- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.409
- 798
- Konu Sahibi Feel Good Inc
-
Kaç dakika sürmüştü o olay sahi? Tabi hızlı işlem yapılınca görememişimdir. Tüh. Gördün mü, onu da kaçırdık bak. Bize de bi haber verelerdi keşke
Hep 50 liralik aliyok biz
Bize koymuyo
Benim dediğim kagit havlu yalnız.
Tuvalet kağıdı değil.
Dakikayı bilmiyorum ama 5milyon dolarcık hortum olmuşKaç dakika sürmüştü o olay sahi? Tabi hızlı işlem yapılınca görememişimdir. Tüh. Gördün mü, onu da kaçırdık bak. Bize de bi haber verelerdi keşke
Dakikayı bilmiyorum ama 5milyon dolarcık hortum olmuş
Bu arada siyasette banlanmadan konuşuluyor bunlar orda haber konusu açıp altinda rahatca konusabiliriz
Bu gerçek mi? Suriyelilerle ilgili bir çok şey duyuyorum.Hangisi şehir efsanesi hangisi gerçek bilemiyorum ama Suriyelilerle ilgili seminer almıştım geçen yıl.Suriyede kalan kişi sayısından ülkemizdekilerin sayısı daha fazlaymış bunu öğrenince çok şaşırmıştım ve bir göç dalgası daha bekleniyor.Onlar tekrar dönmeyecek ve gerekli eğitim,uyum çalışmaları yapılmazsa ilerki yollarda ciddi toplumsal problemler kapıda.Onlar ücretsiz yaptırıyor devlette tüp bebeği bizim gibi sürünmüyorlar rapor icin
40 dakika. :)
S Spizella ne tatlisiin :)) ben bi de 2nci cocuk istiyoruum :) kafayi mi yedim kiValla bi de ben bu hengamenin içine çocuk doğuruyorum ya aklıma şaşıyorum bazen. Ne diyeyim güzel günler gelir inşallah
Ben ülkeyi terk ediyorum. O şekilde korumaya çalışıyorum.Merhaba hanımlar, sizde boğulma hissi yaşıyor musunuz benim gibi?
Her şeyin fiyatlarının fahiş bir şekilde artması, yaşam standardımın sürekli düşmesi olsun, önceden sadece denemek için aldığım şeyleri bugün bin kere düşünerek almamam olsun, ekonominin içler acısı hali ve giderek fakirleşmem beni altüst ediyor. Nefesim daralıyor.
Dahası dışarı çıktığımda hayattan daha da soğuyorum, gözleriyle insanı yiyip bitiren sapık, tek hücreli, beyinsiz organizmalar, istediğini taciz edilmeden giyememek, ortalıkta 3-4 karısıyla dolaşan suriyeliler ve onların en az 20 çocukları, her tarafta Arapça tabelalar, dükkanlar; tüm parkları ,mesire alanlarını, plajları, hastahaneleri doldurmuş olmaları... 2 milyon daha mülteci gelecekmiş, bugün internette gördüm, üstelik kafa kesen tayfayla karışık olarak. Gözlerimizin önünde toplum değişiyor.
Artık dışarı çıkmak bile istemiyorum..
22 yaşındayım. Tüm arkadaşlarım yurtdışına kaçma planları yapıyor. 2017'de 250 bin genç ülkeyi terketmiş. Ben de gitmek istiyorum açıkçası ama bölümüm pek uygun değil.(Aslında gitmek değil, sadece insanca yaşamak istiyorum). Artık nefes alamıyor gibi, sıkışıp kalmış, boğuluyormuş gibi hissediyorum.
Bana söyleyebileceğimiz herhangi umut verici bir şeyler var mı acaba? Hayatımızda iyiye giden bir şeyler hiç mi yok? Ruh sağlığımı nasıl koruyabilirim? Siz nasıl koruyorsunuz?
Ben ülkeyi terk ediyorum. O şekilde korumaya çalışıyorum.
Vatandaştan önce “insanız” insan gibi yaşadıktan sonra önceliklerimizi yeniden belirlemeliyiz. Ben en doğal gıdalarımızdan olan peynire 20 tl vermekten yoruldum kimse kusura bakmasın. Son dönemde nice emeklerimizin karşılığını almamıza engel olundu. Daha fazla konuşup banlanmak istemiyorum. Ya da banlanayım ne fark eder amaan.Ben de bazen, idealist anlarımda sizin gibi düşünüyorum ama sonra bir tanecik ömrüm olduğu aklıma geliyor.
Biz kıçımızı rahat silelim diye hep bu tasarruf. Nankör gelmemek lazım.Size güzel bi haber vereyim. Devlet makam araçlarında tasarrufa gidiyormuşistemsizce gülmek geldi bunu okuyunca. Çünkü bende tuvalet kağıdından falan kısıyorum çok gitmesin diye. 32 lisi 50 lira olmuş da
Devletimiz için gerekirse kıçımızı silmeyizBiz kıçımızı rahat silelim diye hep bu tasarruf. Nankör gelmemek lazım.
Sus sus hatırlatma
Daha bunun test kitabı,yardımcı kitabı ıvır zıvırı
Sen git ,o gitsin ,bu gitsin ,ülkemiz gelen araplara yada kafa kesengillere mi kalsın ? Ülke benim ,toprak benim ,daha çok çalışıp ,bu ülkeye ne katabilirimi mi düşünmek lazım acaba ?! Bide kaçınca ülkemizde bulunan ve mevcudiyetlerini giderek arttıran tayfanın sınıfına dahil olmuyor muyuz ? Gittiğimiz ülke sanki bize kucak açacak ..sen gelenler için ne düşünüyorsan onlar da senin için onu düşünecek ..azınlık olmaktansa ülkemin bayrağının altında çoğunluk olup , onu daha ileriye taşımak için elimden gelenin fazlasını yaparım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?