağlık hizmetleri ücretsiz dedi tüp bebek de mi dedim sonucta bize bile 4 basarısız asılama vs bisürü sart var... onlar ülkelerinde kac deneme yaptı noldu bilemeyiz beyanlarına göre tüp bebeğe temel testler yapılıp baslanıyor dedi.... ben de 2 sene para biriktirip özelde yaptırdım tüp bebeği...Bu gerçek mi? Suriyelilerle ilgili bir çok şey duyuyorum.Hangisi şehir efsanesi hangisi gerçek bilemiyorum ama Suriyelilerle ilgili seminer almıştım geçen yıl.Suriyede kalan kişi sayısından ülkemizdekilerin sayısı daha fazlaymış bunu öğrenince çok şaşırmıştım ve bir göç dalgası daha bekleniyor.Onlar tekrar dönmeyecek ve gerekli eğitim,uyum çalışmaları yapılmazsa ilerki yollarda ciddi toplumsal problemler kapıda.
Allah yardımcınız olsun.Olur inşallah sıkmayın canınızı.Ablamın ilk çocuğu üçüncü tüp bebek denemesinde oldu.Sonra kendiliğinden bir oğlu oldu.Tüm kalbimle söylüyorum ki gercek... maalesef gercek.... haseki genetik tanı bölümünde sırada hepsi elinde gecici kimlik belgesi ben de oraya tüp bebek bölümü yönlendirmesiyle gittim icerde doktora sordum sasırdım cünkü genetik sıkıntıları mı var dedim hic aklıma onların da tüp bebeğe gelecegi gelmedi... doktor kendisi söyledi basarısız denemeleri olmusmus genetik tanı yaptırıyorlarmıs... e peki rapor dedim? Rapor kuyrugunda hic görmedim onları? Onlara sağlık hizmetleri ücretsiz dedi tüp bebek de mi dedim sonucta bize bile 4 basarısız asılama vs bisürü sart var... onlar ülkelerinde kac deneme yaptı noldu bilemeyiz beyanlarına göre tüp bebeğe temel testler yapılıp baslanıyor dedi.... ben de 2 sene para biriktirip özelde yaptırdım tüp bebeği...
Cok sükür Allah yüzümüze baktı ilk tüp bebek denemede oldu. Devlette 1 negatif aşılama yaşadım o bile beni mahvetti. Allah isteyen herkese nasip etsin cok güzel bir duyguAllah yardımcınız olsun.Olur inşallah sıkmayın canınızı.Ablamın ilk çocuğu üçüncü tüp bebek denemesinde oldu.Sonra kendiliğinden bir oğlu oldu.
Neden su an savasta miyiz hanimefendi? Yoksa yillardir magdur edebiyatiyla ciktiklari koltuklardan bir turlu inmek bilmeyenlerin milyonluk saraylarinin, zirhli mercedeslerinin, bilmem kac bin dolarlik cantalarinin, zencefilli somonlarinin finans kaynagi gorevinde miyiz?
Ve emin olun bu ulkeyi mevcut durumu elestirenler kadar sevemezsiniz. Bunun icin hayatta deger verdigim her sey uzerine yemin edebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?